Armani, lacoste vs. macys lerde uygun fiyatli bulunabiliyor ancak prada, dolce&gabbana, gucci tarzi markalar burada da cok pahali.
Printable View
Armani, lacoste vs. macys lerde uygun fiyatli bulunabiliyor ancak prada, dolce&gabbana, gucci tarzi markalar burada da cok pahali.
o planet banada çakma gibi geliyor, adam nakitte 60 euro kredi kartına 120 euro alırım demişti. orada bulanmıştı mide zaten..
en mantıklısı get ile almak....
Baran saatlerin parasını ayakkabıya mı harcıyorsun? :)
Büyük ihtimal sahte sattığı diğer ürünlere baktım LV bayan çizme içinde mesela %100 orjinal yazmış 425 tl istiyo yok öyle bi dünya :)
aynı paralara saat aldım get ılanı actırın cok guvenlı aklnız kalmaz begenmezsenız sıkıntı degıl gerı verırsınız
Devil wears prada:)
Benimde en çok hoşuma giden bu gucciydi abi sen alırsan ve orjin çıkarsa konuya yazarsan sevinirim bende bunu alırım
ORJİNAL GUCCİ SİYAH UNİSEX AYAKKABI - Erkek Günlük Ayakkabı Modelleri sahibinden.com'da - 61035054
bu modelden 5 farklı renk kullandım ve şuan uygun fiyata bulsam düşünmeden alacağım bir ayakkabı..inanılmaz rahat ve bence çok güzel..ilandaki eğer kendi resmi isme çakma gibi duruyor.çünkü ayakkabının arka bilek kısmında ve içinde kalan file yeri füme renk orjinalinde.en azından benimkilerinin hepsi öyleydi:) uygun fiyata orjinalini bulan olursa haberdar ederse sevinirim :)
ayrıca planet zamanının en kaliteli mağzalarındandır..arada çakma şeyler oluyordu ama onlar tshirt kazak falandı.ayakkabıda çakma satmazlar..
amerikan pazarında "capula" mağzası duruyorsa orasıda orjinal satıyordu.orayada bakmak lazım
Almaktan vazgectim cunku adam inatla parayı gönder kargoya verim dedi.bende babayı alırsın dedi :) bu ayakkabıyı giymemiş varsa bu arada inanılmaz saglamdır rahattır.yaz kış giyen biri olarak kesinlikle tavsiye ederim.araştırıyorum uyguna bulursam yazarım buraya.
İstinye park prada da var, benim numara 2 gün sonra gelicekte 43 ten baslayan numaralar mevcutmus 640tl.
www.moda34.com bu sıtede cok uygun fıyatlara ayakkabılar var pacıottı falan tavsıye ederım
bende 2 rengi mevcut bu modelin..birini italya prada magazasindan 265eur ya birinide istinye prada dan 520tl ye aldim...350tl verip aklimda kalicagina biraz daha verip deneyip bakip alirim icim rahat olur..bu arada prada nin en eski ama en rahat ve saglam modelidir soylendigi gibi
adam dier ılanlarından da anlasılacagı gıbı bu işi yapıyor. eger orjınal ıse bu fıyata neden verıyor? magaza fıyatı 650 tl olan bı ayakkabıyı? kesınlıkle emıtasyondur bu ayakkabı.
pradanın bu modellerini italyada gondolcuların ayağında gördüğüm o gün çıkarıp attım parmakarası terlikle geziyorum
Böyle ilanlarda siparişi verdiğin günden eline ulaşana kadar geçen süre ızdırap oluyor. Sürekli kafanda soru işaretiyle neyle karşılaşacağını bilmeden bekliyor insan. Bence hiç bulaşmamak en iyisi.
bundan 1 2 sene önce ayakkabı tabanı üreten bi arkadaşımın babası bu ayakkanın kahverengisinin bi kaç numarasını italyadan almış kalıbını aldıktan sonra ayakkabılardan biri bana hediye edilmişti fotoyu görünce hatırladım o anı :D yani sanki onların yaptığı tabanın üstüne koyulup gidilmiş olabilir gibi geldi :D
Eğer düşünüyorsan Baran hala ? Prada da mankenlik yapmış (ilk türk) çok yakın bir arkadaşım var, sorabilirim ona orjinal olup olmadıgını ?
