User Tag List

Sayfa 11/13 İlkİlk ... 910111213 SonSon
237 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Arka sis farını yakanlar..

thedevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit205 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen harbıden bıseyın pesındesın ama ben halen cozemedım...madem oyle adama senın bılmem seyını s...keyım dedıgın zaman gercekten s..kmişmi oluyorsun...ben yazarken mecaz yaptım orada ama sen halen konuyu baska yere cekıyorsun...tamam onuda gec kafam guzel napacan?????sunu soyluyorum özetle::::::::::ön ve ya arka sıs farını acıp benı rahatsız edenın taaaaa.......bunu yapan babam olsa yıne degısmez!! kımsenın benım veya bı baskasının rahatını bozmaya hakkı yok....eger kı ısrarla benı tacız edıyosa benı rahatsız edıyosa bırakkta bende bıoraz onun rahatını bozayım..!!!!!!sonuç olarak kımsenın ne sıs farıyla tacızı ne makas atarak guvenlıgı sarsmaya ne de baska bı rahatsızlık vermeye hakkı yok....rahatladınmı şimdi..
    yaa arkadaş inandım kafanın güzel olduğuna hatta ve hatta ayın 4 günü içerde değilde ayın 4 günü dışarıda olduğuna inandım cidden inandım eğer ayın 26 günü eğer ay 31 çekiyorsa 27 günü dışarıda olmuş olsaydın bence böyle konuşmaz bişeyler bilirdin.....küfür edince yapmış olmuosun nede olsa bas küfürü o zaman kimse birbirine kızmasın küfür edince

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse burda yanlış anlamasın hepımız dostuz arkadasız yarın öburgun bırıne kufur edersınız sıs acık dıye hıc tanımadıgınız bı adam ana avrat söverz dyorsunuzya tamam söversniz eyvallah ..
    karşıdakı cıkarsa makınayı kafana sıksa bi tane nolcak bu memlekette ne adamlar var ?
    değermi bunun için?

tamam kavga edersın yumruk yumruga falan onada eyvallah
    ama çıkarsa dedıgım gıbı sıkmaya kalksa erkeklikde bi yere kadar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse ben sıkıldım konu makaraya sarmaya başladı bu kadar makara yeter takılın siz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimse burda yanlış anlamasın hepımız dostuz arkadasız yarın öburgun bırıne kufur edersınız sıs acık dıye hıc tanımadıgınız bı adam ana avrat söverz dyorsunuzya tamam söversniz eyvallah ..
    karşıdakı cıkarsa makınayı kafana sıksa bi tane nolcak bu memlekette ne adamlar var ?
    değermi bunun için?

kardeşim onu sen ben düşünürüz geleceğinde ışık olmayan düşünmez boşver burda herkez birbiriyle tartışıyor aptal gelen yazılar bile oluyor ama kimse birbirine küfretmiyor hatta buluşmalarda hahaha o yazıyı yazan senmiydin yaaa diyip güldüğüm ve sohbet edip arkadaş olduğum kişiler bile olmuştur önce bunu idrak etmek lazım ben battım siz batmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otomobillerindeki ışıklandırma sistemlerini amacı dışında kullananlara apaçi diyoruz biz..
    dolayısıyla sen de o bembeyaz ampullerinle apaçisin biliyorsun değil mi bunu.. kendi kendine onaylıyorsun bunu da..

Diğer bir konu ise ben roll falan yapmam..

Araçlarını her ne olursa olsun amacı dışında kullanan, başkalarını rahatsız eden, hayatını tehlikeye atan apaçidir benim gözümde.. O anda trafikte benim de hayatımı tehlikeye atan birisi olursa roll yaptığı için, o an ona da söverim ki burada insanlar bomboş yollarda yapıyor bu denemeleri(en azından ben öyle biliyorum)
    Kimseyi kayırmıyorum daha önce de söylediğim gibi..

Kendi xenonlarını unutarak site bozuldu vs diyerek hala laf sokma peşindesin.. Bırak bu hırsı.. Elle tutulur yanı yok bu sis farı mevzusunun.. Arkasında durmana gerek yok.. Hata.. Yanlış.. Saygısızlık.. Cahillik.. Küfür yiyor bile bile yakanlar.. Hala mı anlatamıyorum.. Daha ne dememi istiyorsun? Neyin tartışmasını yapıyoruz biz??

Çok sıkıldım..
    İstediğin şeyi yazabilirsin.. Anlamayacaksın zaten.. Daha önemli işlerim var...
    Hadi selametle..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    değermi bunun için?

