çok iyiiii
çok iyiiii
düşününki ULUBATLI HASAN padişahımızın kılıç hocası varın gerisini siz düşünün.
ve bi arkadaşımızın dediği gibi İSTANBUL u alıyoruz ve film bitiyo eeeeee nerde ayasofyada kılınan ilk cuma namazı fetih in en önemli olayıdır bence bu FATİH SULTAN MEHMET in nasıl bir padişah olduğunu sadece bu olayla bile dünyaya gösterebilirsiniz.
cok iyi herkesın ızlemesını tavsıye ederım...![]()
en önemlisi bence papazın hikayesi kördü galiba yanlış hatırlamıyorsam kemik falı bakıyor.. bizansın kralı çağırıyor falıma bak diyor papaz falına bakıyor diyor genç bir padişah senin surlarını dövücek günlerce ve bizansı kaybediceksin diyor papazı kral zindanlara attırıyor fatih geldimi zindalardan bunu çıkarıyorlar fatih diyor papaza neden seni zindana attılar papazda anlatıyor böle böle dedim diye diyor fatih benimde falıma bak diyor istanbul elimden ne zaman çıkıcak diyor papaz bakıyor senin elinden kimse istanbulu topla tüfekle alamıycak diyor sen çok büyüyceksin hükümdarlığın tüm dünyaya yayılıcak ama Ne zaman ki senin torunların arasında fitne, fesat, menfaat ve yabancı hayranlığı artarsa o zaman masa başında İstanbul sizin elinizden alıcaklar hissetirmeden diyor.. keşke bu sahne olsaymış.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Filmi daha izlemedim ancak Fragmandan gördüğüm kadarıyla Fatih'i oynayan kişi hiç yakışmamış o rol için bence...
Edeple gelen, lütufla gider.
açıkçası bu kadar kötü mesajın üzerine ben çok kötü bir film bekliyordum, ama ben begendim
tabi beklenti meselesi
görüntüler başarılı değil ama ilk seferde starwars tarzı bir durum beklemek yanlış olur, onlara takılmazsanız bence kötü degil o kadar, konu ile ilgili olarak bu bir belgesel değil, bölede bakınca ben keyif alarak izledim filmi...
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Öyle berbat bir film değildi ancak benim beklediğim izlerken tüylerimin diken diken olması yada o savaş sahnelerinde gözlerimin dolmasıydı yani beklenti yüksekti ne yazıkki hiç birini veremedi film "bana". Ama ilk film sonuçta umarım devamı gelir ne kadar kötüde olsa gidip izlenilmeli. Animasyonlar pek hoşuma gitmedi açıkcası hele bi ara o imparator stad gibi bi yer ortasında konuşma yaparken yakın çekimlerde arka taraftaki insanlar pes deki tribünlerin aynısıydı neredeyse.
yalanmotors
günümüzdeki aşk o döneme uyarlamış ordunun önünde koşup kucağa atlamalar felan ... osmanlı zamanında olabilecek şeylermi bunlar... ilk olduğu için önemli film ama o dönemi birebir yansıtmasını beklerdim
Anıl Atabey
Film hakkında ne olur konuları anlatmayın,gidecek olanlar en azından kafalarında bir projeyle gitmesin,fim kötü veya iyi yorumlardan kaçının göreceli bir durum sana hoş gelen bana gelmez aynın terside olabilir.
Bende bugün ailece gitmeyi planlıyorum bir aksilik çıkmazsa![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
ilk gün 793.199 kişi izlemiş gişe rekoru geliyor sanırım
bende filmi izlemeyenlerdenim izleyince detaylı bir yorum yaparım ben güzel olur kanaatindeyim
Arkadaşlar filmi koca film için harcanan bütçeyi tek bi sahne çekimi için harcayan Hollywood yapımlarıyla karşılaştrmak fazla bir beklenti olur bence, filmin bazı sahneleri tahminimden iyi çekilmiş savaş sahneleri özellikle çok iyi olmuş kanımca, ama bazı sahneler de o kadar basit geçilmişki biraz hayal kırıklığı yaşatıyor.Genele baktımı anlatım ve filmin bitişi biraz havada kalmış sanki daha iyi bir final olabilirmiş ama eşdeğer yapımlardan birkaç adım önünde, önyargısız ve optimum beklentiyle izlendimi keyif alınacak bir film olmuş bence izlemek lazım derim![]()
Kaishakunin !!!
Arkadaşlar filim çok başarılı bir kere bunu teslim edelim.
Evet eksik olan çok şey olabilir ama bu filmin başarısnı gölgelemez.
Birde yönetmen yardımıcısı ile ayak üstü bir sohbet ettim ve bu filim bekledikleri başarıyı ve hasılatı getirirse Kurtuluş savaşını çekeceklermiş.
Valla kimse kusura bakmasında;bu film guya hollywood a giden ilk film olucakmış. hollywood da bi tarafıyla gülerler bence....
Scorpion TypeR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)