User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
109 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Selektör yapana 1 yıl hapis cezası!

ouzs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani resmen makas atın diyolar.. Yargıtay trafiğe çıkanlara olta atıyo.. öle bişey yok.. gayette sellektörümü yaparım.. sellektör işe yaramıyorsa vur makasa..
    *On3r*

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    negadaaboş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deli gibi sellektör atanlardan değilim , bir defa sellektör atar arkasına yanaşırım hala geçmezse birkaç defa tekrarlarım durumu o zaman beni direk içeri atacaklar? 4km peşinde gidiyorsun sağ boş olmasına rağmen sağından geçmiyorsun sonrasında dayanamayıp yol veriyorlar geçtiğinde de uzun muzun şekil yapanlar oluyor o daha fena direk yolun ortasında durasım geliyor gelsin girsin arkadan.

Sol şerit özürlüyüz gerçekten aynaya bakmıyoruz arkadan gelen mi var bi tarafımızda değil. Araba sürerken gerçekten gerizekalı gibi hissediyorum kendimi bir benim herhalde arkadan hızlı gelen arabaya yol veren.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakında ışıklarda burnunu karıştıranlara da 6 aydan başlayan hapis cezaları verilecekmiş bilginiz olsun...tahrik ettiği için...

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arka sislerini yakanlarıda idam etsinler razıyım...

ciddi anlamda sinir krizleri geçiriyorum arka sisi yanık araçları görünce bildiğim bütün küfürleri saydırıyorum içimden...

arka sisi yakınca herhangi bir görsel güzellik olmuyor, sadece arkanızdaki aracın gözünü ....sunuz...

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    korna yasak sellektör yasak nası uyarıcaz ya milleti allala :S ben soldan kapatıyorum vitesten çok sellektör koluyla oynuyorum valla makas atmak falan gençilkte kalınca böyle oluyo

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlıs anlamadıysam verılmıs bı karar var ama hüküm yok temyiz bozmus Kararın, temyiz incelemesini yapan Yargıtay 12. Ceza Dairesi, yerel mahkemenin kararını bozdu.

+ hapis işi öyle kolay değil yavaş biraz 3 sene verecek te ,hıc ındırım uygulamıcakta adamın önceden bi ertelenmıs davası olucakta vsvsvs 1 yıl olur 80 tl para cezası ota boka haber yapıolar sonra çorba oluyor kafalar burda bu yasa işlemez...

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    korna olayina careyi bulsalar huzur gelir turkiye sokaklarina valla.. burda ne guzel valla ses soluk yok..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dikkat ederseniz olay sadece selektör atmak değil. Arabanın yanına gelip gülüşmek, takip etmek. Yani 2-3 sn.lik bir ikaz değil olay trafikte uzun süreli takip ve sükuneti bozmadır. Haberin veriliş şekli yüzünden bir çok kişi galeyana gelmiş ama bunu medya artık alışkanlık haline getirdi. Haber tıklansın diye atamayacakları başlık yok. Aslında 12. Yargıtay Dairesinin gerekçeli kararını tam okumak lazım.

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    taciz anlamında sellektör yapılıyorsa ona ceza versinler eyvallah. Ama tın tın sol şeritte gidene de sellektör yapmak kadar doğal bişey yoktur.

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selektör yapmıyorum boş bulduğum yerden girip geçiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel hareketler bunlar. hikaye böyle cezalar. asla işleme geçmez. sen ciddiye alır, gidersin polise. anlatırsın derdini, sallamazlar bile. birkaç örnek görülünce ciddiye alınır ancak.

orc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkese ehliyet vermeseler sorun cozulebilirdi..
    sıkıntı yok, o da bizim aracımız
    öteki mi? o da bizim
    diğeride bizim

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk önce o ne olduğu belirsiz pavyon tabelası gibi rengarenk yanan xenonların ithalat ve satışını durdursunlar. adamın röntgenini çeker gibi ışık veriyorlar. yüzüne projektör tutulmuş baykuş gibi kalıyor adam.
    Güzel benzetme

ACW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence herşeyden önce

Ehliyetlileri tekrar teste tabi tutup yeni alacaklarında kurslarını ağırlaştırıp trafikte sadece bu aletleri hakkıyla kullananları bıraksalar ne sellektöre gerek kalır ne trafik kalır

Tepemize çıkmaya çalışan bayanlardan gittiği şeridi evin oturma odası sanan 287 yaşındaki amcalardan gına geldi artık.

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlaşıldı o zaman yöntem, benim arkadaşımın yaptığı gibi, firmasına ait connecti var çok sık sağa sola gider gelir arkadan iter milleti. sellektörler falan işi olmaz bi çok kişiyide spin attırmıştır yolda varsa istanbul içinde bi yakınınız fırıl fırıl döndüyse arkadaşımın işidir o kadar diyeyim. yıllardır yapma yapma derim ama bu karar üzerine kesinlikle bende yapmaya başlayacağım.
    Valla o arkadas umarim bana denk gelmez.Ne yapar eder bulur mekanindan aldirtirim o kadarini soyleyebilirim forum ortaminda

Canina malina kastetmek ne demek ? Kolay mi oyle ?

Bu arada selektorden once arka sis fariini acip gezene ve merceksiz farlara xenon takanlara yazmaya baslasinlar cezalari bence.

YsfTzcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet Bence Yerinde Bir Karar, Olayı Sadece Sellektör Olarak Algılamamak Lazım, Trafikte Dikkat Dağıtan Ve Tehlike Oluşturan İnsanlar İçin Düşünülmüş, Oldukça Mantıklı Bu Taraftan Bakınca ...
    Renault Sport

AtmoSpheriC
    Misafir
    solu kapatcak 50 khm hızla qitcek bnde tamponuna dayamayp selektör yapmıcam öylemi ? yok öyle bi dünyaaa

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önümde aynı hızla giden arabaları göre göre selektör üzerine selektör atan öküzler var, onlara iyi gelir bu ceza. Beni geçse 3 metre önümdeki araç ve sonasında onlarca arabaya takılacak, amacı ne anlamıyorum gerçekten. Bir de en sağ şeritte 70-80 le gitmeme rağmen üstüme çıkmaya çalışan otobüs dolmuş ve makasçı hıyarlar var, en sağ şeritten bile yol istiyorlar Sonrasında hafif fren, ya kaldırım ya da yolun ortasına savrulan bir araç.

Edit: Sol şeritte kağnı gibi gidenlere 1-2 selektöre sanırım kimse birşey demez. Bazen dalgın insanlar da olabiliyor, farkedince hemen sağa kaçıyorlar zaten. Ama paparazzi flaşı gibi çata çata çata diye 10 larca selektör direk sövüyorum ben sana şeklinde anlaşılıyor
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)