User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
69 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: notebook tercihi?

burak_skry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

notebook tercihi?

herkese iyi forumlar.uzun süredir toshiba satellite notebook kullanıyorum(2004ten beri)ama artık ekmeğini yedi enson dün ekran mandalı kırıldı ve ekran artık sabit durmuyor.böyle olunca bende artık yeni bi laptop alma kararı verdim hazır vatan bilgisayarda %25 indirim fırsatı varken yararlanayım dedim ama yeni çıkan teknolojilere ve bilgisayar konusuna uzak olduğum için karar veremedim.uzun süredir toshibayı sıkıntısız kullanığım ne kasadan dolayı nede teknik olarak bir sıkıntı yaşamadığım için yine toshiba almak istedim fakat arkadaşlarım toshibaya gereksiz para verme marka sattırıyor ama daha iyi bilgisayarlar var dedi ve bana packard bell önerdi makina toshibadan daha iyi özelliklere sahip kağıt üzerinde fiyatta daha uygun ama benim yine aklımda soru işaretleri kaldı bu yüzden birde burdan gelicek yorumları almak istedim.çok fazla laptopta oyun oynamıyorum ps3 olduğu için biraz hızlı birazda sağlam olsun şöyle rahat bi 5 sene daha götürsün beni teknoloji olarak 2 sene sonra değiştirmek zorunda kalmayım öyle bir makina almak istiyorum.sizce packard bell beni üzmez yarı yolda bırakmazmı yoksa hiç bulaşmayım toshiba veya sonymi tercih edeyim.kafamdaki bi kaç modelin linkini paylaşayım sizde tercihlerinizi yazarsanız sevinirim.bir iki gün içinde almak istiyorum bilgisayarı.fiyat limitide 2500e kadar yolu var.

VATAN COMPUTER - PACKARD BELL - TSX66 CORE İ7 2670QM -2.2GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRW-2GB GT540M-CAM-BT-W7PRE - Notebook

VATAN COMPUTER - TOSHIBA - F60-14X CORE İ7-740QM 1.73GHZ-8GB-750GB-15.6"-DVDRW/BR-1024MB GT330M-BT-CM-W7PRE - Notebook

VATAN COMPUTER - TOSHIBA - F750-11J CORE İ5 2410M 2.3GHZ-4GB-640GB-15.6"-2048MB GT540M-DVDRW/BR-CAM-W7PRE - Notebook

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 2007 den beri toshiba satellite kullanıyorum , çok sağlam makine , şarjının yanması dışında en ufak bir problem yaşatmadı daha ama işletim sistemi ve özellikleri artık bana yetersiz geldiği için , bende yeni bir toshiba almak istiyorum.%30 indirim falan yakalarsam teknosada bende alacağım bir tane.Packard bell e falan bulaşma , alıyorsan ya toshiba al yada dell...

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk linkteki ürün güzel..
    Anıl Atabey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer oyun oynamıyorsan , 1500 liralık bir cihaz işini fazlasıyla görür diye düşünüyorum.Linklerdeki cihazlara bu kadar para vermene gerekte kalmaz böylece

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 2007 den beri toshiba satellite kullanıyorum , çok sağlam makine , şarjının yanması dışında en ufak bir problem yaşatmadı daha ama işletim sistemi ve özellikleri artık bana yetersiz geldiği için , bende yeni bir toshiba almak istiyorum.%30 indirim falan yakalarsam teknosada bende alacağım bir tane.Packard bell e falan bulaşma , alıyorsan ya toshiba al yada dell...
    aslında 5 senedir packard bell kullanıyor hiç bi sorun çıkarmadı neden bulaşma dediniz merak ettim arkadaşım da almayı düşünüyor başını yakamıyayım sebebini anlatırsanız iyi olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    marka değeri açısından toshiba ile karşılaştırıldığında toshiba ağır bastığı için packard bell e falan bulaşma diye , bir arkadaşımda ekran kartını yakmıştı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamdır bende bulaşma diyince yeni serileri sorun filan çıkarıyor zırt pırt sandım. sağolasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    marka değeri açısından toshiba ile karşılaştırıldığında toshiba ağır bastığı için packard bell e falan bulaşma diye , bir arkadaşımda ekran kartını yakmıştı.
    markalara takılmamak gerek.. tüm bileşenleri topluyorlar kendi isimlerini basıp satıyorlar .. yoksa içindekileri üreten firmalar aynıdır ..
    Anıl Atabey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı siR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    markalara takılmamak gerek.. tüm bileşenleri topluyorlar kendi isimlerini basıp satıyorlar .. yoksa içindekileri üreten firmalar aynıdır ..
    bu olaya katılıyorum packard bell aynı özelliklerdeki toshıbadan filan daha ucuz geçen gün baktım hatta çoğupcden ucuz. tek sınkıntısı vardı mesela hp de toshıbada xp de 7 ye geçtiniz diyelim driver ları internette oluyordu ordan indirip yükleniyor fakat benim kullandığım notebookun kiler yok o yüzden 7 yi yükledim uğraşamadığımdan xp yi geri yükledim fakat yeni serilerin bütün driverlarını nette buldum. para çokamel eğrisi gayet başarılı bi pc o yüzden.

