oh be taksicilerin minibüsçülerin sonu geldi ,ama veteran style araba sürenler ne olacak onu kestiremiyorum
Printable View
oh be taksicilerin minibüsçülerin sonu geldi ,ama veteran style araba sürenler ne olacak onu kestiremiyorum
bu yasa yürürlüge girsin türkiyede özellikle büyükşehirler'de İSYAN çıkar demedi demeyin. :D
sol şeritten 50yle kafam rahat bi şekilde giderim sellektör yapanıda polise şikayet ederim :D niahahaha öyle şey bi olur yaa
trafikte böyle abuk subuk hareket denlere tek yapılacak şey acı bir fren koymak oluyor, o an yaşadığı adrenalinle 1 saat kendine gelemiyor :) yeterince sinirlendirirse şehirler arası otobüsü yol ortasında durdurmuşluğum var yani. Hafif sinirlendirdiyse sol ayak fren sağ ayak gaza oturuyorsun arkandan önce acı bir fren sesi sonrada eblek bi bakış kalıyor...
şaşırmadım artık buna :D
delinin biri yine kuyuya tas atti . . . . .
saçmalığın daniskası ya kendini en sola atıp önündeki ile tren boyu fark koruyan ne yaparsan yap ne aynasına bakan ne hızına bakan adamların olduğu trafikte zaten artık uğraşmıyoruz makası atıp gitmek en iyisi paşalarımın rahatı bozulmasın. trafiğin akışını bozan sınavlarda bi tur dönüp ehliyet dağıtan kişilere yazsınlar bu cezayı nasıl ehliyet dağıttıklarını görmek zor değil bi gün sınav yerine gitmeleri yeterli olur bu adamları hiç sorgulayan olmuyor.
vay be,ama mecbur kalınan anlar oluyo o nolucak? bizimde yapmamız gerekebiliyo öndeki uyuz uyuz gidince
ying yang gibi oldu desenize :D
böyle bi yasa olmaz Türkiye'de ;) geçen drift akademy den geri dönerken tır resmen üstümüze çıktı ve durmadan devam etti polisleri aradık ölü veya yaralı yoksa yapabileceğimiz bişey yok gidin savcılığa başvurun vs vs dendi bize ;) sellektör için bana böyle bişey yapılacaksa bende onlara aynen söylediklerini söylerim ölü veya yaralı yoksa bizim elimizden bişey gelmez ;)
Ehliyet sınavlarına,ilk ve orta öğretime trafik ahlakı diye bir ders eklemeleri lazım..Hala trafik derslerinde polis kol bacak kaldırınca ne demek istiyor onu anlatıyorlar.
İnsanımız çok bilinçsiz , iki gram kültürü olan insanda trafikte bu tarz insanların arasında kala kala yozlaşıyor..İnsanların birbirine saygısı hiç kalmadı hesapta müslüman sıcak kanlı hoşgörülü bir toplumuz.
Mesela hepimizin karşılaştığı bir durumdur şeridi sahiplenme olayı,Adam beni şeridine almamak için harcadığı çabayı karısına harcasa doğurttuğu çocuklardan aşiret kurar :D
hayırlı işlerr guzel bır olaybu :)
bizim gibi selektörle,kornayla anlaşan bir ülkeye bu karar olmamış...:icon_wack
O zaman bugun bana aynısını sehır ıcınde 10 km ıle gıden trafıkte solumdan benı gecıp bırde ustume kıran beledıye otobüsünün maganda şöförünü ülkeden komple sınırdışı etmeleri lazım. Dolmuşçusu taksicisi derken artık belediye otobüsü şöförleride pskopata bağladı. Bugün resmen 500 metre boyunca kıçımın dibinde selektör ile geldi sebep tek gidiş tek geliş yolda sollamaya çıkmaya çalışınca yol vermemem. Hayır herkes zaten 10 km ile gidiyor benım bıldıgım belediye otobüslerinin geçiş üstünlüğüde yok neyin peşinde anlamadım :)
Sola döneceğim için biraz da manalı şekilde frenledim önünde aynadan gördüğüm üzere ciddi bir panik yaşadı :)
emniyet seridini kullanana muebbet vermeleri lazım o zaman ..
minibüsçülere taksicilere kızarken bir yandanda bunlar bütün gün bu yolu çekiyorlar ben 5dk daha geç gideyim sonuçta onların ekmek kapısı bu yollar diye kendimi sakinleştirme metodu buldum çok sakinleştiriyor gerçekten :D istanbul için geçerli bu yöntem ufak şehirlerde gerenk yok böyle metodlara. :) selektör konusunda ise eskilerden kalma çok güzel bir yöntem var temde soldan 80 90 la giden araba geçerken gaza basmayan hödüklerin önüne geçip aynı hareketi yapıyoruz buda güzel bir yöntem :)
Cezaevleri dolacak desenize :) Saçma sapan bi karar olmuş.
koyyım böle işe yaa 60 la otobanda sol seritten gidiolar napim yani şmdi böle birine bariyerle arasına girip sag serite fırlatıım o zmn kaskom karşılasın hasarımıda ben yolumu bulup geçiim yani adamı zorla trfkte makasa davet ediolar