Sağ klikle koşuosun space basılı tutup sağ klıik de yaparsan tırmanabildigi veya atlayabıldıgı heryerden atlar yanı space ve sağ klik basılı tut ve tabi "w" tuşuna![]()
Instagram : WideBodySixty
Assassin’s Creed Brotherhood Tam çözüm Videolu | Oyunhabercisi.com | Oyun dünyasından son haberler
Şu linkte
Bölüm2, 4. Kısım
3:59. dakikadaki olay
Yapamıyorum deli oldum
Atlıyorum boru üstüne, ileri zıplamıyor kerata.. Öyle gariban gariban sallanıyor.. swing ile kendimi ileri ittirip elleri boşalt tuşuna ( empty hands olrak configüre ettiğim tuş ) basayım diyorum. Olduğu yere düşüyor. Benimse ileri atlamam gerekiyor.
abi space ve sag klik basılı tutucaksın işte orda :S benmi yanlış yeri izliorum anlamadım ki
Bende aynı durumda kalmıştım 2 saat niye atlamıyo diye oynu silicektim
Boruya atladıktan sonra atlama tuşlarına basılı tutuyorsun 1-2 sefer sallanıp atlıyo.
a.c Revelations yeni başladım, hep başkalarının şehirlerinde oynardık şimdi kendi şehrimde oynayınca bi garip ve mutlu oldum![]()
Gerçekten muhteşem bir oyun senaryosu her şeyiyle mükemmel
atlayıp zıplarken (standrt ayarda )space ve sag tusu bırakmayın dümdüz gidin kendi yolunu buluyo zaten bulmassada ya saga sola yada arkaya atlıycaksınız
evren abi buarada brotherhoodun son bolumu papa katliamı vatikana giricen gorev bittikce hiç beklemeden direk gorevler cıkıcak kastırıcı ve sinir bozucu sabırlar diliyorum
yaver assasinler güçlendirmeye bakın göreve yollayın bos zamanlarda sürekli güclensinler ve upgrade yapın yardıma cagırdıgnızda geberip gitmesinler![]()
1881 - 193∞
senin emrindeki assasinler daha açılmadı galiba sende ondan çözememiş olabilirsin T ye basınca yardıma geliyolar düsmanla savasırken falan saplayıp gidiyo3-4 oldumu assasinlerin t ye basılı tutunca ok yagmurunda falan bulunuyorlar denk gelmediysen daha ileriki bölümlerde çıkar canlarını gösteren gostergenin altında kırmızı çizgiler gorucen onlar varsa assasininde vardır demektir
bu yardımcıların ekranı mesela
bu resimde ufak ama o dedigim kırmızı cizgiler gozukuyo
![]()
1881 - 193∞
Şöyle anlatalım o konuyu.
Evren abi haritada siyah kare içinde çarpı gibi şekiller olucak onlar askerlerin kıstırdığı elemanlar sen gidip askerlere sıra dayagı çekince onunde eğilip senin için çalışmaya başlıolar yanlız bunlar seviye 1 den başlıolar etrafta güvercin kafesi gibi tahta silindir tepesi çatı biçiminde kutular var onlar assassinlerini göreve yollamak için oraya giriosun çeşit çeşit görev var yıldız olarak zorlukları var 1 yıldız 5yıldız arası 1 den başlayıp goreve yolla kurtardıgın adamları yanı assassın lerini yanlış hatırlamıosam 9. seviyeye geldiğinde her biri gerçek assassin oluolar bi torenle
Vay anasını ne kapsamlı oyunmuş bu böyle yahu...
Ben daha başlardayım sanırım. Bi binanın alt katında parasına bahse girerek dövüşüyorum paso. fena para yaptım![]()
Evren abi sana bi oneri mumkun oldugunca etraftakı bankaları terzılerı demırcılerı açmaya çalış Sen yenı mekan açtıkca bankada para birikio yarım saatte yada bir saatte bi olması lazım o biriken para aldıgın her banka terzı demırcı vs. için artıo her saat başı para eklenıo bankaya gidip çekiosun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)