User Tag List

Sayfa 10/13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
237 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Arka sis farını yakanlar..

yiğit205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende cok karsıyım normal şartlarda sıslerın açılmasına...hele kı arkadan gıdıyorsam mutlaka yavaslayım aracın uzaklaşmasını beklıyorum...ama şöyle bır durum var konu yüze karsı küfür etmeye gelmiş???o akan trafıkte adamı durdurup illakı küfürü yüzüne mı soylemek lazım???hapımız araç kullanıyoruz trafıkte..hıc olmuyomu sıze önünüzden giden araç anı fren yapar anıden sağa sola döner ve bız bu ıstenmedık durum karsısnda ufaktan ta olsa mutlaka mırıldanırız...mırıldanmak dan kastım ufaktan sövmek.hepımız yapıyoruz..trafıkte bır cok saygısız kışi var..uzun lafın kısası Quantum nıcklı abımız duygu ve dusuncelerını açık açık dile getirmiş.aynı şartlarda bende sövüyorum..kı bunu kişi en yakın arkadaşım yüzüne bıle soyluyorum açık açık....cünkü onun arabasındada sıs farlarında göz s.ken xenon var..
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit205 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende cok karsıyım normal şartlarda sıslerın açılmasına...hele kı arkadan gıdıyorsam mutlaka yavaslayım aracın uzaklaşmasını beklıyorum...ama şöyle bır durum var konu yüze karsı küfür etmeye gelmiş???o akan trafıkte adamı durdurup illakı küfürü yüzüne mı soylemek lazım???hapımız araç kullanıyoruz trafıkte..hıc olmuyomu sıze önünüzden giden araç anı fren yapar anıden sağa sola döner ve bız bu ıstenmedık durum karsısnda ufaktan ta olsa mutlaka mırıldanırız...mırıldanmak dan kastım ufaktan sövmek.hepımız yapıyoruzççtrafıkte bır cok saygısız kışi var..uzun lafın kısası mami78 nıcklı abımız duygu ve dusuncelerını açık açık dile getirmiş.aynı şartlarda bende sövüyorum..kı bunu kişi en yakın arkadaşım yüzüne bıle soyluyorum açık açık....cünkü onun arabasındada sıs farlarında göz s.ken xenon var..
    senin ufaktan mırıldanarak sövmek dediğin ana avrat sövmekse eğer....
    valla kardeşim merak ettim büyük küfürlerini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arka sis farını boş verin öndekileride yakan bir çok tanıdıklarımız var,karşıdaki adamın neler çektiğini anlayamadılar bir türlü,sis yoksa ne önleri yakarım nede arkaları yakanlarada uyuz olurum ama yapabileceğim birşey yok,sis için ne münakaşa ederim nede tartışırım.

SİSLERİNİZİ YAKMAYIN ...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sadece şu amerıkan park olayı bıle dıkkat cekmesın dıye sınyallerımı bile parka bağlatmadım park ampullerını turuncu yaptım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapamazsın demedimki yaptığın zaman koyda bizde görelim dedim....ben sadece bana söven olursa beni öldürmesi lazım ya da sakat bırakıp uzaklaşması lazım....

xenon sis arka sis konusunda haksız olduğunuzu söylemedim sadece siz herşeyde milletin anasına karısınamı söversiniz hardcore'mu yaparsınız sizin hiç hata yaptığınız bişi olmazmı siz hata yaptığınızda hemen sövsünmü karşıdaki kişi....sadece far konusu değil...neyse milletin anasından karısından banane boşuna konuşuyorum farkındayım....

bu arada imza koparttı beni
    insanlar hata tabiiki yapabilir..

Ancak bunun HATA olduğunu bile bile yapmaya devam ederse bu HATA olmaktan çıkar, inadına yapılan bir hareket olur ki HATA lar milletin damarına basa basa yapılmaz..

Elmayla armutu karıştırıyorsun.. Laf dolaştırmaya, ajitasyona hiç gerek yok.. Bal gibi biliyorsun sen de bunun HATA olmadığını, bilerek ve isteyerek yaptığını..

