valla çukur görünce veya tümsekten geçerken arkamdan sellektör çakanların hepsi yatabilir bana uyar :D
Printable View
valla çukur görünce veya tümsekten geçerken arkamdan sellektör çakanların hepsi yatabilir bana uyar :D
yapsınlar trafikte artist kralcı gezen çok... görelim kralları bundan sonra... uygulamaya geçer inş....
ilk önce o ne olduğu belirsiz pavyon tabelası gibi rengarenk yanan xenonların ithalat ve satışını durdursunlar. adamın röntgenini çeker gibi ışık veriyorlar. yüzüne projektör tutulmuş baykuş gibi kalıyor adam. :)
bos muhabbet.hangi birini yakalyacaksın sanki her kanun uygulanıyorda laf olsun torba dolsun. belki acemiyim sileceklere su fıskırtacagıma yanlıslıkla selektor attım bu yüzden hapis mi yatcaz :D
Yemin ediyorum bizim kadar gerizekalı yönetilen başka ülke yoktur birşey diyemiyorum.
Her selektör yapana verilecek bir ceza değil bu başlık tamamen medyanın okunsun girilip tıklansıın diye koyduğu başlık.
Ama kazma kürek ne varsa girişilecek çok insan var trafikte bu tarz hareketler yapan. önümdeki araba ile mesafe biraz açılsın anında selektör ulan nereye gidicen camimi bu safları sıklaştırıyoruz? Bu dallamalar için iyi bir haber. Kaç defa bu tarz hareketlerde arkasına geçip kmlerce uzunları yakıp tamponunda gittiğim oldu kaçsın bakalım kaçabiliyor mu
ben gurultu kırlılıgı olmasın dıye selektor yapanlardanım...yoksa kornayla cok daha melodik kufur edılıyo...
ya allah aşkına konuyu bir okuyun selektöre ceza var mı yok öyle birsey başlığı okuyan yazıyor:):)
Uygulaması bir dert, denetimi bir dert, ispatı bir başka dert :) Sanmıyorum , efsane olur kalır..
soldan yavaş yavaş gidenlere ne ceza var? sağdan geçmekte suç değilmi :)
Hic isim olmaz sellektorle filan eskiden evden ise gidene kadar temizlemeye calisiyodumda son 2 senedir akillandim alayına makas bi şerit en fazla 20 sn kimseyede zararım yok kendimde sinirlenmiyorum ohhh mis :)
acayip saçma
Hersey bitti bu kaldı :) eger adam aynasına bakmıyorsa sol seritte üstünede kırarım sellektörde yaparım illa köyde öküz ittirir gibi ittirmek zorunda değilim kimseyi yavaşlayıp.
Birde selektörü yedikten sonra deli divane gibi gidenler var pusuda bekler gibi:D
ne korna,ne sellektör kullanıyorum,ne milleti sıkıştırıyorum,ha beni sıkıştıran mı oluyor şeridimi değiştiriyorum,sellektör mü yapıyor,sis mi yakıyor bir gram rahatsız olmuyorum(dikiz aynasını aşağıda kullanıyorum,akşam karanlığında bile arka taraf zifiri oluyor sadece ışık belli oluyor)
güzel bir karar ama burada(başlık) yazdığı gibi değildir amaç dışı kullanımlarda geçerli olur.
bu habere yaptığım yorumu onaylamamış puştlar:D
"sol şeritten 50yle giden öküz..." die devam ediyodu:)