switch i temin edip giriişiyorum o zaman , ağdan sanraki işlemlerin tarifi var , onu çözerim bi şekil
aynen , ağ , ağdan sanrada render farm yapılacak backburner la
aynen , ağ , ağdan sanrada render farm yapılacak backburner la
şimdi , maplerin aynı dosya , klasör uzanttısında olma zorunluluğu ile ilgili haklısınız..onuda max te çalıştığım doşyaayı archive ederek çözücem (o çalışma için ne kadar kaplama varsa hepsini kendi toplayıp zipliyo ,her pc de kaplama aramaksızın çalışabiliyorsunuz)
benim renderlar tek sahne , tek resim şeklinde...ama gerek render ayarları gerek yüksek çözünürlük yüzünden i7 işlemcili makinede 8-9 saatlik renderlar alıyorum genelde...onun için 3 pc de %50 hız yakalasam ;;boşta yatan diğer iki pc yi değerlendirmek amaçlı yine kar olur diye düşünüyorum.
oc sorası veriler gayet güzel ,,, şunu render edip kaç dk sürdüünü okuyup yazabilirmisin müsait bi vaktinde? (std. vray dosyası ,, max kurulu pclerde performans ölçmek için kullanılıyor.)
https://rs258tl.rapidshare.com/#!dow...200FE99AA8|0|0
bi inceliyim kardeşim , teşekkürler