User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: Laptop Tavsiyesi, max 1500 TL

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lenovo 59-311142 çok kaliteli bir okadarda performanslı bir cihaz ama stokları çabuk bitti bulması biraz zor olabilir devamı gelene kadar veya gelicekmi onuda bilmiyorum

şuan lenovoda bence en iddalı cihaz bu

VATAN COMPUTER - LENOVO - Y560 CORE İ5 2410M-2.3GHZ-4GB DDR3-640GB-15.6''-1GB HD6570M-DVDRW-CAM-BT-W7PRE - Notebook

bunun dışında hp lerde ısınma problemi var demeyelim sadece çalışma sıcaklıkları biraz yüksek tasarımından dolayı ben herhangi bir sorun gozlemlemedim ama çalışırken cayır cayır yanıyorlar şişme veya kapanma sorunları yok ve oyun oynayacaksan ekran kartları çok ii değil

Asus ta

VATAN COMPUTER - ASUS - K53SV CORE İ5 2430M-2.3GHZ-4GB DDR3-500GB-15.6"-DVDRW-1024MB GT540M-CAM-BT-W7BAS - Notebook

modeli çok iyi bir modeldir oynayamayacağın oyun vs yok lenovo kategorisinde başarılı bir ürün ayrıca

ben ucuza yüksek performans istiyorum derseniz AMD nin yeni seri işlemcili

VATAN COMPUTER - ASUS - K53TA AMD A6-3400M-1.4GHZ-4GB -500GB-15.6"-DVDRW-1024MB HD6720G2-CAM-BT-W7BAS - Notebook

modeli geldi battlefield 3 u denedim grafik ayarlarını ultra yapıp oynuyabiliyorsunuz

ayrıca samsungn stoklara yeni gelen bir ürünü var i7 işlemcili ve 1600 tl seviyelerinde

VATAN COMPUTER - SAMSUNG - NP300 CORE İ7-2670M 2.20GHZ-4GB DDR3-500GB-1GB GT520M-15.6''-DVDRW-CAM-BT-W7BAS - Notebook

ekran kartı gt520 ama çok aşırı bir oyun kullanımınız yoksa güzel cihaz

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tango-1 never dies.

mKc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lenovo 59-311142 çok kaliteli bir okadarda performanslı bir cihaz ama stokları çabuk bitti bulması biraz zor olabilir devamı gelene kadar veya gelicekmi onuda bilmiyorum

şuan lenovoda bence en iddalı cihaz bu

VATAN COMPUTER - LENOVO - Y560 CORE İ5 2410M-2.3GHZ-4GB DDR3-640GB-15.6''-1GB HD6570M-DVDRW-CAM-BT-W7PRE - Notebook

bunun dışında hp lerde ısınma problemi var demeyelim sadece çalışma sıcaklıkları biraz yüksek tasarımından dolayı ben herhangi bir sorun gozlemlemedim ama çalışırken cayır cayır yanıyorlar şişme veya kapanma sorunları yok ve oyun oynayacaksan ekran kartları çok ii değil

Asus ta

VATAN COMPUTER - ASUS - K53SV CORE İ5 2430M-2.3GHZ-4GB DDR3-500GB-15.6"-DVDRW-1024MB GT540M-CAM-BT-W7BAS - Notebook

modeli çok iyi bir modeldir oynayamayacağın oyun vs yok lenovo kategorisinde başarılı bir ürün ayrıca

ben ucuza yüksek performans istiyorum derseniz AMD nin yeni seri işlemcili

VATAN COMPUTER - ASUS - K53TA AMD A6-3400M-1.4GHZ-4GB -500GB-15.6"-DVDRW-1024MB HD6720G2-CAM-BT-W7BAS - Notebook

modeli geldi battlefield 3 u denedim grafik ayarlarını ultra yapıp oynuyabiliyorsunuz

ayrıca samsungn stoklara yeni gelen bir ürünü var i7 işlemcili ve 1600 tl seviyelerinde

