Kayağı 5 sene boardu 3 senedir yapıyorum.
Board çok çok başka bir keyif kayakta o haz yok bence.
Ders almadan öğrenilir elbette internetteki videolarla falan temel atılır ama öğrenmeniz çok uzun sürer.Kayak eğitimleride çok pahalı malesef.2 ders alınca kayabilecek hale geliyorsunuz.En güzeli bilen bir arkadaş bulmak onunla gitmek.Hem mazot parasına ortak hem bedava eğitim![]()
Bulgaristan bansko ya giden oldumu hiç turlar var 2-3 kişi gitmeyi planlıyoruz.
Oteller pistler nasıl bilgi verebilicek var mı ?
alper agadan ses yıne yok![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Ben okulla gitmeyi düşünüyorum 22 Aralık'ta. Giden var mı o tarihlerde?
haraket olsunn![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bir güncel çekelim.Uludağ hakkında otel tavsiyesi rica ediyorum.Gün boyu kayıcaz fazla otellik bir durum yok ama çok dandik bişey de olmasın uykumuz yemeğimiz zehir etmesin yani.fakat ets den fiyatları kontrol ettiğimde günlük 300 liradan aşağı ağzını açan yok
Kendi board takımım var fakat arkadaşa da kiralık üst baş board alıcaz aşağı yukarı 1 haftalık bir tatil olucak.Kafa çok dağınık yönlendirebilecek kimse varmı ?
erzurumda pistler hafta içi dahi doluluğunu koruyor kar öyle uludağdaki gibi 70-80 cm deil 35-40 cm civarında ama kalitesi on numara tam kaymalıkben sadece pazar günleri çıkabiliyorum anca o gün çalışmadığım için
ben 3 senedir beceren otelde kalıyorum, hafta içi 200 tl. , hafta sonu 250 tl kişi başı, ama otele sadece yemek ve uyumak için gidecekseniz ak otel (gecen sene 1 gece zorunlu kaldım çok kötü değil erkek erkeğe kalınır) ,otel fahri bir tane daha vardı uygun adı aklıma gelmedi şimdi bunları tercih edin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)