Pert mert S2000 alip saklamak lazim diyorum![]()
30milyona günde 200$dan dujuyla beraber ömrümün yetttiğince rus alırım kalan parayla çocuklar torunlar geleneğe devam etsinler.
imzalık birşey miydi bilmem ama 30u parayı vercek adam bizim ülkeden olsa kesin flash tv gözüne siyah bant çekip program yapar level atlarlarsa yaşlandırma tekniğine sokarlar
)
Cidden anlamıyorum, insanların açlıktan öldüğü bir dünyada, teneke parçasına şu kadar para verilmesi/biçilmesi kadar aptal birşey olamaz.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
o paraya grey,black.white,mr. and mrs. brown market Mgmbh ürünlerini alıp artan parayla alacağım villanın garajında liftler ile saklarım hala para arttıysa ki artar o zaman bu arabanın bi VW 1303 felan ile arkasını fiberden yaparız ön içinde buluruz bişiyler
gerçektende arkası kaplumbağanın uzatılmış hali
bunlara yedek parça nasıl bulunuyo acaba , özel siparişle çeşitli firmalaramı yaptırıyo araç sahipleri yoksa arabayı üreten firmanın deposunda kuytuda köşede kalan parça varsa onlarlamı tedarik yapılıyo
Değer biçilebilmiş demek..
Bu araca değer biçilemiyor diye duymuştum.
Yalnız ben tasarımını seviyorum ki; CMC firması da bunun yeni modelini çıkardı şimdi. Almayı düşünüyorum.Kapı açılma mekanizması epey değişik bir araçtı..
bunu alan adam senin benim gibi değil, 30 milyon dolar vermiş, en azından rahat bir kaç yüz milyon doları daha da vardır. O kadar para olunca alınır, adama da koymaz, sana bana koyar işte![]()
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
uuuggggçok güzel
Gidiyor mu bu ?
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)