Ben bugun fırtına vs. otobanda yaktım, böyle zamanlarda yakmak gerek belli edilmek adına.
Arkaya bağlayıp arkadaki ampül sökülebilir. Park ampülü ama düşük wattlıya çevrilebilirki onu önermem kötü olur yinede. Yada ekstra bağlantı kurdurcak ucunada anahtar koydurucaksın. En mantıklısı o gibi duruyor şu anda. Tesisat çektirmen gerek.
ben arka sisleri söyle yakarım ; mesela sol seritte gidiyorum arkamdan büyük bi araba geliyor yardıra yardıra selektör yapıyor tamponuma deydi deyecek selektör yapıyor yol veriyim diye ya yol versem arkadan dokuncak spin attırıcak bana bende yakıyorum arka sislerimi ( normalde tek sol fardaydı ben sag tarafada yaptırdım) adam fren yaptıgımı sanıyor asılıyor frenlere bende dikizden izliyorum![]()
kimiside farkında değil.geçen önümde connect gidiyor belli şirket arabası geçtim bunu hemen yaktım arka sisleri çift yandığı için baya rahatsız ettim sanırım.sonra 15-20 dk sonra geçti beni hala arka sis yanık.sis sensörü yapacağım bu gidişle![]()
Alıcam bundan bi tane sadece arka sisini yakanlar değil otobanda kendini bir ot zanneden benden sadece 2-3 km hızlı gidip selektör kolunu kıracakmış gibi selektör atanlara karşı kullanıcam![]()
ufuk o nedir kardeşim öyle yaadam öldürürler onun için
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)