User Tag List

Sayfa 12/13 İlkİlk ... 210111213 SonSon
237 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Arka sis farını yakanlar..

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit205 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ıı de sen nıe alınıyosunkı ben kımınle yazısıyorum sabahtan berı..yasla alakası yok senle hıc alakası yok kardesım..alınma sen...
    Hayır yaşla ilgili konu açıldı yaşını gzileyenler var şöyle dendi böyle dendi küçük olanlarda yaşını açsın dendi 16 yaşımda bu siteye üye oldum 2 ay öncesine kadarda yaşımı gizliyodum sırf şu küçükler bi boktan anlamaz işleri güçleri makaradır mevzusundan dolayı eee yaşım 21 ezelden beride bilmediğim bişeye yorum yapmam ama bu küçük olan bi boktan çakmaz anlamaz forumdalarda makara yapar mantığı nedir hala çözemedim üstüme alınmamın nedeni budur...

yiğit205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır yaşla ilgili konu açıldı yaşını gzileyenler var şöyle dendi böyle dendi küçük olanlarda yaşını açsın dendi 16 yaşımda bu siteye üye oldum 2 ay öncesine kadarda yaşımı gizliyodum sırf şu küçükler bi boktan anlamaz işleri güçleri makaradır mevzusundan dolayı eee yaşım 21 ezelden beride bilmediğim bişeye yorum yapmam ama bu küçük olan bi boktan çakmaz anlamaz forumdalarda makara yapar mantığı nedir hala çözemedim üstüme alınmamın nedeni budur...
    yok kardesım oyle değil nıce yası kucuk olupta kendını gelıstıren kardeslerımız var bu sıtede...yok sen alınma sakın..bak bende zaten zamanında yasımı kucuk yazmıstım...bende sendenım yanı caktırma
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hava da sis ve sağlam pus olmadığı halde ön veya arka sis yakan insanların kişilik problemleri vardır. Hayatta birşey olamamış bişey başaramamış insanların farkedilmek için yaptıkları düşüncesizce bir harekettir. Sis farını açınca daha mı belli oluyorsunuz normal farlara göre.
    IN BOOST WE TRUST

Emre Akçay
    Misafir
    Ön sis değil de arka sis farı açılmasına bende karşıyım. Ha açmadık mı zamanında açtık. Meraktı işte açıyoduk. Şimdi boş geliyor tabi. + arkadan arabanın tötü kaymış gibi gözüküyor. Hele hele tek sis farı varsa. Ama sadece akşamüstleri ben park + ön sis yapıyorum. Hoş gözüküyor. Gündüzleri için zaten gündüz farım var.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arka sisi tamam açsınlarda normal ampül takıp öyle açsınlar açıcaklarsa. orjinal sis ampülleri göz mikiyor. ama normal stoplardaki park ampüllerinden olsa hiç göz almayacak dikkatimizi bile çekmeyecek.

ama illa gözümüzü mikecekler. hadi normal insanlar gene katlanıyor. ben gözlük kullanıyorum direk gözümün içini iyice mikiyor öyle ışıklar.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

AG0463 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ön sis farlarımı arka sislere baglattım anahtar parası vermemek icin. ama sonra arkadakini rahatsız ettiğimi düşünüp ampulu cıkardım. doğruluk göreceli bi kavram bence bana gore bu hareket doğru ancak yapmayan kişinin kendi tercihidir. karışamam, karışamazsınız. istediğiniz kadar küfredin. sövün adamın umrunda bile deilseniz, kendinizi sinirlendirip, strese sokmaktan baska hiçbirşey yapmış olmuyosunz. çok mu rahatsız oldunz önüne geçin trafiktesinz sonuçta çok mu zor o ışıktan kurtulmak?. görende sizin elinizi kolunuzu bağlıyo o ışığa baktırıyo sanıcak.. bi de söverim ederim diye böbürlenerek konuşmuyor mu 35-40 yaşında adamlar.. şaka gibi yazık.

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide o umursamazlar için arabadakileri strese sokuyoruz bırakın kendi haline patlar bir gün bir yerde

I-HANN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanına yaklaşıp , hava yamurlu yada sislimi ? diye soruyorum, şaşırıp hayır diyorlar. ozaman neden arka sisleriniz açık diye sorunca, aldığım cevaplara halen gülüyorum.
    “Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AG0463 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ön sis farlarımı arka sislere baglattım anahtar parası vermemek icin. ama sonra arkadakini rahatsız ettiğimi düşünüp ampulu cıkardım. doğruluk göreceli bi kavram bence bana gore bu hareket doğru ancak yapmayan kişinin kendi tercihidir. karışamam, karışamazsınız. istediğiniz kadar küfredin. sövün adamın umrunda bile deilseniz, kendinizi sinirlendirip, strese sokmaktan baska hiçbirşey yapmış olmuyosunz. çok mu rahatsız oldunz önüne geçin trafiktesinz sonuçta çok mu zor o ışıktan kurtulmak?. görende sizin elinizi kolunuzu bağlıyo o ışığa baktırıyo sanıcak.. bi de söverim ederim diye böbürlenerek konuşmuyor mu 35-40 yaşında adamlar.. şaka gibi yazık.
    o iş hiçte öyle düşündüğün gibi olmuyor.

