çıksın da gerisi kolay :D aynı hayatıma dewam ederim hiçbirsey değişmez...desem inanın cünkü gercekten değişmez :)
çıksın da gerisi kolay :D aynı hayatıma dewam ederim hiçbirsey değişmez...desem inanın cünkü gercekten değişmez :)
tanıdığım kızlara yüklü para teklif ederim, gerçekten söyledikleri gibi parayla ilgilenmeyen insanlarmı onu görmek için
diğer dünyevi şeyleri yaparız zaten araba ev vs
Türkiye de yaşamam bende,kız arkadaşımda birlikte giderim
yalnız nerdeyse herkes işin içine kız sokmuş..ya sevgilisini yada cevresindeki takık olduğu kızları :D
valla benim ki 5 yıllık kız arkadaşım,hayatımla ilgili planlarımda hep var zaten buna özgü bi olay diil ;)
sana özgü değil yanlıs anlama ama yazılan bir kısmı okudum da sen kız arkdasım demişsin biri kızlara para veririm ne mal olduğunu anlarım demiş diğeri kızları toplarım bilmemne hoca gibi demiş bir diğeri kızlara şöyle böyle yaparım demişte o yüzden takıldım bende :D
yok yok alınmadım, ben de bi açıklama yapiyim karışmayalım araya dedim :D
verdiğiniz paraları yemekle meşgul olurdum :D
Kafayı yerim. :) Karakterm değşmez ama napıcağımda blmem. demirbasa yatrrm :)
Zileli Deli Cemal Süper röpörtaj - YouTube izleyın en guzel yorumu zamanında yapmış cemal abim işi rast gitsin:)
bana amortı çıkıyo zaten :)
ümitköy civarına kebabçı ofis gibi bişey yaparım.sabah inşaat işleriyle ilgilenirim,her akşam rakı kebab yaparım mutlu bir evliliğim 2 tane çocuğum olur...........eksperlik yaparsamda gay olayım...
bi tane M3 csl alırım,bi tane Range sport alırım,kalanıyla ev arsa dükkan v.s alır,en son 5 lira bırakır onuda insan gibi yemem,onu harcarken ölürüm büyük ihtimal
Kendimi bile tanımam :)
nekadar e30 m3 varsa çekicem kapıya aq :D
Tr de ne kadar AE86 varsa alirim sonra kendimi tanimam herhalde :D sacma sapan swap projeleri yaparim.benzin istasyonu alirim.
Lisedeyken arkadaslarimizla aramizda kime
cikarsa okulu yiktiracaktik :D :D
365 Tane karı alırım her gün biriyle biyere giderim sonra birisinden kesin hastalık kapar ölürüm.