"Evet ya haklısınız hiç o açıdan bakmamıştım yapmamam gerekiyor bundan sonra da yapmayacağım" gibi bir replik gelmiyor çünkü..

Neyse.. Konu hakkındaki benim duruşum gayet net..
    Alan razı veren razıysa sorun yok zaten..

Q.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin ufaktan mırıldanarak sövmek dediğin ana avrat sövmekse eğer....
    valla kardeşim merak ettim büyük küfürlerini
    valla merak edecek bişey yok...gözüm dönünce ölmüş akrabasına bıle soverım
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında bu tip konuların açılması güzel kültür seviyesi açısından ahlaki değerler açısından kimlerin ne konumda olduğunu görmek güzel...

baştan dediğim gibi kimse bişi demediğine göre bana laf söylemek düşmez ben sövmüyormuyum bende dayanamadığım şeylerde sövüyorum küfrediyorum...
    ama bunu gelipte burda trafikte böyle yapanlar var...bunu burda yapan arkadaşlarda var ben yapanların sülalesine sövüyorum demenin yanlış olduğunu sende çok ii biliyorsun...evet haklısın hata derken yanlış söyledim yapılmaması gereken birşey demeliydim...
    hakikaten alan razı satan razı ben kendi adıma üzerime alındığım için konuşmadım konuştuklarınıza küfür giden arkadaşların yerine mualif olduğum için sizden samimi olarak özür diliyorum...

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hem sisi yokken sis farlarını açana. Genelde arka sis açana basıyorum en ağır küfürleri bir de uzun yolda arkadan gelen aracın devamlı uzunlarla gelmesi -*!1?*#%$5
    セルカン+レーラ=愛

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlıyorum gayet açıklayıcı oldu...ama ölüye küfür etmek daha kolay nede olsa ölmüş kalkıp bişi yapamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında bu tip konuların açılması güzel kültür seviyesi açısından ahlaki değerler açısından kimlerin ne konumda olduğunu görmek güzel...

baştan dediğim gibi kimse bişi demediğine göre bana laf söylemek düşmez ben sövmüyormuyum bende dayanamadığım şeylerde sövüyorum küfrediyorum...
    ama bunu gelipte burda trafikte böyle yapanlar var...bunu burda yapan arkadaşlarda var ben yapanların sülalesine sövüyorum demenin yanlış olduğunu sende çok ii biliyorsun...evet haklısın hata derken yanlış söyledim yapılmaması gereken birşey demeliydim...
    hakikaten alan razı satan razı ben kendi adıma üzerime alındığım için konuşmadım konuştuklarınıza küfür giden arkadaşların yerine mualif olduğum için sizden samimi olarak özür diliyorum...
    yoo neden yanlış olsun ki.. benim içim de bir dışım da bir..
    Dışarıda bunu içimden de söylüyorum, yüzüne de söylüyorum gelip buraya yazıyorum da.. Niye çekineceğim?

Dışarıda gözüme tecavüz et, içinde yaşadığı toplumda saygı nedir bilme, sonra burada "benim canım istiyor xenonlarımı da takarım arka sis farımı da açarım" de, sonra gel benim burada ettiğim küfürlere aman çok ayıp vsvs diye laf et, beni eleştir ha?

Yok öyle bir dünya canım benim.

Çok uzatma istersen bu konuyu, battıkça batıyorsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlıyorum gayet açıklayıcı oldu...ama ölüye küfür etmek daha kolay nede olsa ölmüş kalkıp bişi yapamaz
    valla kardeş amacın ne senın sen once onu bı soyle bana ve burada konuya yazan arkadaslara....bu 1.. ıkıncısı ıse ben öyle ölmüş adama sövecek kadar ınançsız degılım...kı ayrıca benım allahtan baska kımseden korkum yok...ölmüş ne de olsa bvısey yapamaz gıbısınden laf etmişsin...seni bilmem ama benim ay da 4 günüm nezarette gecer...bunu bılen bılır sana anlatmak ıstedıgım korkma mevzusu falan değil....nice adamlar gördüm ya benı öldür ya beni sakat bırak dıyen...hepsıde yalan oldu.... daha fazla yazmak ıstemıyorum..bu muhabbetın sonu *** olacak.....
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yoo neden yanlış olsun ki.. benim içim de bir dışım da bir..
    Dışarıda bunu içimden de söylüyorum, yüzüne de söylüyorum gelip buraya yazıyorum da.. Niye çekineceğim?

