türkideki bütün honda civic typer ve VTI satın alırım ve bir hangara koyarım![]()
türkideki bütün honda civic typer ve VTI satın alırım ve bir hangara koyarım![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Valla kimse ne yaptığımı bilemez, anında toz olurum ortalıktan..
Gayet net yazıyorum ahanda..
Elimden Geldiğince Hastalara Yardımcı Olurdum. Allah Kimseyi Hastahane Köşelerine Düşürmesin..
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
İlk önce bir kaç hayır kurumuna gerekli miktarlarda bağışta bulunurum.. Sonra Kiracı olduğum villayı satın alırım, Anneme - babama fazla uçmadan 1'er araba alırım. bi kısım nakit ayırır faize koyarım. Kalan büyük kısmıyla daire-dükkana yatırır, Kira ve aldığım faize hayatımı yaşarım düzenimi oturttuktan sonra hayalini kurduğum araçları satın alırım.
İlk once bir garaji cok buyuk ev alirim. Hatta bahceli olsun toprak altina otoparkta yaparim.
Alet edevat lift falan alirim.
Peugeot Gti serisini toplarim dier markalardanda hothach modellerden alirim.
Geri kalabilirse bankaya koyarim.
İlerliyen zamanda iste arabalari tubo sc na seklinde yaparim![]()
![]()
minibüs hattındaki tüm araçları komple satın alır
hiç birini çalıştırmaz
sadece tek arabayla kendim çalışırım![]()
![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
bi rezidans yaptırırım gelen kiralar ile hayatımı yaşarım![]()
40.000.000TL riske atılacak bi para değil, ticaret falan yapmam
koyarım bankaya, faizin belli bir kısmını devamlı anaparanın üstüne eklerim, kendime ayırdıgım kısımlada kredili ev alır araba alır yerim![]()
batanlara bakınca hepsi iş güç yapmaya çalışmış
ticaret işi yetenek işi, zaten yetenekliysen bi şekilde ticarette tutunup yürüyosundur yoksa o iş sıkıntılı herkesin harcı değil
40milyonun faizi yedi ceddimi idare eder benimpara mevhumunu kaybetmeye gerek yok
![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Bir kısmını fakirelere kimsesizlere yoksullara muhtaçlılara dağıtırdım bir kısmınıda hayır kurumu açardım okul cami şirket filan geri kalanınıda dünya turu ah nerde o günler![]()
bol bol sabit mülk alıp kiraya verir sonrada işi bırakırım kiraları yerim bütün günümü sanayide geciririm...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)