Gerçeğini aratmayan çakmalar var. Özellikle bot ve normal ayakkabıda, çok bi özellikleri olmadığı için bire bir aynısını yapıyorlar. Çok deli kaliteli ve sağlam olanlarıda oluyor. Gözlük muhabbetine döndü yani ondan bu kadar para bağlamak risk:) Artık mağazalar bile replika satıyor.
italyadan aldıgım armani tshirtte made in turkey yazıyor :D ama biz burdan almıyoruz ordan alınca daha kaliteli oluyor
Armani gucci ayakkabım oldu 1 sezonda pert oldu yapışkanı attı dikişi attı yamuldu.2 prada eskittim 1 tane hiç kullanılmamış 2 tanede halihazırda giydiğim var yaz kış giyiyorum birini camasır makinesinde yıkadım hatta banamısın demedi.Türklerin tekstil işinde super olduğu bir gercek ama prada burda yapılmıyor ona emınım.
ahhaa
Evet Türkiyede yapılıyor,
çinde yapılan var çinde yapılan var apple ürünler ve iphonelar california patentli ama çinde yapılıyor yani kalitesiz mi oluyor... Türkiyede üretilen türk malı giyecekleri almıyorum giymiyorum burberry olsun armani olsun yurtdışından kendim getiritip giyiyorum, armani tshirtüm var alalı heralde 10 sene olmuştur bugun yıkayıp ütüleyim sıfır zannedersin ;) ama gelin görün ki birde icinde made in turkey yazan burberry var italyadan aldıgım tshırtum 3 kere giymedim...... bitik
bu birazda firmaların para hırsından kaynaklanıyor
mesela adidasın tüm formaları ve birçok tekstil ürünü türkiyede ikitelli de üretiliyor
ve dünyaya ithal ediliyor
hatta puma fransa vs birçok ülke takım formalarıda bizden gidiyor ama kalite konusunda bu işi onlara biz oğrettik diyebiliyorlar
Evet ama nike adidas geliyor formanın kumaşı bu dikişi bununla yapıcaksın su ıpı kullanacaksın bu makınayla dıyor..
o yuzden nerede yapıldıgının pek onemı yok :) Yani türkiyede yapılıyuor çinde yapılıyor kaliteli kalitesiz diye bişey yok markanın kalitesi daha önemli
kemal tancadan ayakkabıya 150 verip 1 sene icinde 1 tane daha alacagıma üzerine biraz daha koyar prada giyerim 1 sene boyunca yep yeni gezerim
gerçi kemal tancanın ilk ayakkabılarıyla şimdiki ayakkabıları arasında gozle gorulur bi kalite gelişimi var ama dediğin doğru olabiliyor
ayrıca şoyle bi detayda var
hakkıyla her gün giyilen bir ayakkabının omru ortalama 6 ay kadar 6 aydan sonra ozelliklerini yitirmeye başlıyor
gün aşırı giyildiğinde ortalama 1.5 yıl en fazla oda normal kabul edilebilir :D
ya bizim birader almış bundan geçen hafta napoliden.. inidirimle beraber 80 euro ödemişler.. orijinal magazasından almış hatta.. kıllandım şimdi replika mı diye :)
Geçen ay new york 5. caddedeki pradanın magazasından aldım başka bir model,700 liraydı burdada baktım aynı para hoş o model yok ama fiyatlar aynı.napolide 80 euro cakma olma olasılığı yuksek
Valla benim müşterilerimde üretiyor 1inci sınıf imitasyon ürünleri. :) Hatta bazen orjinalinde olan üretim kusurları imitasyonda düzeltilmiş oluyor.