Bu sözünün varya noktasına kadar katılıyorum neymiş aşşağı iniyormuş , arabadan hareket yapıyormuş vs.vs bizim örnek anenn kardeşim vs sevdiğinle bir yere gidiyosun birisi gelip bana sisleri açtığım için şekil yapıcak allah herkesin yardımcısı olsun umarım yaptıkları hareketleri bizim bu taraflarda yapmazlar memlekette günlük kaçtane niye baktın davasına kavga çıkıyo siz biliyomusunuz herkesin kendi hayatı kendi keyfi o kadar inceysen arabaya binme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi an apaçimiyim diye düşündüm. Arka sis olayına bende karşıyım. Güzelde durmuyor zaten. Ama sis farları gökyüzüne doğru bakanlarada hiç bişey demiyorum. Allahından bulsunlar. Bende arada sırada sis american park geziyorum. Çokta hoşuma gidiyo. Ama sislerim 8.000 K , ayarlı ve kimsenin gözünü almıyo. Tabi bu ara boku çıktı bu sis park gezmenin. Adam açıyo sarı sisleri parkları takılıyo. Sonrada apaçi oluyo işte. Karşındaki insanı düşünürsen sıkıntı çıkmaz zaten hiç bi açıdan.
    enough ?

yiğit205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    değermi bunun için?

tamam eyvalla dogru dedın ama bıde soyle bı durum var; adamın sısı acık dıyelım patt durdun ana avrat sovmek aptalc. adamı uygun bı dılle ıkaz edersın veya etmezsın o ankı duruma gore...sımdı dedın ya adamda sılah var ceker vurur dıye....o bıraz yurek ıster....adam vurmak eskıden kolaydı sımdı cekıp gerı yerıne koyan nıce delıkanlılar var...tabıkı kufur etmek ınsanın ıcınden gecırdıgı bazen de mınık kelımelerle duygusunu dıle getırmesıdır..ben pek gormedım camı acıpta senın dıye baslayıp kufur edenı...buradakı amaç kufur etmek rahatsızlıgını dıle getırmektır.mutlaka senın dedıgın gıbı hıc bıseye degmez ama ben yınede ustune basa basa soyluyorummmm;hakkıma tecavuz edenın hakkına tecavuz ederım...not: bazı arkadaslara gorede konuda makara yapılıyormus....ee tabı yaş kucuk olunca sıcsan makara oluıyo....
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otomobillerindeki ışıklandırma sistemlerini amacı dışında kullananlara apaçi diyoruz biz..
    dolayısıyla sen de o bembeyaz ampullerinle apaçisin biliyorsun değil mi bunu.. kendi kendine onaylıyorsun bunu da..

Diğer bir konu ise ben roll falan yapmam..

Araçlarını her ne olursa olsun amacı dışında kullanan, başkalarını rahatsız eden, hayatını tehlikeye atan apaçidir benim gözümde.. O anda trafikte benim de hayatımı tehlikeye atan birisi olursa roll yaptığı için, o an ona da söverim ki burada insanlar bomboş yollarda yapıyor bu denemeleri(en azından ben öyle biliyorum)
    Kimseyi kayırmıyorum daha önce de söylediğim gibi..

Kendi xenonlarını unutarak site bozuldu vs diyerek hala laf sokma peşindesin.. Bırak bu hırsı.. Elle tutulur yanı yok bu sis farı mevzusunun.. Arkasında durmana gerek yok.. Hata.. Yanlış.. Saygısızlık.. Cahillik.. Küfür yiyor bile bile yakanlar.. Hala mı anlatamıyorum.. Daha ne dememi istiyorsun? Neyin tartışmasını yapıyoruz biz??

Çok sıkıldım..
    İstediğin şeyi yazabilirsin.. Anlamayacaksın zaten.. Daha önemli işlerim var...
    Hadi selametle..
    arabamda xenon yokki avensiste var zaten ondada mercek var zaten 2005 kasa avensislerde aydınlatma sorunu var kendini zor aydınlatıyor o yüzden kimsenin gözünü almaz ama civicte bildiğin edisonun icad ettiği ilk ampüllerden var diyebiliriz... sen hala xenondasın yahuuu abi valla kapatalım özür diledim senden kusura bakma haklısın istediğine küfür et yahu rollig yapanlara kızıyorsun bu sitede herkez yapıyor bunu hatta video koyuyorlar yolun boşumu olur allasen yolsa herzaman arabalar olur kabul et artık yaa no küfür no küfür içinden ettiğin küfürü buraya yazma en azından

