Megane'ın motor seçenekleri nelerdir_? Kia kadar performans werir mi?
Ben Megane Coupe derim,
Kia Cee'd & Procee'd lerin kapı içi döşemeleri tamamen plastik, benim bineceğim arabada kumaş yada deri kısımları olmalı. Açıkçası, yol tutuş olarak Procee'd çok gerisinde kalır Meg Coupe'nin. Ayrıca performans olarak daha iyi olabilir ama dizel aracın temel özelliği olan ekonomiklik olayında ciddi derecede geride kalır. Şehir içi 6,5-7 den aşşağı pek düşmüyor 1.6 crdi motorlar..
Megane şuan sadece 1.5 dci ile geliyor TR'ye, 1.6 dci ile gelince Cee'd in bi performans artısı vardı onu da alıp götürecek diyorum.
128hp lik full bi ceed pro derim![]()
çok niyetliyim bu araca askere gitmeyi düşündüğümden erteliyorum hep![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Dizel coupe olarak o paralara en mukemmel secim volvo c30 olur.Kia ceed ve meganeninda esamesini okumam c30 yaninda![]()
pro ceed lerin görünüşü megane dan daha çok hoşuma gidiyo performan olarakda meganedan iyidir 128 hp bence en fullünden bi proceed
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
Yazılımlı bir pro ceed'e binmenizi öneririm.. Ceed eksileri performansa göre yol tutuşu vasat, kendi sınıfına göre iç mekan kalitesi biraz daha düşük, kliması bazen yetersiz olabiliyor.. Görüntü gidiş genişlik vs. çok rahat ve güzel araba.. Ceed diyorum![]()
...
Beyaz sunrooflu bir kia çok güzel olur
Kia Cee'd 1.6 CRDi Cool Plus 2011 Model 45.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 56149030
ben olsam kia alırdım![]()
RACE WERKS
megane coupe un tasarımı yeter bence gayet hoş. hele bi de trophy gibi sarı kaplatıp logoyu falan siyah yaparsan ( forumda görmüştüm) tadından yenmezzzz!
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Meggy Cup kesinlikle...
Ceed in tipi içi v.s yavan kalıyor aracın önü çorba gibi gözün yoruluyor bakarken.
Birde nedendir bilmiyorum sanırım Era 1.5 crdi dan çektiğimizden CRDİ motora illet oluyorum DCİ diyorum ama Alayına TDİ tabiki![]()
pro ceed ve kia koup tan logoları söküp bmw mercedes audi gibi bir logo konulsa efsane satış rakamlarına ulaşırdı
1881 - 193∞
megane coupe gerek çizgisi, gerekse de moda yatkınlığı ile tercih edilesi bir araç bence...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
c30 61bin Tl'den başlıyor. topiği açan arkadaş ceed ile megane coupe arasındaki 10bin Tl'lik farkı önemsiyorken, megane coupe'den de bi 10bin Tl daha pahalı olan c30'u listesine koyacağını zannetmiyorum...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)