Nihayet Honda, TR'de satacak dizel motor çıkarttı, darısı Subaru'nun başına, umarım onlarda bu ayar 1.6lt dizel çıkartırlar.
eğer chevy de uyanıp cruze a 1.5 1.6 dizel koyarsa o zaman piyasa kızışır cok fena. ve birbirlerini de çok keserler.
ama hondanın değerler güzel olmasına ragmen daha iyileri var piyasada yanı aşık oluncak bi motor değil sadece fun larını memnun eder..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Japonların dizel konsunda başarısız olduklarını düşünüyorum,ya sorunlu motorlar oluyor,yada yakıt ekonomisi olarak diğer firmaların gerisinde kalıyorlar.
Renault 1.6 130 hp 320 Nm tork a sahip motoruda yakın zamanda Türkiye ye gelir, buna Edc de eklenince bence bir çok kullanıcı hondayı görmez.
Markayı sahiplenmiş insanlar için güzel bir haber,piyasayı kızıştıracağı da kesin ama 130 luk dci değişiklikten hoşlananlar için ve değişikliklere açık insanlar için iyi bir alternatif.
Bütün bunların dışında yakıt değerleri ne olacak onu çok merak ediyorum,kağıt üstündeki değerler ile gerçek her zaman tutmuyor birbirini.
Şu an en iyi motor Renault daki 1.6 dci gözüküyor 130 hp 320 nm
Qashqai de mevcut testlerini inceledim şu anlık kısa vadede çok başarılı duruyor
1500 kg lık araçta 4.5 lt ortalama 0-100: 10.3 sn son sürat 190km/h olarak belirtiliyor
Çok daha hafif ve aerodinamik bi Megane coupe de harikalar yaratıcaktır bu motor..
tork felan çok iyiymiş fiyat ne olursa olsun TR'de peynir ekmek gibi satar bence. Millet benzinlisine yıllarca dünya para verdi dizel olunca affetmezler.bende affetmem şartlar el verirse =)
feel is everything
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)