5 mılyonu eve bırakır ole basıp giderdim :D
5 mılyonu eve bırakır ole basıp giderdim :D
ıyıde bu parayı bulup sapıtanların hıkayelerı kımı karıya kalmasın paralar dıye ucmus kımı 14 yasında kız almıs..mal mal ısler....bu ıkramıye kendını bozmayacak adama cıksın mesela bana...para bana cıksa ne yaparım pekı...?gecen senede aynı seylerı soylemıstım...kendıme cesıt cesıt padısah kıyafetı yaptırıp kavukla gezerım...gordugum her kapıdan tekme ıle gırerım...kapı olmayan yerlere de kendı kapımı gotururum...bır kac exotic araba 30-40 tane slav ırkından bayan arkadas...uyusturucu alkol fln...normal...
www.öztechturkey.com sitesini açarım banlanmayan site :D :D
beyler bu arada burda konusmak cok kolayda ben bana cıktıgını dusunemıyorum..3 4 sene once 1.5 mılyon lırayı son rakamla kacırdım...yatagın ustunde sonuclara bakıyorum...bır havaya fırlamısım yere ındıgımde yataktan baya uzaktım...40 mılyor cıksa ne yaparım kım bılır?:D
haha 15 puan cezayı yidik :D
bi süre kendime gelene kadar ne yaptığımı bilmem, kendime geldiğimde ne kadar kalmışsa ona göre düşünürüm.
mutevazi hayatıma miamide devam ederim :)
bizimkilere lüks bir daire alır. aidatınıda 5 yıllık peşin öderim. bankadanda aylık yüksek bir maaş bağlarım onlara :D
sonrada ver elini yurtdışı.
Cape Town'da güzel bi villa alırım kendime.. Şöyle okyanusa bakan.. Sonra bi tane 911 turbo alırım, mümkünse siyah sadece orada kullanmak için..
Sonra bi tane de Singapurda villa alırım orası için de R35 black edition yaparım kendime..
Bi evimde NYC'de olur yüksek ihtimal.. Şöyle en büyügünden bi suv...
Dubaiden bi villa alırım, deira taraflarında.. Oraya da bi 355 koyarım...
Bu evleri aldıktan sonra yıllık çizelge yaparım kendime.. keyfime göre ne kadar zaman kalacagımı belirlerim..
Yıl içerisinde dolaşacagım yerleri listelerim.. Zaten büyük çogunluguna gittim ama daha detaylı kalırım..
Bilimum vakıflara ve aileme gereken tüm yardımları yaptıktan sonra kayıplara karışırım yüksek ihtimalle :)
valla piyango bana vursa bende gider ona vurudum bu zaman kadar nerdeydin diye :D
sonrada saçma sapan işler yapardım heralde:D sahibinden de ne kadar si varsa vtecvarsa alırdım tehcde ne kadar si varsa vtecvarsa alırdım. crx leri toplardım hatta ileriye gidip araba toplayıp satın alamak için adam tutardım :D mayışlı sonrada hepsine benzin döker yakardım efsane olurdum giderdim :D
başka ülkeye yerleşirim :)