daha dün anadolu yakasında arabamla yolda kaldım ki kaldığım yerde 1. köprüden 2 ye geçerken ve ataşehire giderken kullanılan yol. emliyet şeridi olmasa resmen mıçmıştım.
daha dün anadolu yakasında arabamla yolda kaldım ki kaldığım yerde 1. köprüden 2 ye geçerken ve ataşehire giderken kullanılan yol. emliyet şeridi olmasa resmen mıçmıştım.
74 model sehpa...
trafik yönünün tersine hareket etmesinden ötürü bu güne kadar kaçtane ölümlü kaza meydana geldi metrobüs yüzünden, ilk alınan metrobüslerin kapısı ve direksyonları şimdiki düzene göreydi ama o metrobüsler kullanılmayınca normal otobüslerden metrobüs yapıldı. ters yönde hareket edince e-5 teki bariyere müdahale gelen en ufak kazada kafa kafaya çarpışıyor araçlar
içine binene güzel icat yanından geçene kötü oluyo biraz ilkel olduğu kesin kısallatığı kesin zamanı ama m.büse ulaşması sıkıntı .şuan beylikdüzüne kadar uzaması saolsun inşaatı avcılardan beykente kadar trafiğin bitarafına koydu tüm yaz + ramazanda yatmayı bildiler 5 dk gittigim yolu e5i 25 dk dk da geçemiyosun e5 e girip o trafige girmicem diye beylikdüzü avcıların bütün ara yollarını kesffetim saolsunlar büyük nimet oldu
1881 - 193∞
çok geçmiş olsun inşallah Ankara'ya böyle saçma şeyler yapmazlar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)