Uludagda kar durumu nasil hafta sonu gidilir mi?
Ben dün geldim uludağdan 80 santime yakın kar var ama 2. bölge açılmamış sadece merkez oteller bölgesi açıktı kervansaray telesiyejini kullandım pistlerdeki kar gayet güzel sadece pazar günü jandarma görüş mesafesi az olduğundan (yoğun sis çökmüştü) 4te telesiyejleri kapattı sadece gezmek amaçlı çıkanlara izin verildi kayaklarla zirveye çıkılmasına izin verilmedi. bu haftasonundan bi kaç karede ben paylaşıyım
![]()
İnanılmaz keyifli gözüküyor ve harbiden öğrenmek istiyorum.
kelalper ne zaman kaymayaa gıdıyourzz![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Burda bir tek Tekir yaylasına kar yağar,o zaman da çuvalı leğeni alan kaymaya başlar zaten her rampadanSnowboard bize çok uzak sporlar malesef
![]()
1-2 resimde benden gelsin ılgaz sezon açılışı
Uploaded with ImageShack.us
beyler pazar günü kartepede olacağım bi aksilik olmazsa.snowboard denemeyi düşünüyorum tech ailesindende pazar günü kartepede olacak olan ve snowboard dan anlayan birileri olursa tanışıp ders almak isterim![]()
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Ben kayak bilmiyorum. Snowboardla başladım daha 3 kez denemem oldu artık ilk günki kadar düşmüyorum. ***** sezon bitti sayılır. Seneye devam edeceğim ama kendi malzemelerimle devam etmek istiyorum. Kars'tayım görev icabı daha bi 3 sene kadar da buralardayım. Buralara kadar gelmişken de bu işide hobilerim arasına katmak istiyorum. Sizin tecrübelerinize göre nasıl bir board sahibi olmalıyım ? Alırken nelere dikkat etmeliyim ? Mesela daha kısa mı yoksa uzun bi board mı almalıyım ? Ya da daha başka dikkat etmem gereken şeyler yoğun kar ya da pisstte farklı mı ? Sarıkamışa gelmişseniz güzel bir pist var ve bi o kadar güzel kar. Marka olarakta bi öneriniz varsa dikkate almak isterim. Yardımcı olursanız sevinirim![]()
Horsepower determines how fast you hit the wall... Torque determines how far you take the wall with you...
bugün arkadaş uludağ yolunda jandarmadan yukarı çıkamamıştabi basık fiesta ve yaz lastikleriyle yerde maximum 20 cm kar varmış
SM PERFORMANCE
hersey hazır kıta beklıyourm![]()
Şu snowboard u öğrenmek istiyorum.Kayak yapıyorum ancak ayrı dünyalar diyorlar.Birinden ders almakla board kiralayıp denemek arasında karasızım ..
Ah bana bi akıl vericek var mı acaba![]()
kel alperr duy sesımıı sesonu acıyourz bana 360 back flıp atmasınıı ogretıcektın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)