VATAN COMPUTER - SAMSUNG - NP300 CORE İ7-2670M 2.20GHZ-4GB DDR3-500GB-1GB GT520M-15.6''-DVDRW-CAM-BT-W7BAS - Notebook

ekran kartı gt520 ama çok aşırı bir oyun kullanımınız yoksa güzel cihaz
    benim laptopumu değiştirmekteki ilk amacım yeni oyunları oynayabilmek hocam. (=

En iyi oyunu hangisinde oynarım acaba?
    HVAC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    verdiğim tüm linklerdeki cihazlar iyi oynatır

sadece samsungda işlemci çok iyi olmasına rağmen ekran kartı orta sınıf oyunda onu eleyebilirsin

yakından gorme şansın varsa asus ve lenovoyu incele içine sineni al sıkıntı çıkarmaz

verdiğim lenovoda numerik klavye yok eğer masaustu klavyesine alışkınsan o sıkıntı olabilir sadece

135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi de Asusların işlemci ve ekran kartları arasındaki fark nedir?
    HVAC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    verdiğim tüm linklerdeki cihazlar iyi oynatır

sadece samsungda işlemci çok iyi olmasına rağmen ekran kartı orta sınıf oyunda onu eleyebilirsin

yakından gorme şansın varsa asus ve lenovoyu incele içine sineni al sıkıntı çıkarmaz

verdiğim lenovoda numerik klavye yok eğer masaustu klavyesine alışkınsan o sıkıntı olabilir sadece
    yok hocam şu an kullandığım laptopda da numerik yok. teşekkür ederim bu arada.
    HVAC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi de Asusların işlemci ve ekran kartları arasındaki fark nedir?
    k53 sv olanda intel i5 2430 var 2.3ghz turbo boost ozellikli anlık hız artışı yapabiliyor yani kişisel goruşum goz boyamadan başka birşey değil

ekran kartı olarak nvdia gt540 var 1024mb ayrıca pcde nvdianın optimus denen bi ozelliği var

yeni nesil intel işlemcilerin üzerinde aynı zamanda grafik kartı entegre harici ve dahili ekran kartları arasında geçiş yapmanı sunuyor

yani nette kullanırken on board a geçer pilin uzun gider

grafik kullanırken gt540 devreye girer

k53ta olanda ise amd nin A6 kodlu işlemcisi var bu işlemcinin de intel gibi üzerinde entegre bi grafik kartı mevcut ati hd6620 ayrıca bu üründe atinin 6650 ekran kartı var 1024mb

amd nin farkı iki kart ile crosfire tarzında çalışarak yani ikisi aynı anda çalışarak daha yüksek grafik performansı almasını sağlıyor oyunlarda

amd de tabi maliyet daha düşük herzaman işlemciden dolayı fiyata yansıyor zaten

135
    ├┼┼╕
    246R

Vlkn-fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla satıcıdan zıyade kullanıcı daha ıyı anlar hangı malın ıyı veya kotu oldugunu ben hem satıcı hemde kullanıcı olarak yorumlarsam lenovada kullandım gayet tatmınkardı ve sonra hp 2156et modelını aldım dv6 kasa 1 kusur senedır kullanıyorum suana kadar battle 3 harıc kaldırmadıgı oyun yok 1700 cıvarına falan almıstım ama ıllakı alıcam bır kez olsun saglam olsun dıyorsan asusun bır modelı vardı on plan olarak gamerlar ıcın tasarlanmıstı cıft fan vardı uzerınde modelını tam hatılamıyorum bır arastır ıstersen sıralama yapıcak olursak sıralayalım
    1asus
    2sony
    3hp
    4lenova
    olurdu tercıhım marka bazlı ama onemlı olan ozellıklerı marka sonucta on plandada olsa bız musterının makınadan ne bekledıgıne bakıyoruz hp ıcın cok ısınır ve kapanır derler ama oyle bırsey basıma gelmedı ama cıhaz ılk alındıgı gunden ıtıbaren bır fan yardımı ıle kullanılırsa sıkıntı yasamassın en cok ısınıp kapanma sorununu lenova verıyor ardından acer bılgınıze...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    k53 sv olanda intel i5 2430 var 2.3ghz turbo boost ozellikli anlık hız artışı yapabiliyor yani kişisel goruşum goz boyamadan başka birşey değil

