User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: Turbo araçta orta susturucu iptali

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı öskür Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim yaZilim yaptirmassan bu garip motorlarda dpipe ve orta susturucu iptali sorasi guc kaybi yasiyosun sana net olarak soliyebilirim...
    peki sadece yazılımlı ile dp+yazılımlı arasında top speede kadar denendiğinde sonuc ne olur bi yerden sonra gelebilirmi dp siz olan? kat değil ama basınc arızası yanıyormu yükte dp den sonra

SEFAKALACAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmiyorum +ne kadar alakası var ama yine de yazayım.kendi 122 hp tsi ıma 60 mm downpipe taktım.arac 4.vites sonu 160-180 arası itibaren daha zor dönüyordu turbo basıncı iyice bitiyor tarzı bişey hissettiriyordu.bi orta iptaliyle olurmu olmazmı bilemeyeceğim,basıma gelenin sizle alakası olmayabilir ama örnek olsun diye yazdım,ankarada okurum eskişehirliyim,arada bi eskişehire gittiğimde genelde top speed basarım ve orada top speedin düştüğünü bizzat gözlemledim .ayrıca internette yazan ezber bilgiler her araçta geçerli değil,turbo aracta düz boru en iyidir vs vs.ben bunlara inanmıyorum,tam tersi olabiliyor gerçek hayatta.. , öyle hissettiyseniz doğru olabilir
    Bende de Gc8 var ve araçta orta susturucu ve scorpion son susturucu mevcuttu aracın tıkandığını ve basınç kestiğini hissediyodum şimdi sadece 64 mm düz boru kullanıyorum susturucusuz sonuç bariz olumlu yönde arttı basınç sabit kesiciye kadar ama dediğiniz gibi aracından aracına fark ediyor.Gürültü ve polis sıkıntı değilse dümdüz boru derim bende

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki sadece yazılımlı ile dp+yazılımlı arasında top speede kadar denendiğinde sonuc ne olur bi yerden sonra gelebilirmi dp siz olan? kat değil ama basınc arızası yanıyormu yükte dp den sonra
    D.pipe+yazilimli arac sadece yazilimi arabayi ust hizlarda dahada fazla geciyor kesinlikle.yazilim duzgun oldugu surece basincla alakali herhangi bir ariza isigi yanmaz asla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim üstlerde bitiyordu, heralde turbonun nefesi erken bitiyordu downpipe ile yada 60 mm fazla geldi.veya yazılım

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu iki yorumun doğru olduğunu teyid ederim.

bilmiyorum +ne kadar alakası var ama yine de yazayım.kendi 122 hp tsi ıma 60 mm downpipe taktım.arac 4.vites sonu 160-180 arası itibaren daha zor dönüyordu turbo basıncı iyice bitiyor tarzı bişey hissettiriyordu.bi orta iptaliyle olurmu olmazmı bilemeyeceğim,basıma gelenin sizle alakası olmayabilir ama örnek olsun diye yazdım,ankarada okurum eskişehirliyim,arada bi eskişehire gittiğimde genelde top speed basarım ve orada top speedin düştüğünü bizzat gözlemledim .ayrıca internette yazan ezber bilgiler her araçta geçerli değil,turbo aracta düz boru en iyidir vs vs.ben bunlara inanmıyorum,tam tersi olabiliyor gerçek hayatta.. , öyle hissettiyseniz doğru olabilir

Alıntı öskür Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim yaZilim yaptirmassan bu garip motorlarda dpipe ve orta susturucu iptali sorasi guc kaybi yasiyosun sana net olarak soliyebilirim...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her turbo araçta düz boru işe yarayacak diye bir kaide yok ki stock bir araç ta yani yazılım falan olmayan araçlarda bir katkısı olmuyor bazen. bir konda özgün de sölemişti.

bende passat 1.8 t warken komple düz + oem son olduğunda 2 boy geriledi arac. ortayı yerine takdırdığımda düzelmişti.
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orta susturucu tekrar takılmıştır. Arabanın performansı eski haline gelmiştir. Bariz gelişme ve 4. - 5. vites ve top speede hızlanmalarda ayriyeten sakin giderken anlık ivmelenmelerde aracı sıkınca bariz bir şekilde performansın böyle daha iyi olduğu görülmüştür. Bundan sonra kulaktan dolma bilgilere kulak asmayacağım.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi yaparsın asmamakla. çünkü her zaman güç vermez egzos. sadece yüklü araçlara faydalı olduğunu düşünüyorum çünkü egt yi düşürmenin en kolay yolu önce egzos sistemidir. ama her araçta faydasını göremezsin.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yazılımlada downpipe dan bi fayda görememiştim,o zaman bi soru sorayım downpipe ın büyük geldiği nereden anlasılır?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)