Arkadaşlar yurt dışından iphone 4 aldık kayıtlı mayıtlı gvey mevey aldık ios 5 sürümü yüklenmiş telefona sim kart okumuyor ne yapmamız lazım anlayan bilen eden yardımcı olabilecek olan varmı ??
Arkadaşlar yurt dışından iphone 4 aldık kayıtlı mayıtlı gvey mevey aldık ios 5 sürümü yüklenmiş telefona sim kart okumuyor ne yapmamız lazım anlayan bilen eden yardımcı olabilecek olan varmı ??
geveyde ios5 çalıştıramassınız
versiyonu düşürmeyi deneyin
4.3.5 iyidir
Yanlış hatırlamıyosam;
"Yurt dışı iphone 4 lerin sürümünü ios 5' e yükseltince, nur topu gibi bi ipod sahibi olursunuz." gibisinden bişeyler söyleniyodu. Bilenler daha net bişey söyler....
bildiğim kadarıyla gevey ios 5 i kırmıyor.dolayısıyla telefonu kullanamazsınız şimdilik.Belki gevey ios5 i kıran bir chip yaparsa o zaman kullanabilir.
aynı olay bizimde başımıza geldi suan kuzenımın telefonda sım kart okumuyor bırıne gonderdı program atıp versıyon guncellıkcekmıs ama oluru dorusu nedır bılmıyorum tam olarak
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
eğer iso5 geldiyse telefon versiyon düşmez ,basebandın daha önceden korunması lazım anca o zaman olabilirdi.
bu sitede benzer konular mevcut , bakın derim
ios5 gevey - Sayfa 3
Simklitli ip4 varmıymış hala ya?
Tinyumbrella diye bir program var onu bir deneyin.
Fusion35 ------> OnurD.
Düşük versiyonlu ios yüklet olsun bitsin. İlla ios5 kullanman şart değilk ki zaten pek de matah değil ios5 . Bu arada sim kartınız 128 bit olması lazım sanırım 64 bit olduğu için de çalışmıyor olabilir.
Aklıma takıldı; iki tane soru işareti ne oluyor? Yapmayın böyle şeyler lütfen. Güzelim dilimizi chat diline çevirmeyelim.
sim free ile sim lock arasında nekadar fiyat farkı var?
değermi yani bu eziyeti çekmeye![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ipad basbandı bulup 4.3.3 veya 4.3.5 yapabilirsiniz.
yardım için iPhoneYardim.net bu sitede arat çözümleri mevcut hatta basebanda gerek kalmadan alt versiyona düşürenlerde var ama sende gevey olduğu için alt sürüm basebandı gerekecektir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)