Dışarıda gözüme tecavüz et, içinde yaşadığı toplumda saygı nedir bilme, sonra burada "benim canım istiyor xenonlarımı da takarım arka sis farımı da açarım" de, sonra gel benim burada ettiğim küfürlere aman çok ayıp vsvs diye laf et, beni eleştir ha?

Yok öyle bir dünya canım benim.

Çok uzatma istersen bu konuyu, battıkça batıyorsun..
    battıkça batıyormuyum evet haklısın şu anda sitede sislerine xenon takıp gezenlerin ölmüşlerine analarına sülalelerine küfür gittiği ve bende bunun yanlış olduğunu söylediğim için batıyorum neden batıyorum onuda söyleyeyim sen küfür ediyorsun ben sana karşı yanlış yapıyorsun diyorum konu 3000 kere göze değmiş ama bunların içinde arkadaşım haklısın yanlış yapıyorlar ama seninde bu küfürü burada söylemen yanlış diyen 1 kişi dahi olmadığı için batıyorum.....bilmiyorum aceba otobanda hiç rolling yaptın mı...ama otobana çıkıp rolling yapmanın hiçbir yanlış tarafı yok dimi kimsenin hayatı tehlikeye girmiyor zaten rolling için yapılan biryer otoban o zaman kimse bize sövmüyor....diyelim rollinglere gitmeyen bi arkadaş olsa burda ve bir konu açsa....geçen akşam otobanda ailemle gidiyorum birde baktım 30 araba toplanmış basınexpress yolunda yarışıyor biri vııııız diye yanımdan geçti......ben buna çok karşıyım milletin hayatını riske atıyor burdada bunu yapanlar var ben öle bişi görünce anasına karısına sövüyorum demesi çok normal evet bence sen çok haklısın batıyorum.....burası araba forumu burada senin yanlış gördüğü yapanlar olabilir....onlarında yanlış gördüğünü sen yapıyorsundur o zaman herkez birbirine sövsün....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama sen takıldın kaldın sis açma konusuna ben sisine xenon takanları gözünü kör edenleri savunmuyorum doğru yapıyorlar herkes zevkine göre hareket ederde demiyorum sadece burada birsürü üye var lafın nereye gittiğini bilmeden küfür etmek yanlış diyorum sen hala diyorsunki xenon far mercek bilememne sinyal american park cart curt....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla kardeş amacın ne senın sen once onu bı soyle bana ve burada konuya yazan arkadaslara....bu 1.. ıkıncısı ıse ben öyle ölmüş adama sövecek kadar ınançsız degılım...kı ayrıca benım allahtan baska kımseden korkum yok...ölmüş ne de olsa bvısey yapamaz gıbısınden laf etmişsin...seni bilmem ama benim ay da 4 günüm nezarette gecer...bunu bılen bılır sana anlatmak ıstedıgım korkma mevzusu falan değil....nice adamlar gördüm ya benı öldür ya beni sakat bırak dıyen...hepsıde yalan oldu.... daha fazla yazmak ıstemıyorum..bu muhabbetın sonu *** olacak.....

sen gözün dönerse adamın ölümüş akrabasına küfür edecek olan arkadaş değilmiydin ??

