User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
75 sonuçtan 58 ile 75 arası

Konu: Prada ilan

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer düşünüyorsan Baran hala ? Prada da mankenlik yapmış (ilk türk) çok yakın bir arkadaşım var, sorabilirim ona orjinal olup olmadıgını ?
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetuygur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pradayla hotiç kemal tanca

messi ayhan sabri gibi bişey
    abartmayın türkiye ayakkabı konusunda çok iyi yerlerdedir en iyi model italyanlarda olabilir ama en iyi ayakkabıyıda türkler yapar çoğu bildiğininz büyük italyan markaları bile ayakkabılarını türkiyede fason yaptırır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçeğini aratmayan çakmalar var. Özellikle bot ve normal ayakkabıda, çok bi özellikleri olmadığı için bire bir aynısını yapıyorlar. Çok deli kaliteli ve sağlam olanlarıda oluyor. Gözlük muhabbetine döndü yani ondan bu kadar para bağlamak risk Artık mağazalar bile replika satıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CaNeR44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abartmayın türkiye ayakkabı konusunda çok iyi yerlerdedir en iyi model italyanlarda olabilir ama en iyi ayakkabıyıda türkler yapar çoğu bildiğininz büyük italyan markaları bile ayakkabılarını türkiyede fason yaptırır
    ama prada'ya farklı yapar iç piyasaya farklı yapar. farklı malzeme kullanır. faklı dikiş kullanır. yapıştırıcısı bile farklıdır.

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama prada'ya farklı yapar iç piyasaya farklı yapar. farklı malzeme kullanır. faklı dikiş kullanır. yapıştırıcısı bile farklıdır.
    çoğu italyan malzemeyi ülkemiz ithal etmekte yapıştırıcı konusunda yerli firmalarımızın yabancılardan aşağı kalır yanı yok

cem36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    italyadan aldıgım armani tshirtte made in turkey yazıyor ama biz burdan almıyoruz ordan alınca daha kaliteli oluyor

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Armani gucci ayakkabım oldu 1 sezonda pert oldu yapışkanı attı dikişi attı yamuldu.2 prada eskittim 1 tane hiç kullanılmamış 2 tanede halihazırda giydiğim var yaz kış giyiyorum birini camasır makinesinde yıkadım hatta banamısın demedi.Türklerin tekstil işinde super olduğu bir gercek ama prada burda yapılmıyor ona emınım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çoğu italyan malzemeyi ülkemiz ithal etmekte yapıştırıcı konusunda yerli firmalarımızın yabancılardan aşağı kalır yanı yok
    ona dair şüphe yok ama kullanılan malzeme aynı olmuyor olmaz da. maliyet sonuçta.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Armani gucci ayakkabım oldu 1 sezonda pert oldu yapışkanı attı dikişi attı yamuldu.2 prada eskittim 1 tane hiç kullanılmamış 2 tanede halihazırda giydiğim var yaz kış giyiyorum birini camasır makinesinde yıkadım hatta banamısın demedi.Türklerin tekstil işinde super olduğu bir gercek ama prada burda yapılmıyor ona emınım.
    Tr de yapilmiyorsa eger cin de yada adini bile duymadigin bir ulkede yapiliyordur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pradanın bu modellerini italyada gondolcuların ayağında gördüğüm o gün çıkarıp attım parmakarası terlikle geziyorum
    Ben senın havanı ...........

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben senın havanı ...........
    ahhaa

Evet Türkiyede yapılıyor,

çinde yapılan var çinde yapılan var apple ürünler ve iphonelar california patentli ama çinde yapılıyor yani kalitesiz mi oluyor... Türkiyede üretilen türk malı giyecekleri almıyorum giymiyorum burberry olsun armani olsun yurtdışından kendim getiritip giyiyorum, armani tshirtüm var alalı heralde 10 sene olmuştur bugun yıkayıp ütüleyim sıfır zannedersin ama gelin görün ki birde icinde made in turkey yazan burberry var italyadan aldıgım tshırtum 3 kere giymedim...... bitik
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahhaa

Evet Türkiyede yapılıyor,

çinde yapılan var çinde yapılan var apple ürünler ve iphonelar california patentli ama çinde yapılıyor yani kalitesiz mi oluyor... Türkiyede üretilen türk malı giyecekleri almıyorum giymiyorum burberry olsun armani olsun yurtdışından kendim getiritip giyiyorum, armani tshirtüm var alalı heralde 10 sene olmuştur bugun yıkayıp ütüleyim sıfır zannedersin ama gelin görün ki birde icinde made in turkey yazan burberry var italyadan aldıgım tshırtum 3 kere giymedim...... bitik
    bu birazda firmaların para hırsından kaynaklanıyor

mesela adidasın tüm formaları ve birçok tekstil ürünü türkiyede ikitelli de üretiliyor

ve dünyaya ithal ediliyor

hatta puma fransa vs birçok ülke takım formalarıda bizden gidiyor ama kalite konusunda bu işi onlara biz oğrettik diyebiliyorlar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu birazda firmaların para hırsından kaynaklanıyor

mesela adidasın tüm formaları ve birçok tekstil ürünü türkiyede ikitelli de üretiliyor

ve dünyaya ithal ediliyor

hatta puma fransa vs birçok ülke takım formalarıda bizden gidiyor ama kalite konusunda bu işi onlara biz oğrettik diyebiliyorlar
    Evet ama nike adidas geliyor formanın kumaşı bu dikişi bununla yapıcaksın su ıpı kullanacaksın bu makınayla dıyor..
    o yuzden nerede yapıldıgının pek onemı yok Yani türkiyede yapılıyuor çinde yapılıyor kaliteli kalitesiz diye bişey yok markanın kalitesi daha önemli

kemal tancadan ayakkabıya 150 verip 1 sene icinde 1 tane daha alacagıma üzerine biraz daha koyar prada giyerim 1 sene boyunca yep yeni gezerim
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçi kemal tancanın ilk ayakkabılarıyla şimdiki ayakkabıları arasında gozle gorulur bi kalite gelişimi var ama dediğin doğru olabiliyor

ayrıca şoyle bi detayda var

hakkıyla her gün giyilen bir ayakkabının omru ortalama 6 ay kadar 6 aydan sonra ozelliklerini yitirmeye başlıyor

gün aşırı giyildiğinde ortalama 1.5 yıl en fazla oda normal kabul edilebilir

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bizim birader almış bundan geçen hafta napoliden.. inidirimle beraber 80 euro ödemişler.. orijinal magazasından almış hatta.. kıllandım şimdi replika mı diye
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen ay new york 5. caddedeki pradanın magazasından aldım başka bir model,700 liraydı burdada baktım aynı para hoş o model yok ama fiyatlar aynı.napolide 80 euro cakma olma olasılığı yuksek

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla benim müşterilerimde üretiyor 1inci sınıf imitasyon ürünleri. Hatta bazen orjinalinde olan üretim kusurları imitasyonda düzeltilmiş oluyor.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen ay new york 5. caddedeki pradanın magazasından aldım başka bir model,700 liraydı burdada baktım aynı para hoş o model yok ama fiyatlar aynı.napolide 80 euro cakma olma olasılığı yuksek
    istinyede çalışan bi personel indirimi ve sezon indirimi varmış Baran, kendi magazasında da replika olma durumu yoktur sanırım Bana sorsan 80 lira vermem hiç tarzım degil ama malzemesi çok iyi..
    Tango-1 never dies.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)