birini geçsen bitane daha çıkıyor önüne genelde geçmek yerine yavaşlayıp araya başka araç girmesini sağlarım.

ama belki size şaka gibi gelebilir uzun yolda birinden kurtulsam üst üste 8-10 arabada buna denk geldim. inadınamı beni bulurlar diye kızmıştım sonunda otobana attım kendimi. çok şeritli yolda daha rahat ettim tır arkası giderek.

ayrıca karışırsın. ön arka sisleri gündüz dahil açmak yağmurlu ve sisli zamanlar hariç yasaktır. kanunla sabittir. yani karışırsın. kendi seçimi değildir. kuraldır uymak zorundadır mecburdur. kapatacaktır. kapatmıyorsa tabiki durdurup dövemezsin ama şikayet ile ceza yiyen çok var.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben emniyet şeridinden adam geçtim diye hayatımdan oluyodum(o sinirle bende o adamı hayatından edebilirdim), 30 milyon kere özür dilememe rağmen o psikoloji içinde. memlektte dengesiz dolu var..
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AG0463 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle katılıyorum.

AG0463 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o iş hiçte öyle düşündüğün gibi olmuyor.

birini geçsen bitane daha çıkıyor önüne genelde geçmek yerine yavaşlayıp araya başka araç girmesini sağlarım.

ama belki size şaka gibi gelebilir uzun yolda birinden kurtulsam üst üste 8-10 arabada buna denk geldim. inadınamı beni bulurlar diye kızmıştım sonunda otobana attım kendimi. çok şeritli yolda daha rahat ettim tır arkası giderek.

ayrıca karışırsın. ön arka sisleri gündüz dahil açmak yağmurlu ve sisli zamanlar hariç yasaktır. kanunla sabittir. yani karışırsın. kendi seçimi değildir. kuraldır uymak zorundadır mecburdur. kapatacaktır. kapatmıyorsa tabiki durdurup dövemezsin ama şikayet ile ceza yiyen çok var.
    gökhan abi dediğin gibi kanun var biz karışamayız. şikayet etmek en iyisi bnm anlatmak istediğim burda konu acarak onlara sinirlendiğinizi belirtmeniz hatta konuyu okurken bile sinirlenmen(m)iz bize zarar veriyo yine. "küfrederim yapmayın" mantığıyla çözülcek şeyler deil ki bunlar. ben de rahatsız oluyorum. lens kullanıyorum. hatta o gun dikkat ettiysen abi renkli gözlüyüm ki renkli gözlü biri icin ışık ne kadar büyük bi acı anlatamam. neyse uzatmıyım ben yine yanlış anlaşılabilrm sanal ortamlara pek elim yatkın deil herhalde =)

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...ezenler-4.html konuda ki sis farı ve sis lambası sever arkadaşlar için hort
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallaha arka sislerımı saganak yagmurda kar yagısında ve sisli havalarda yakıyorum.normal bı aksamda göz gozu goruyorken arka sislerı acmak apacılıkten baska bısey degıl yani.zaten adı ustunde sis farı.gorus mesafesının dustugu zamanlarda yakıyorum gerektıgı zaman sonduruyorum.gıdıs gelıs yollarda arkamda arac varsa yakın takıptede gozunu almasın dıye tekrar kapatıyorum.bu olay ıcınde bırbırınızle tartısmaya degmez abılerım kardeslerım.gerek yok yani.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    normal bı aksamda göz gozu goruyorken arka sislerı acmak apacılıkten baska bısey degıl yani.
    Konunun özeti,kesinlikle katılıyorum.

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BY01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konunun özeti,kesinlikle katılıyorum.
    yani yazık trafıkte olanlara göz problemı cekenler var gozu cok agırtıyor yoruyor.cahillik ve egıtımsızlık baska bıse degıl yani.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arka sis farının yerini iki aracımdada inanın ayda yılda bir lazım olduğu için karıştırıyorum bazen bu tuşmuydu böylemiydi diyorum o kadar nadir kullanıyorum gerçekden yoğun sisin içine girersem açıyorum oda ayda yılda bir oluyor bir araba elimde 5 yıl kalsa 5 yılda toplasanız 20 kere falan kullanırım arka sisi çünkü gerçekden kullanıcağım yoğun bir sise girme ihtimalin çok az..
    hadi ön sis farlarını anlarım bazen yoğun görüşün çok daraldığı yağmurdada görüşünüze yardımcı oluyor sis dışında ama arka sisfarlarını devamlı yakanları anlayamıyorum
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim arkadaşımdada vardı bu olay sislerin yerine normal parklar açıkken yanan ampulden taktırdı hem daha iyi duruyor hemde göz almıyor.

ygt_087
    Misafir
    arkadaşlar böyle bi forumda böyle bi soru çok komik olabilir sormaya utanıyorum ama yapacak bişey yok... bende sis farı aldım ve 2011 polo aracıma takıcam ama herkez arkaya bağla diyo. Cahillik ya daha arkada sis farı var mı onu bile bilmiyorum herneyse varsa bile onca yazılan şeyden sonra nasıl bir bağlantı yapmamı önerirsiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)