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2. linkteki makinanın işlemcisi 1. nesil o nedenle pek tercih etmemeni öneririm. Diğer ikisindende 1. laptop u önerebilrim pişman olmazsın
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende marka meraklısı birisi değilimdirde aslında.Ama bu laptop işinde kasa sağlamlığı en önemli etmen değil mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende marka meraklısı birisi değilimdirde aslında.Ama bu laptop işinde kasa sağlamlığı en önemli etmen değil mi ?
    tamamen kişi tercihi üstad marka secimi .. kimini tasarımı aldırır .. kimini ergonamisi.. kimini uzun şarj süresi..
    Anıl Atabey

ErmanArseven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bugün vatandan kampanyalı lenovo z570 aldım düşünürsen cihaz f/p açısından cok güzel
    Songür GARAGE | USPeformance by UtkuSelamoğlu

https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçenlerde toshiba aldım 6 ay sonra aldığım paranın nerdeyse yarısına sattım. o 6 ayında 4 ayı zaten servisteydi cihaz. yeni nesil toshibalar aşırı ısınıyor söyleyim. ayrıca toshiba tnb nin artık o kadar götü kalkmış ki müşteri memnuniyeti diye birşey kalmamış iyice şerefsizliği ele almışlar. evime toshiba nın saç kurutma makinesini bile sokmam daha..
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuan lenova güzel kampanyalar yapmış ayrıca tavsiye edebilirim (ibm satın aldığı için insana bi güven veriyor extra olarak )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçenlerde toshiba aldım 6 ay sonra aldığım paranın nerdeyse yarısına sattım. o 6 ayında 4 ayı zaten servisteydi cihaz. yeni nesil toshibalar aşırı ısınıyor söyleyim. ayrıca toshiba tnb nin artık o kadar götü kalkmış ki müşteri memnuniyeti diye birşey kalmamış iyice şerefsizliği ele almışlar. evime toshiba nın saç kurutma makinesini bile sokmam daha..
    Eski nesil olanlarıda ısınıyor merak etmeyin Isınma performansı açısından bakacak olursak en iyi sony vaio diyorlar.Benim pc de bütün gün açık olduğu için ısınma sorunundan dolayı bende vaio ya geçiş yapmak istiyorum ama , vaioda çok naif , çıtkırıldım duruyor yahu

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 4 seneden beri dell 6400 inspron kullanıyorum valla taş gibi çıktı hergün yatana kadar açık oyun oynamam sadece forumlar ve müzik için kullanıyorum dell i almamdaki tek sebep çalıştığım şirketteki pc lerin hepsinin dell olması çünkü şirketteki pc leri günde kaç kişinin kullandığı belli değil 24 saat açık hepsi ve arıza yapmıyorlar ben bu şekilde tercihlerimi yaparım sadece pil cortladı oda normaldir herhalde...
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acer öneririm kullandığm en iyi laptop

burak_skry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk linkteki ürün güzel..
    benim aklımda da ilk linkteki var ama kasa rengi canımı sıktı biraz

Eğer oyun oynamıyorsan , 1500 liralık bir cihaz işini fazlasıyla görür diye düşünüyorum.Linklerdeki cihazlara bu kadar para vermene gerekte kalmaz böylece
    çok oyun merakım yok pcde ama aldım mı beni 5-6 sene götürsün teknoloji olarak biraz ilerde olsun istiyorum.

Alıntı mert_leon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında 5 senedir packard bell kullanıyor hiç bi sorun çıkarmadı neden bulaşma dediniz merak ettim arkadaşım da almayı düşünüyor başını yakamıyayım sebebini anlatırsanız iyi olur.
    bir arkadaşım almış benimde çokta oyun meraklısı ve bana direk packar önerdi ama pek bilmediğim marka olduğundan biraz tereddütte kaldım.5 sene kullanan ve problem yaşamayan birini duymak iyi oldu.

işte sorunda orda toshiba olduğu için onun fiyatı 2kusurlarda ama packar 1700 ve özellikleri toshibadan daha iyi.

aynen öyle çoğu marka aynı bileşenleri kullanıyor benim baktığım packard bell 2gb ekran kartı ve i7 işlemci ile benim aklımı çeldi 8 gb ta hard diski ve 750 mb ram var buda bu fiyaata çok cazip.

Alıntı ceratoniaorg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. linkteki makinanın işlemcisi 1. nesil o nedenle pek tercih etmemeni öneririm. Diğer ikisindende 1. laptop u önerebilrim pişman olmazsın
    bende 1. den yana kullanıcan sanırım tercihimi.

benimde derdim o ve ısınma ses problemi.

Alıntı ErmanArseven Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bugün vatandan kampanyalı lenovo z570 aldım düşünürsen cihaz f/p açısından cok güzel
    lenovo aklımda yoktu hiç bi bakayım onlarada ama istediğim özelliklerde yok sanırım.

Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni nesil toshibalar eski satellite sağlamlığında değiller sanırım.

Alıntı mert_leon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şuan lenova güzel kampanyalar yapmış ayrıca tavsiye edebilirim (ibm satın aldığı için insana bi güven veriyor extra olarak )
    ibm büyük artı olmuş ozaman lenovo için

Eski nesil olanlarıda ısınıyor merak etmeyin Isınma performansı açısından bakacak olursak en iyi sony vaio diyorlar.Benim pc de bütün gün açık olduğu için ısınma sorunundan dolayı bende vaio ya geçiş yapmak istiyorum ama , vaioda çok naif , çıtkırıldım duruyor yahu
    evet vaiolar çok zarif ve ince ama fiyatlarıda bi okadar kalın bide sony firması bana notebookta biraz uzak geliyor onlar gitsin tv fln yapsın notebooklara çok para istiyorlar sanırım markadan dolayı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)