Unmarked Subaru Impreza Emergency (Rear) POV - YouTube
arka sisini yakanların önüne geçip böyle bir sistemle cevap vermek istiyorum.
Unmarked Subaru Impreza Emergency (Rear) POV - YouTube
arka sisini yakanların önüne geçip böyle bir sistemle cevap vermek istiyorum.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
aynen,migrenliyken cok daha sinir oluyorum.
ayrıca
bir bu arka sis
bir de uzunlarla giden bayanlar beni benden alıyorlarkadın diye de bişey demiyorum yanlıs anlasılırım diye.bi kere önünden kaçıcam diye dört döndüm zor kurtuldum uzunlar yanıkmı ne kalmıs söndürmeyi de bilmiyor.kör etti
Gözlük kullanıyorum, arka sisi açıp gidenler yüzünden özellikle sokak lambaları yanmayan yerlerde ne yolu görebiliyorum ne arabaları. Sadece öküz gibi yanıp duran arka sis lambası. Lanet olsun öylelerine. Afedersiniz hayatta kimse onları .... sallamıyor ki kendilerini trafikte ben burdayım lan beni de alın aranıza diyerek yakıyorlar arka sislerini. Ayarsız ön farlar, merceksiz xenonlar (sanki süper teknolojik harika bir şey, taktırılınca araba uçarak gidiyor) gereksiz yere yanan ve yolu değil sadece arabamın içini aydınlatan ön sisler, bunlara yine alıştım (sövüyorum o ayrı) ama o arka sis yok mu o arka sis...
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
o arka sisler bir kere işe yaradı bi tane palio vardı bende o zamanlar topkapı tarafında E5 te orta şeritten gidiyorum bitanesi yapıştı arka tampona selektör falan resmen bagaja girecek adam palioların arka sisleri fren lambası gibi çift yanıyo bi yaktım herif fren yaptım sandı o sağa sola yalpalaması üçbuçuk atması hala aklımda güldürüyo beni
Arka sis yakmıyorumda , Ön sis'i kapatmıyorum bir alışkanlık haline gelmiş.
Arka sisi yakanları sellektör manyağı yapıyorum ben
arka sislerini yaktı diye sellektör yapmayında tacızden 1 yıl içeri girmeyin![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Ciddi küfür ediyorum geceleri sıkışık trafikte önümde bi tane arka sisi açık apaçi varsa..
bazıları arka sıslerı cıftlıyor. yaktıkları zaman fren yapıyormus gıbı oluyor. en uyuz oldugumda o. fren yapıp yapmadıgı anlasılmıyor
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
adı üzerinde sis farı ama canım memleketim insanları tabi bunun da b.kunu çıkarıyor.
lambalarda falan yanıma öyle biri denk gelirse dıtlıyorum kornayı, camı açınca da " merhaba, fahri trafik müfettişiyim sisleriniz açık bu yüzden ceza yazdım bilginiz olsun " deyip camı kapatıyorum ; yerse artık![]()
livin' on the edge
dun gece transıt gordum arka sıs farı oyle bır yanıyordukı adam sankı yarıscı oyle bı kullanısı vardı
arka sis gerçekten arkadaki sürücüyü tehlikeye atacak şekilde göze batıyor. hatta zaman zaman ön sisler ve beyaz ampüllerde çok fazla göz alabiliyor. trafikte saygılı ve düşünceli olmak lazım...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
arka sis yakanlara küfür ettiğim kadar trafikte kimseye sövmüyorum herhalde..![]()
Asıl sancı uyandığında..
Trafikte her zaman bunun için kavga ediyorum. Her zaman...
Ne oluyor yani sis farı açınca???
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Bende yakardım 3-5 sene önce.Sonra bi amca geldi yanıma ısıklarda çok feci fırça attı.Bişeyde diyemedim.Empati yaptım adam haklı. Kapadım o günden sonra bidaha da yakmadım.Ne kadar açan gorduysemde sovdum.Hakkaten çok boş iş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)