az önce denk gelip yarıldığım video. dayının beyaz puntosunun kapılarını ve kaputunu tertemiz söküp götürmüşler. plakalarda yok. parmak izi bile yok. çok profesyonel adamlar eldivenli çalışmışlar
https://www.youtube.com/watch?v=am4Z0ci34r0
az önce denk gelip yarıldığım video. dayının beyaz puntosunun kapılarını ve kaputunu tertemiz söküp götürmüşler. plakalarda yok. parmak izi bile yok. çok profesyonel adamlar eldivenli çalışmışlar
https://www.youtube.com/watch?v=am4Z0ci34r0
batıkentte değişik tipler var bu ara,insan korkuyor valla,sabah kalkınca bi bakıyosunuz kapı baca bagaj yok
bi ara bizim mahalleye bi veya bi kaç psikopat dadandı,evin karşı sırasındaki tüm arabaların lastiklerini teker teker patlatmışlardı.ilginç bi yer olmaya başladı burası![]()
batıkent tarafında iyice cozuttular bi ara jant çalma furyası vardı bi de bunlar çıktı. kasko şart..
///MPower
daha öncede forumda kapısı çalınan fiesta fotosu vardı hatırlarsınız o da batıkentteydi
bunlar da başka mağdurlar
![]()
Namuzsuz kadın çocuklarıYazık vay halimize... Sık sık karşılaştığımız bir durum genelde turkuaz toki batıkent gibi kısımlarda yaşanılan bir olay..
#RenaultSport Clio-R
Aha, ben mal gibi arac kullaniyorum gozumde gozlugum elimde sigaram ne bicim makas atiyorum. aaa serefsize bak, sag seritten sol seride gecti koca yolda. Aha duramiyorum. Aha patladik, tampon kaput panel gitti, kapilari da bariyere surttuk. Ama duzelir bunlar.
Sonra sanayide:
Usta: degisecek hepsi duzelmez
Apaci: ya usta araba evlat olur satilmaz nasil degistirelim o kadar parcayi hem param yok.
Usta: valla degismeli, yani dursun araba simdilik.
Sonra baska bir gun, apacimiz esrar icer dolanirken arkadasinin araciyla, ona buna salca olurken birden irkilir:
Aha kanka benim arabanin aynisindan ustelik ayni renk, surda az dolan bakayim...
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Çekici şöförün yorumu koparttı beni "aynalar da yok!!"kapıyı sökmüşler madem aynayı bıraksaydınız
tövbe yarabbi Allah fırsat vermesin böyle şerefsizlere. Cozuttu millet iyice...
Kapılara ve kalutlara içerden çizik gibi bişey atıp, işaret koymak lazım, sonra civarda ki cıkmacıları dolaşıp kaput kapı falan soracan, işareti bulduğun yerde cıkmacıya aynı ısaretlerden koyucan!
bbm pin :2B244451
HEr turlu o cıvarın cıkmacılarından bulunur o kapılar. YAnı benolsam arabamın kapısını tanıırm her turlu![]()
İşler büyümüş valla. Sene 1997-1998 falan. Babamda Nissan primera var. Bir jant kapağı düşmüş. Bende Taksim'e Aksaraydan çıkarken bir ev görüyordum, her tarafı jant kapağı ile kaplı. Bir konuşayım dedim. Gittim, arabayı gösterdim, adam "şu an elimde yok yarın sabah gel" dedi. Bu örnek ile aynı durum, anladınız siz onu. Bende uzaklaştım oradan......
Okumadan imzalamam.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)