Geçici belge ile araç satışı yapılır, aracın satışını mirascılara verdiğiniz zaman trafik sigortası yaptırmayın, sizin üstünüze geçtiğinde trafik sigortanızı yaptırırsınız.
Aynı gün içinde 2 satış olmaz, ertesi gün tekrar satışını yapabilirsiniz.
bugün bütün gün bu işle uğraştım veraset ilamı vekaletnameler ve ruhsatı polise verdik polis veraset intikali yönünden borcu yoktur yazısı istedi ve rahmetli kişi fatihte ikamet ettiğinnden bu kağıdı ancak fatih vergi dairesinden alabiliyormuşuz ve bu kağıdın gelmesi 1 haftayı buluyormuş.Fatihe gitmek şartmı rahmetli kişinin kimlik nosunu filan var illa fatihtenmi almak gerekiyor bu bilgileri.Birde fatih vergi dairesi tam olarak nerededir.?
Vatan cd. Emniyet hizasında
Geçen gün gittik yeditepe veraset ve harçlar vergi müdürlüğüne.Varislerin arabayı üstleine alması için gereken br kağıt varmış onu almak için başvurduk ve bize bir ay süre verdiler şimdi bu kağıt nedir tam olarak.Aracın değerine 7.000 lira yazdırdım bu fiyat üzerinden bir vergilendirme filan olacakmı ? Varislerin üstüne ruhsat çıkması için gerekn belgeleri polis memuru yazdı bize sağolsun
1.Vergi dairesinden alınan kağıt adı ne bilmiyorum ne işe yarar vergi memuruna verirken bile adını söyleyemedim aracı varislerin üstüne alıcaz dedim
2.vekaletname fotokopisi
3.veraset ilamı fotokopisi
4.ruhsat
başka bir şey varmı ekstradan ? ne zormuş bu işler ya
Şimdi bu belgeler varken direk ben alamammı aracı illa varislerin üstüne geçmesimi gerekiyor.birde ruhsatta 4 varisin ismimi yazacak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)