User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
96 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Şiddetle İlgili Neler Düşünüyorsunuz

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka ben kayserispor-beşiktaş maçında 1221 tl para cezası ve 6 ay stadlardan men cezası yemiştim,o gün bugündür o şiddetli ortamlarda işim yok
    puhaha kanka şu konuda bile güldürdün, Allahta seni güldürsün

şiddet olan ortamlardan uzak durmak en mantıklısı,
    çünkü insanın piskolojisi bozulur belli bir süre sonra,

Yaşar abi güzel şeyler yazmış, benim çocukluğumda en sevdiğim oyuncağım arabalardı,
    şimdiki Erkek çocuklarının tek derdi Silah ve kırıp dökmek,
    bunda tabi ki TV'deki dizilerin çok büyük bir etkisi var,

Gene iş Yaşar abininde dediği gibi Eğitime geliyor,
    Cem Yılmaz eğitim şart dediğinde olay olmuştu,

Hakikaten Eğitim Şart

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin arabanı gözünün önünde biri çizse gülerek hmm sakin olmalıyım demezsin sanırım ağzına ağzına vurursun
    başkan yani bilerek yapılan işe cok karşıyım cok agresifim ama istemeden çizilir bozlulr allah daha beterini vermesin deriz.

geçen cocuk yan arabadan kapıyı bi açtı arabada bir gamze oldu delirdim ama babası hakkını verince içimdeki şiddet geçti dedim başkan bişi olmaz cockdur yapma oda büyüyecek birader adam olacak böyle olmaz açtıgı kapıya dikkat eder bidahakine dedi dedim tamam panpa.

edit: harf hatası
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cidden sinirli biri olman, demekki öfke kontrolünün zayıf oldugununun emaresidir, senin de kendini tanımladıgın gibi olan yani çok ağır sinir sahibi insanların bazıları ,bazı öfke anlarında daha dogrusu öfke harbi diyelim buna, reflekslerine ve fizyolojik tepkilerine hakim olamazlar, ha bazıları olur, ama bu onlarında her zaman başarılı olacağı anlamına gelmez. Bu tarz insanları anlayamıyorum gibi bir yorumunda olmuş, gerçekten de subjektif fikrinde dogruysan yani, çok sinirli biriysen, bir gün sende öfke anında yapabileceklerinin önüne geçme savaşı verip kazanmak mı kaybetmek mi diye zar atmak yerine , topyekün bu kumardan uzak durup, öncelikle öfke kontrol mekanizmanı geliştirecek, daha sogukkanlı hale getirecek alternatifler düşünmelisin, bugün kontrol edebilirsin kendi öfkeni belki ama yarının bir cevabı yok sen de takdir edersin ki.

bişi sorucam yanlış anlamazsan ne okuyorsun unide?

pmden bazı şeyleri sormak isterim
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin arabanı gözünün önünde biri çizse gülerek hmm sakin olmalıyım demezsin sanırım ağzına ağzına vurursun
    Başkan konu farklı yere gider mevzu birini sinir etmek değilki aile içi şiddet

Yoksa ben şimdi galatasaray akşam nasıl oynadı derim biri çıkar 6 der ben 7 derim kupalar havalarda uçuşur mevzu farklı yani

Serkan arabanın çizilmesi fena bir durum ben boya döken kişiliğe aklıma getirdikçe selam yolluyorum kendisine
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabredip içinizden 100'e doğru saymaya başlayın. sinir minir kalmıyor

sabır çok önemli bence...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başkan yani bilerek yapılan işe cok karşıyım cok agresifim ama istemeden çizilir bozlulr
    geçen cocuk yan arabadan kapıyı bi açtı arabada bir gamze oldu delirdim ama babası hakkını verince içimdeki şiddet geçti dedim başka bişi olmaz cockdur yapma oda büyüyecek birader adam olacak böyle olmaz açtıgı kapıya dikkat eder bidahakine dedi dedim tamam panpa.

niyet birazda senin dediğin art niyetli değilsen gelipte öyle kapı açmaz çocuk sonuçta kızılmaz

diğer türlü kapıyı yedirirsin adama ben kendi adıma böyle bir iş yapacak olsam zaten o şiddet vs işini göze alarak giriyorumdur o işe kötü niyet iyi birşey değil
    körler sağırlar