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar vag grubunda eğer on sis farini sonradan bağlıyorsanız yeni düğme almak yerine hep arka sise bağlıyorlar ) bu yüzden bu var ;((. Eski arabamda golf 5 te sis lambam xenondu açana bende acıyordum
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam eyvalla dogru dedın ama bıde soyle bı durum var; adamın sısı acık dıyelım patt durdun ana avrat sovmek aptalc. adamı uygun bı dılle ıkaz edersın veya etmezsın o ankı duruma gore...sımdı dedın ya adamda sılah var ceker vurur dıye....o bıraz yurek ıster....adam vurmak eskıden kolaydı sımdı cekıp gerı yerıne koyan nıce delıkanlılar var...tabıkı kufur etmek ınsanın ıcınden gecırdıgı bazen de mınık kelımelerle duygusunu dıle getırmesıdır..ben pek gormedım camı acıpta senın dıye baslayıp kufur edenı...buradakı amaç kufur etmek rahatsızlıgını dıle getırmektır.mutlaka senın dedıgın gıbı hıc bıseye degmez ama ben yınede ustune basa basa soyluyorummmm;hakkıma tecavuz edenın hakkına tecavuz ederım...not: bazı arkadaslara gorede konuda makara yapılıyormus....ee tabı yaş kucuk olunca sıcsan makara oluıyo....
    yaşım 29 kardeşim çoluk çocuk sahibi adamım işim gücüm var ama aptal gibi iki saatir burada takılıp size laf yetiştirmeye çalışıyorum kaplamaya mal götürmem lazım para kazanıp xenon taktırırken mercek almam lazım ama beni hala konuşturuyorsunuz hep sizin yüzünüzden bak yarın xenon taktırsam mercek almaya param olmıcak sonra kızıcaksınız bana ama hatayı kendinizde arayın biraz.... bu arada uyanmamama neden oldun saat kaç olmuş hala burdayım

aklımı başıma alıp şuandan tez yok işime dönmeliyim....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaşım 29 kardeşim çoluk çocuk sahibi adamım işim gücüm var ama aptal gibi iki saatir burada takılıp size laf yetiştirmeye çalışıyorum kaplamaya mal götürmem lazım para kazanıp xenon taktırırken mercek almam lazım ama beni hala konuşturuyorsunuz hep sizin yüzünüzden bak yarın xenon taktırsam mercek almaya param olmıcak sonra kızıcaksınız bana ama hatayı kendinizde arayın biraz.... bu arada uyanmamama neden oldun saat kaç olmuş hala burdayım

29 Yaşındasın Çoluk Çocuk Sahibisinde Baştacısın'da Boşa Burada Her Yazan Birilerine Birşeyi Anlatan Aptalmı Oluyor ?

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşeyi yaparımda arka sisi asla yakmam hiç güzel durmuyo çünkü ne tuninkçilik oluyo ne de başka bişey
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı thedevil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

valla benım de yasım 32 ama yas bolumunde 27 yazar uye olurken oyle kayıt etmıstım..ayrıca burada takılıp yazmak bıseylerı tartısmak aptallık degıl..ayrıca yazdıgın yazılar bırazda olsa tebessum etmeme neden oldu.. yakın sıslerı ama lutfen dıger ınsanları rahatsız etmeyın etmeyelım hadı bol kazanclar.....
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    not: bazı arkadaslara gorede konuda makara yapılıyormus....ee tabı yaş kucuk olunca sıcsan makara oluıyo....
    Yaşım 21 sitedekilere göre küçük sayılır Tuvalete gittim geldim ama makara olmadı aracımda the devilin arabasında olan edisonun bulduğu ampüllerden var sis farı yakmıyorum arka sis açık gezmiyorum far sis xenon yakana ve arka sis yakana gıcık oluyorum farlarımda mercek olmadığı için 1.5 sene önce aldığım xenonları hala takmıyorum şimdi bendemi bi anormallik var yoksa yaşımdamı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaşım 21 sitedekilere göre küçük sayılır Tuvalete gittim geldim ama makara olmadı aracımda the devilin arabasında olan edisonun bulduğu ampüllerden var sis farı yakmıyorum arka sis açık gezmiyorum far sis xenon yakana ve arka sis yakana gıcık oluyorum farlarımda mercek olmadığı için 1.5 sene önce aldığım xenonları hala takmıyorum şimdi bendemi bi anormallik var yoksa yaşımdamı
    ıı de sen nıe alınıyosunkı ben kımınle yazısıyorum sabahtan berı..yasla alakası yok senle hıc alakası yok kardesım..alınma sen...
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence hiç konuyu uzatmaya gerek yok abilerim konu nerden nere geldi allah nasıl biliyosa öyle yapsın o arka sisi

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya neyi tartışıyonuz dağılın ya konuya bak çok mu boş vaktiniz var Türkiyede cahil çok sis açar gözünüzü kör eder eminim bunun farkında bile değildir. Bilse emin olun yapmaz. Eğitimden kaynaklı herşey. Eğitim şart.

Millet sis yakıyor diye burda biribirinizi kırıyorsunuz vallaha çok boş vaktiniz olmalı öyle düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tombulum boşver inanki şuan büyük çoğunluk ne demeye çalıştığımı anlamış durumda önemli olanda bu ben kazandım lan bu sefer hahahahhaha ilk defa yılmadan konu kilitlenmeden ceza almadan kendimi ifade ettim ve konu yumuşadı bu arada üzerime fazla gelmeyin zaten banlanmadan yeni çıktım kafamı kızdırmayın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)