Yani resmen makas atın diyolar.. Yargıtay trafiğe çıkanlara olta atıyo.. öle bişey yok.. gayette sellektörümü yaparım.. sellektör işe yaramıyorsa vur makasa..![]()
Yani resmen makas atın diyolar.. Yargıtay trafiğe çıkanlara olta atıyo.. öle bişey yok.. gayette sellektörümü yaparım.. sellektör işe yaramıyorsa vur makasa..![]()
*On3r*
Deli gibi sellektör atanlardan değilim , bir defa sellektör atar arkasına yanaşırım hala geçmezse birkaç defa tekrarlarım durumu o zaman beni direk içeri atacaklar? 4km peşinde gidiyorsun sağ boş olmasına rağmen sağından geçmiyorsun sonrasında dayanamayıp yol veriyorlar geçtiğinde de uzun muzun şekil yapanlar oluyor o daha fena direk yolun ortasında durasım geliyor gelsin girsin arkadan.
Sol şerit özürlüyüz gerçekten aynaya bakmıyoruz arkadan gelen mi var bi tarafımızda değil. Araba sürerken gerçekten gerizekalı gibi hissediyorum kendimi bir benim herhalde arkadan hızlı gelen arabaya yol veren.
yakında ışıklarda burnunu karıştıranlara da 6 aydan başlayan hapis cezaları verilecekmiş bilginiz olsun...tahrik ettiği için...![]()
arka sislerini yakanlarıda idam etsinler razıyım...
ciddi anlamda sinir krizleri geçiriyorum arka sisi yanık araçları görünce bildiğim bütün küfürleri saydırıyorum içimden...
arka sisi yakınca herhangi bir görsel güzellik olmuyor, sadece arkanızdaki aracın gözünü ....sunuz...
korna yasak sellektör yasak nası uyarıcaz ya milleti allala :S ben soldan kapatıyorum vitesten çok sellektör koluyla oynuyorum vallamakas atmak falan gençilkte kalınca böyle oluyo
![]()
yanlıs anlamadıysam verılmıs bı karar var ama hüküm yok temyiz bozmus Kararın, temyiz incelemesini yapan Yargıtay 12. Ceza Dairesi, yerel mahkemenin kararını bozdu.
+ hapis işi öyle kolay değil yavaş biraz3 sene verecek te ,hıc ındırım uygulamıcakta adamın önceden bi ertelenmıs davası olucakta vsvsvs 1 yıl olur 80 tl para cezası ota boka haber yapıolar sonra çorba oluyor kafalar burda bu yasa işlemez...
korna olayina careyi bulsalar huzur gelir turkiye sokaklarina valla.. burda ne guzel valla ses soluk yok..
dikkat ederseniz olay sadece selektör atmak değil. Arabanın yanına gelip gülüşmek, takip etmek. Yani 2-3 sn.lik bir ikaz değil olay trafikte uzun süreli takip ve sükuneti bozmadır. Haberin veriliş şekli yüzünden bir çok kişi galeyana gelmiş ama bunu medya artık alışkanlık haline getirdi. Haber tıklansın diye atamayacakları başlık yok. Aslında 12. Yargıtay Dairesinin gerekçeli kararını tam okumak lazım.
taciz anlamında sellektör yapılıyorsa ona ceza versinler eyvallah. Ama tın tın sol şeritte gidene de sellektör yapmak kadar doğal bişey yoktur.
çok güzel hareketler bunlar. hikaye böyle cezalar. asla işleme geçmez. sen ciddiye alır, gidersin polise. anlatırsın derdini, sallamazlar bile. birkaç örnek görülünce ciddiye alınır ancak.
herkese ehliyet vermeseler sorun cozulebilirdi..
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
Bence herşeyden önce
Ehliyetlileri tekrar teste tabi tutup yeni alacaklarında kurslarını ağırlaştırıp trafikte sadece bu aletleri hakkıyla kullananları bıraksalar ne sellektöre gerek kalır ne trafik kalır
Tepemize çıkmaya çalışan bayanlardan gittiği şeridi evin oturma odası sanan 287 yaşındaki amcalardan gına geldi artık.
Valla o arkadas umarim bana denk gelmez.Ne yapar eder bulur mekanindan aldirtirim o kadarini soyleyebilirim forum ortaminda![]()
Canina malina kastetmek ne demek ? Kolay mi oyle ?
Bu arada selektorden once arka sis fariini acip gezene ve merceksiz farlara xenon takanlara yazmaya baslasinlar cezalari bence.
Evet Bence Yerinde Bir Karar, Olayı Sadece Sellektör Olarak Algılamamak Lazım, Trafikte Dikkat Dağıtan Ve Tehlike Oluşturan İnsanlar İçin Düşünülmüş, Oldukça Mantıklı Bu Taraftan Bakınca ...
Renault Sport
solu kapatcak 50 khm hızla qitcek bnde tamponuna dayamayp selektör yapmıcam öylemi ? yok öyle bi dünyaaa![]()
![]()
![]()
Önümde aynı hızla giden arabaları göre göre selektör üzerine selektör atan öküzler var, onlara iyi gelir bu ceza. Beni geçse 3 metre önümdeki araç ve sonasında onlarca arabaya takılacak, amacı ne anlamıyorum gerçekten. Bir de en sağ şeritte 70-80 le gitmeme rağmen üstüme çıkmaya çalışan otobüs dolmuş ve makasçı hıyarlar var, en sağ şeritten bile yol istiyorlarSonrasında hafif fren, ya kaldırım ya da yolun ortasına savrulan bir araç.
Edit: Sol şeritte kağnı gibi gidenlere 1-2 selektöre sanırım kimse birşey demez. Bazen dalgın insanlar da olabiliyor, farkedince hemen sağa kaçıyorlar zaten. Ama paparazzi flaşı gibi çata çata çata diye 10 larca selektör direk sövüyorum ben sana şeklinde anlaşılıyor![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)