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanlar kendi istediklerini karsisindan ister elde edemezse kaba kuvvetle zorla elde etmeye calisir.
    Bunun sebebi psikolojik ve herkezde bir BEN olgusu oldugundan bu siddet egilimleri oluyor cocuklarda ailelerinden oyle goruyor.
    Zorlukla, kabalikla elde etmeyi. Gelecek nesillerde ayni durtu ile yetisiyor.
    Sunu diyebiliriz turkiyedeki insanlarin maddi acidan yoksullugu psikolojik sagligini nozuyor psikolojik yapisi bozuk insanlarda bu siddet e daha meyilli oluyorlar.
    Ben cok sinirli adamim bir bahane deil ama ailenin veremedigi birsey, cocukken hazmetmeyi kabullenmeyi yenilgi malubiyeti ogretebilmeleri lazim ve en onemlisi saygiyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    niyet birazda senin dediğin art niyetli değilsen gelipte öyle kapı açmaz çocuk sonuçta kızılmaz

diğer türlü kapıyı yedirirsin adama ben kendi adıma böyle bir iş yapacak olsam zaten o şiddet vs işini göze alarak giriyorumdur o işe kötü niyet iyi birşey değil
    yani karşıma bi pişkin adam cıksa noldu lan yedikmi arabanı dese sanrım gücümüz yettiğince yedirtirdim o arabayı

şiddet iyi bişi deil yine söliyorm hele aile içi şiddet en beteri. allah kimselere yaşatmasın

o yüzden site içindede şiddete karşıyım. kimse tanımadıgı adama yazdıklarıyla şiddet yaratmasın bigün o adamla göz göze gelirsiniz keşke yazmasaydım dersiniz içinizden tabi o ara iş geçmiş olur işden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başkan konu farklı yere gider mevzu birini sinir etmek değilki aile içi şiddet

Yoksa ben şimdi galatasaray akşam nasıl oynadı derim biri çıkar 6 der ben 7 derim kupalar havalarda uçuşur mevzu farklı yani

Serkan arabanın çizilmesi fena bir durum ben boya döken kişiliğe aklıma getirdikçe selam yolluyorum kendisine

aile içi şiddet olmaması gerekir tabiiki bazen insanların aile içi ilişkilerine karışamıyorsun ama mümkün mertebe müdahele etmek gerekir bence dışarıdan biri olsanızda bazen yolda çocuğunu vs döven birine aynı şekilde tepki vermek geliyor içimden ama ondan farkın kalmıyor

maç vs işlerine girmeyelim çarşı karışır euheuh(fbli mod)
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani karşıma bi pişkin adam cıksa noldu lan yedikmi arabanı dese sanrım gücümüz yettiğince yedirtirdim o arabayı

şiddet iyi bişi deil yine söliyorm hele aile içi şiddet en beteri. allah kimselere yaşatmasın

o yüzden site içindede şiddete karşıyım. kimse tanımadıgı adama yazdıklarıyla şiddet yaratmasın bigün o adamla göz göze gelirsiniz keşke yazmasaydım dersiniz içinizden tabi o ara iş geçmiş olur işden

son cümlene katılyıorum aslında şöyle demek lazım kimse kimseye yüz yüze söyleyemeyeceği şeyleri klavye başında söylemesin
    körler sağırlar

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sorma kanka ya
    üst komşu sağ çamurluguma sürtmüş, 10 gündür napsam diye düşünüyorum bende 50 yaşında adam dövsen dövülmez sövsen sövülmez komşudur sonuçta..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kurban kesiciliği kursuna giden kız arkadaşım var benim yane kadına şiddeti

şaka bir yana, herkes için konuşmuyorum ama bazen kadın erkek farketmiyor resmen dayak istiyen oluyor.

"bana orda bir tokat atsaydın dönüp gitmezdim,sevgilin olurdum" diyen insan biliyorum ben ya.ha bunu diyende aileden şiddet gören insan.

"babam beni seviyor,dövüyor..ozaman sevgilim beni seviyorsa o da döver, dövmeli".böyle düşünenler var istemeden de olsa bilinçaltı bunu görmeyi bekliyor.cehalet en önemli etken tabi.

benim kaldıramadığım,okumuş,eğitimli, ailesinden hiç şiddet görmemiş birinin eşinden gördüğü şiddete sesini çıkarmaması.

dayak yemek ayıp değil, atmak ayıp.bizim yapabileceğimiz,sevdiğimiz insanlara, birinden şiddet görüyorsa bunu çekinmeden bizimle paylaşıp bu sorunu çözebileceğimize inanarak bizden yardım istemesini sağlamak.kız arkadaşlarımız,kardeşimiz,annemiz,sevgilimiz,özell ikle bayan yakınlarımızda bu güveni oluşturmalıyız.
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorma kanka ya
    üst komşu sağ çamurluguma sürtmüş, 10 gündür napsam diye düşünüyorum bende 50 yaşında adam dövsen dövülmez sövsen sövülmez komşudur sonuçta..

yaw bilerek sürtmediyse ne diyebilirsin o istermi sürtmeyi istemez ama böyle durumlarda gelip söylemesi iyi olabilir aslında

şunu yazdımda harbi içimden gelmedi o an içinde bende farklı davranabilirim sanırım
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emre o çevrendeki bireylerin bazı değerleri vardır yada bazı görüşleri onlara birisi bi bassın yada bi çizik atsın inan o şiddete meyilli olmayan bireyleri tanıyamazsın.

