alper aga turkıyede ılk extreme sporunu bız gelıstırdık sen eskı olsan ben senı tanırım ama tanımıyourm yesıl yurt spor klubunun ıcıne bıle ılk rampayı bız kurduk senın bu atarlı konusmaların var ya ıste bu yuzden sevıyoruz senı abı![]()
alper aga turkıyede ılk extreme sporunu bız gelıstırdık sen eskı olsan ben senı tanırım ama tanımıyourm yesıl yurt spor klubunun ıcıne bıle ılk rampayı bız kurduk senın bu atarlı konusmaların var ya ıste bu yuzden sevıyoruz senı abı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Ya sen bana söylesene hangi takımda olduğunu. Proysan takımda kayarsın. Ben sport point takımındaydım da sen nerelerdeydin o zaman onu bilemiyorum. Takımı bıraktım iş nedeniyle bütün haftasonu günübirlik turlarını ben yapıodum sport point in. Benim çok büyük kaykay geçmişim yok. Kaykay da da mertle okandan başka adam tanımam. Yeşilyurtta kayıyosan bu adamları tanıman lazım. Ben kışın klübün havuz merdivenlerinin trabzanında grind denerken bileğimi kırdım eve kadarda mertle okan taşıdı. Sport pointin takımında da beraber kaydım bu adamlarla.
Türkiyedeki ilk big air yarışmasını biz düzenledik uludağda. Can Polatkan çocuktu biz kayarken bizle kaymak isterdi.
360 backflip i kim yapıo türkiyede bana allah aşkına söylesene. Biz 360 yaparken backflip atarken millet ağzı açık bakıodu. Zorlarsan o kadar büyük rampa yaparsan 540 çıkıyordu. Sonra fabrika takımından Jonas Emery, JF Pelchat geldi adamlar düz kayarken front flip atıp devam ediodu ne olduğumuzu anladık.
IN BOOST WE TRUST
aramızda var 5 yaş. Ben 15-16 yaşındayken klübe otoparka klüp quarter pipe koydu . Sen 10 yaşındayken mi kayıyordun orada.
IN BOOST WE TRUST
ben takımda kaymadım ama takımdakıler ne yapıyorsa bende onları yapıyorum bu yuzden kendımı pro olarak goruyourm evet benım 1990 dan bu yana hala kaykay gecmısım var okan atakoyde otururdu mert resmını gorursem tanırım 1994 snowboard gecmısım var bıg aır senesını yazabılırmısın belkı gırmısımdır yarısmayahaa sunuda belırtıyım ortak arkadasımız cok
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/...80&oe=54FC35B7
sıkma derken 360 back flıpı alper aga yapıyormusoyle yazmıstı daha once
![]()
alper aga resme ıyı bak holidaynn yenı yapılıyordu![]()
aradaki tire yi sen koymadın heralde. Ayrı ayrı yazmışım. Big air yarışıması ya 99 ya 2000 di.
Okan evet ataköyde de kayardı. Ama yeşilyurta bizle kaymaya gelirdi ya da biz mertle ona giderdik.
Meli hala türkiye de pro adam yok.Takımda kaymamışsın proyum diosun. Biz okanla mertle yazın pratik yapmak için arabayla uludağa çıkıp volfram bölgesine yürüyüp orada ufacık yerde rampa yapıp atlıoduk. Timo mu pro otelde board hocası. Ferdi tur yapıodu timonun yanında hoca oldu. Volkan aynı şekilde gitti kendini kite a verdi. Can Polatkan kendi çıktı ben proyum diye Yarışmaya girdi avrupada patates oldu geldi. Senede 3 ay kar olan memlekette kimse bu iş için ben proyum diyemez. Pro adam parasını bu işten kazanır. Hayatı o dur. Biz para kazanmıoduk sadece otelde bedava kalıp kaymak için bu işi yapıoduk.
IN BOOST WE TRUST
Resimde de ortada yerde oturan okana benzio bi doğru düzgün o seçilio zaten
IN BOOST WE TRUST
ben ferdının ılk patene bındıgı zamanı bılırım 95 yada 96 olması lazımvolkanla gorusurum halen cocukluk arkadasım
99 01 da ben askerdım o yuzden yoktum okan kendını satranca vermıs evınde kaykay vıdeosu ızlerdık sonra vıdeodakı gorduklerını yapardı 5,kısımda otururdu
ben kendı zevkım ıcın kayıyorum abı canadalılar geldı onlarla konustuk adamlar ne yaptıysa bende yaptım adam sen turkmusun dıye sordugunda evet dıyınce sasırmıstı bu arada cok cok ıyı kayan adamlar var kartalkayada vıdeolarını ızledım bu adamlarla kayılır dedım kendı kendıme egerkı abı cıkalım kayalım dersen ben hazırım sadece daga adam akıllı kar yagmasını beklıyorum ....
Melii sen rodeo yapabilio musun?
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)