şimdide ben inançsız değilim kimsenin ölmüşüne küfr edecek kadar diosun

beyler ne içtiyseniz söyleyinde bende içim

qwertynord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ölmüş akrabasına bile küfredip inançtan bahsetmek çok karmaşık bi ilişki olmuş sis farıydı arka sislerdi uyuz oluyorum sinirleniyorumda senin ölmüş ***** bilmem ne yapıyım demek değişik neyse ayda 4 gün nezarette bulunuyorum lafın beni korkuttu (şaka değil gerçek) çokta laf sölemiyim ALLAH korusun sen nezaretanede biz hastanede forum ahalisi çok üzülür sonra hatta biz hastane değilde belki mezarlıkta dahi olabiliriz

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu çok başka yerlere gidiyor gereksız bı şekılde kımse kımsenın ne iş yaptıgını nasıl adam oldugunu bılmez burda bazı seylerıde yazmak neyi ispat ederki?
    sıslrı yakan cahildir görmeştir apaçidir kırodur diyip geçiceksin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı qwertynord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ölmüş akrabasına bile küfredip inançtan bahsetmek çok karmaşık bi ilişki olmuş sis farıydı arka sislerdi uyuz oluyorum sinirleniyorumda senin ölmüş ***** bilmem ne yapıyım demek değişik neyse ayda 4 gün nezarette bulunuyorum lafın beni korkuttu (şaka değil gerçek) çokta laf sölemiyim ALLAH korusun sen nezaretanede biz hastanede forum ahalisi çok üzülür sonra hatta biz hastane değilde belki mezarlıkta dahi olabiliriz
    samimi olarak söylemek gerekirse eğer benide korkuttu

çocuğum var pazar günü 1 yaşına girdi ailem var düşünmem gereken....

işte bu tip konuların açılması beni bu yüzden sevindiriyor hangi ortamda bulunup bulunmamamız gerektiğini öğreniyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen gözün dönerse adamın ölümüş akrabasına küfür edecek olan arkadaş değilmiydin ??

şimdide ben inançsız değilim kimsenin ölmüşüne küfr edecek kadar diosun

beyler ne içtiyseniz söyleyinde bende içim
    sen harbıden bıseyın pesındesın ama ben halen cozemedım...madem oyle adama senın bılmem seyını s...keyım dedıgın zaman gercekten s..kmişmi oluyorsun...ben yazarken mecaz yaptım orada ama sen halen konuyu baska yere cekıyorsun...tamam onuda gec kafam guzel napacan?????sunu soyluyorum özetle::::::::::ön ve ya arka sıs farını acıp benı rahatsız edenın taaaaa.......bunu yapan babam olsa yıne degısmez!! kımsenın benım veya bı baskasının rahatını bozmaya hakkı yok....eger kı ısrarla benı tacız edıyosa benı rahatsız edıyosa bırakkta bende bıoraz onun rahatını bozayım..!!!!!!sonuç olarak kımsenın ne sıs farıyla tacızı ne makas atarak guvenlıgı sarsmaya ne de baska bı rahatsızlık vermeye hakkı yok....rahatladınmı şimdi..
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu çok başka yerlere gidiyor gereksız bı şekılde kımse kımsenın ne iş yaptıgını nasıl adam oldugunu bılmez burda bazı seylerıde yazmak neyi ispat ederki?
    sıslrı yakan cahildir görmeştir apaçidir kırodur diyip geçiceksin
    söylemek istediğim tam manasıyla bu işte

SİSLERİNİZİ YAKMAYIN ARKADAŞLAR bu bir apaçiliktir dersin geçersin

geçen gün beyaz bir cooper S sahil yolunda tamponuma yanaştı biraz trafikte oynadık bayan olamasına rağmen çok ii kullanıyor hatta arabasında yay bile yok zorladı hatta bi ara önüme geçti frenlerim şişti bir müddet sonra durduk sohbet ettik buraya üye olduğunu söyledi ve nick vermek istemedi kendisi çok değerli biri hatta çocuğumun resmini gösterdim falan...yerime öp dedi tanıştığıma çok memnun oldum gerçekten...nick vermemesinin sebebide sitenin bozulduğu ve çok apaçi olduğu abaza insanların çok olduğu yönündeydi hatta özgünü falan çok ii tanıyor bence çok haklı gerçekten haklı....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)