tecrübeyle sabittir.

bu arada anıl o ceza seni kesmese yada verilmese fena holigan olurdun cezanı vermişler kendine gelmişsin
    Abi öfkeyi kontrol edebilmek gerçekten çok önemli,
    bende çabuk parlarım ama kendime hakim olurum her zaman,

Bir keresinde arkadaşlarımı adamın biri elinde kocaman bir deynekle kovalıyordu,
    evimiz müstakil, bende balkondaydım, balkondan müdahale ettim,
    adam bi duraksadı, arkadaşlarımda kaçtılar,
    ben sinirle bi fırladım dışarıya, kapının önünde balyoz varmış,
    öfkeyle O geldi elime, dikildim adamın karşısına,

kocaman adam 50 yaşlarında, elinde deynek, benim elimde balyoz,
    elimdekini görünce geri gitti,

oysaki arkadaşlarıma deynekle vurmuştu, çocukların bacakları mor dolaştılar günlerce,
    ben öfkemi kontrol edemeseydim,
    neler olurdu abi elimde balyozla

Son olarak Kontrolsüz güç, güç değildir

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw bilerek sürtmediyse ne diyebilirsin o istermi sürtmeyi istemez ama böyle durumlarda gelip söylemesi iyi olabilir aslında

şunu yazdımda harbi içimden gelmedi o an içinde bende farklı davranabilirim sanırım
    farkında değil zaten, bişey demedim bende halen ama farkına vardıgım anda çok ağır öfke patlaması yaşadım arabayı boyatırkenki çektiğim stresli günler geldi aklıma o anda olsaydı yanımda kötü şeyler olabilirdi, 30 sn düşününce 6üstü çamuruk ameke kalp kırmaya degmez dedim..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

başkan 4 araba geçicek yerde adam sabahın körü geldi bana sürttü korna sellektör adamı dönderemedim kararlılıgından ve inerken ters bişey ederse kafasını eline verrim die indim ama adam iner inmez ağladı bende dedim ağlama tamam boşver o an içimdeki sinir geçti adam ağlıyınca ben savunasız kaldm

ama o an inerken kestiremiyosn adamın ağlayacağını sonra ne iş yapıyorsn dedim çorapcıyım dedi dedim sabah sabah ördün başımıza corabı öyle güldük geçtik aksi olsa bekli adli olaya dönücekdik

göki komşulara karşı hassasız 25 yldır aynı mahallede olunca adamlar arabanın üstüne yatsa bişi diyemiyosn komsudur diye

çözümü mahalleye geç gelmekde buldum yazları

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence şiddet uygulansada sorun olmaycak insanlar var..

insan olanları var tabii.. ama

taksici ler- minübüsçüler -sadece ehliyeti olan kadınlar (pratik trafikte yapılmaz..)

haddini bileyen satıcı hadiini bilmeyen müşteri..

ve sinir mekanizmam eğer başıma ağrı sokacak kadar bir olaya sinirlendiğimde veya kişiye şiddettle sonuçlanmaması için ya ortamdan giderim yada ortamdan gitmememi istmemeleri durumunda (kaşındıklarında) şiddeti gerektiği kadar uygulayıp yani baş ağrım geçip karşı taraftan soluk çıkmayana kadar ortamdan uzaklaşmam :

+ en kötü huyum elime bişey geçerse kullanım amacına göre karşı tarafa uygulamak gibi

(penseyle diş çekmeye çalıştım mesela )
    low is low

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    farkında değil zaten, bişey demedim bende halen ama farkına vardıgım anda çok ağır öfke patlaması yaşadım o anda olsaydı yanımda kötü şeyler olabilirdi, 30 sn düşününce 6üstü çamuruk ameke kalp kırmaya degmez dedim..

Bi sefer arabaya surttuler adamlar kuura bakma da dediler ama en son kendimi tampona tekme atarken hatirliyorum calistigim birisi vardi o sinirlenince uzaklas diyordu onu yapiyorum
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet bulunduğun yetiştiğin ortam sana ne öğretiyo bu çok önemli, bide genlerden mi geliyo nedir. bazı insanlar çok pislik bu konuda.

birde farklı bir grup varki normalde şiddete eğilimleri olmayan fakat günlük hayatlarında yaşadıkalrından ötürü aşırı bunalıma girip cinnet geçiren insanlar.. bunların cinnetide bazen sevdiklerine bazende kendilerine karşı oluyo sanırım. allah kimseyi bu denli delirtmesin..
    çok doğru, İnsan oğlu çabuk bunalıma girebiliyor,
    iş adamlarını görüyoruz intahar eden,
    Alıştıkları hayattan uzak kalma korkusu onları intahara kadar götürebiliyor

bu arada konu sapmaya başladı, arabayı sürttü, boya çizildi vs.. gibi yorumlar konuyu çarpıtıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)