ekran kartı olarak nvdia gt540 var 1024mb ayrıca pcde nvdianın optimus denen bi ozelliği var

yeni nesil intel işlemcilerin üzerinde aynı zamanda grafik kartı entegre harici ve dahili ekran kartları arasında geçiş yapmanı sunuyor

yani nette kullanırken on board a geçer pilin uzun gider

grafik kullanırken gt540 devreye girer

k53ta olanda ise amd nin A6 kodlu işlemcisi var bu işlemcinin de intel gibi üzerinde entegre bi grafik kartı mevcut ati hd6620 ayrıca bu üründe atinin 6650 ekran kartı var 1024mb

amd nin farkı iki kart ile crosfire tarzında çalışarak yani ikisi aynı anda çalışarak daha yüksek grafik performansı almasını sağlıyor oyunlarda

amd de tabi maliyet daha düşük herzaman işlemciden dolayı fiyata yansıyor zaten
    Alıntı TL535 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla satıcıdan zıyade kullanıcı daha ıyı anlar hangı malın ıyı veya kotu oldugunu ben hem satıcı hemde kullanıcı olarak yorumlarsam lenovada kullandım gayet tatmınkardı ve sonra hp 2156et modelını aldım dv6 kasa 1 kusur senedır kullanıyorum suana kadar battle 3 harıc kaldırmadıgı oyun yok 1700 cıvarına falan almıstım ama ıllakı alıcam bır kez olsun saglam olsun dıyorsan asusun bır modelı vardı on plan olarak gamerlar ıcın tasarlanmıstı cıft fan vardı uzerınde modelını tam hatılamıyorum bır arastır ıstersen sıralama yapıcak olursak sıralayalım
    1asus
    2sony
    3hp
    4lenova
    olurdu tercıhım marka bazlı ama onemlı olan ozellıklerı marka sonucta on plandada olsa bız musterının makınadan ne bekledıgıne bakıyoruz hp ıcın cok ısınır ve kapanır derler ama oyle bırsey basıma gelmedı ama cıhaz ılk alındıgı gunden ıtıbaren bır fan yardımı ıle kullanılırsa sıkıntı yasamassın en cok ısınıp kapanma sorununu lenova verıyor ardından acer bılgınıze...

çok teşekkür ederim tavsiyeler için.

bu arkadaşı almaya karar kıldım sonunda (=
    HVAC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LENOVO Z570 59-311137 i5-2430M 6GB 750GB W7HB METAL, LENOVO (IBM) - Taşınabilir Bilgisayar

Tam asus aldım derken lenovo'nun istediğim modelini gold'un sitesinde buldum Asusla ekran kartı aynı ama lenovanın açıklamasında 2 gb yazıyor. Bunu açıklayabilir misiniz?
    HVAC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aşırı acil beyler şu ekran kartları işinin çözümü. Aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum :S
    HVAC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lenovoda o kasada 2gb lık var evet ama linkteki

59-311137 modelinde asusla aynı 1gb ekran kartı var ramle okadar oluyor

135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyv. abi çok ağrıttım kafanı teşekkür ederim cevapladığın için (=
    HVAC

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bugün vatan'dan samsung np300e5A-S01TR aldım ve şimdi onu kullanıyorum,hoşuma gitti kasası kullanış kolaylıgı ,ama sizin aradıgınız ürün daha yüksek özelliklere sahip olmalı galiba kurtuldum masaüstünden rahatladım valla
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben laptop kullanıcısıyım şu an ama özellikleri yetmediği için yükseltmek istiyorum kardeşim (=
    HVAC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asus k53sv'mizin siparişini verdik bakalım. Konu hakkında bilgi veren herkese teşekkür ederim (=
    HVAC

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)