Sol şeritten 50'yle gidenleri arkadan dürtelim o zaman.![]()
Bence guzel bı uygulama. Bu forumdakı arkadaslar zaten bılınclı arac kullanıcısı oldugu ıcın kıme yapıp yapmıcagını bılırler. Bide trafıkte oyle ökuzler var ki !!! Aracım alçak sürtmesin dıye asfaltı takıp ederek gdıyorum bu yuzden genelde sağ şeritten yavaş seyrediyorum fakat öyle mallar varki arkamda tampon yapıp korna sellektor....
Anlaşıldı o zaman yöntem, benim arkadaşımın yaptığı gibi, firmasına ait connecti var çok sık sağa sola gider gelir arkadan iter milleti. sellektörler falan işi olmaz bi çok kişiyide spin attırmıştır yolda varsa istanbul içinde bi yakınınız fırıl fırıl döndüyse arkadaşımın işidir o kadar diyeyim. yıllardır yapma yapma derim ama bu karar üzerine kesinlikle bende yapmaya başlayacağım.
hangi kanun karar doğru dürüst uygulanıyorki bu uygulanacak, amma taktınız kafayaAyrıca her sellektör yapana dememiş ki haberde ? Arkasına yapışıp sürekli taciz eden ve sellektör yapan demiş ki istanbulda ben bunu çok sık yaşıyorum. arkama apaçi bi ticari yapışıyo tamponumdan ayrılmıyo frene basıp arabasına giresim geliyo bazen öylelerinin
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Selektor yapamiyosam adam solda yavas gidiyosa ya kornaya asilirim bende.yada surekli sol serit ihlalinden sikayet ederim
Desene ömrümüz hapislerde gececek!!
Kanıt nedir?
Biri sellektör yaptın diyor, diğeri yapmadın.. Yaptın diyenin doğru söylediği ne *****?
Smdi yapti dOgru olmaya bilir ama hakedenler harbi var.bir gun 200 uzeri soldan gidiyorum bmw var selektor yaptim ta uzaktan ciksin diye adam inatla cikmadi cikmadi en son tampona o hizda dokunmaya ramak kaldi kacti.ulan altindaki arac bmw ya bas ya siktir git.o hizda dokunsaydim gorurdu ebesinin nikahini.bu karar cok yanlis bi durum.ters ters bakip skistirmak ayri selektor ayri bisi.bu karari vermeden once adamin neden selektor yaptigini bilmek lazim malesf bizim yargi sistemi bunamis
aynen öyle...
benmi yanlış okudum sizmi...herkes tepki vermiş ama bence gayet iyi caydırıcı olur...unutuldu sanırım şu plakalı araç kimin tanıyan varmı tarzı konular...anamızı bacımızı bu tarz sıkıştıran takip edenleri parçalıyorduk asıyorduk kesiyorduk...makul olalım biraz...
yazın bana müebbeti.. korna çalmamak için selektör atiodum..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Geçerli ve makul olabilmesi için önce trafikteki "herkesin" trafik kurallarına riayet etmesi gerekir. O sıkıştıran tipler milyonlarca aracın içinde kumda bir kum tanesi.. Ancak sol şeridi sağ şerit gibi kullananlar çok daha fazla.. Ayrıca Evren in söylediği gibi de ispat yok.. Radar da bile fotoğraf çekip göndermenin yavaş yavaş bitirildiği bu dönemde selektör yapıldığını ispatlayamazsınız.. Kötü amaçlı şikayetler daha fazla olur.
Radara girildiğinde fotoğraf çekip adrese göndermek de bitmek üzere evet..
Bu yüzden boşanma davaları artmış(Kaçamak yaparken yan koltuktaki hanımefendi görüldüğü için bayanlar ellerinde delil şeklinde mahkemeye başvuruyormuş)
Özel hayata müdahale sebebi ile kademeli olarak kalkıyor bu foto gönderme konusu..
benim kafadan 100 küsür yıl yemem gerekir babane kıvamında gide ve solda mıy mıy seyredenin ve inatlada saga gecebilecegi halde gecmeyenin arkasından cekilene kadar ayrılmam sellektörlerede aldanmıyoda onune bi şekilde gecip ondanda yawas giderem
1881 - 193∞
Kısaca S.ktirip Gitsinler yaaa... Milleti soymanın yolu iyi ya valla, bu para cezasına çevrilir zaten.
Ki aslında pek uygulanacağınıda sanmıyorum. Kim kimi ne şikayet edicek, yavaş gidiyorsan sağ şeride geçersin, selektör yemezsin.. soluda işgal etmemiş olursun
İyice insanı araba kullanmaktan soğuttular ya
Emre Kalkan
doğru ki ankara emekli ve memur kenti...gereksiz sol şerit ihlali en fazla ankaradır sanırımbütün şeritlerin aynı hızda aktığı bi şehirde araba kullanıyoruz...
ama bunda bi cana yada mala kast yok adam sadece sol şeridi işgal ediyor...bende cinnet geçiriyorum 40 kere selektör yap kıçına kadar gel, adam sanki özellikle onun hızına düşünce yol veriyor...sonra yeniden hızlan...
ben tekrar söylüyorum yerinde uygulanırsa çok iyi olur...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)