32 bit herhangi bir hata almadım yukardaki driverleri czemedim yanlız hepsi aynı direvirin guncellenmiş halimi yoksa hebsini yuklemem mi gere
bu arada pavilion g6 1045sx tam modeli
32 bit herhangi bir hata almadım yukardaki driverleri czemedim yanlız hepsi aynı direvirin guncellenmiş halimi yoksa hebsini yuklemem mi gere
bu arada pavilion g6 1045sx tam modeli
BOZBEY
Açmayın şöyle konular, bulmayın çözümler, yüklememek icin zor tutuyorum kendimi![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Güncelleme programından değilde
bu linkten driverını güncelleyip tekrar denermisin
http://www2.ati.com/drivers/mobile/1..._32-64_ccc.exe
Estağfurullah benim nette can çekişiyo ondan biraz uzun sürüyor geri dönüşüm
Edit: Bu arada diğer programın güncelleme yapıyosa bunu deneme ikisi çakışmasın.
edit2: Birde son olarak Başlat/çalıştır komutuna dxdiag yazıp açılan ekranın altında directx sürümü yazar orda 11 mi yazıyor acaba onada bakabilirmisiniz.
birde böle bi sorun var
bu arada dx diagdan baktım dx11 yuklu
diger prgramıda suan yukledim guncelleme yaptı ama aynı hata gene verdi
daha ugrasmaya gerek yok sanırım ekran kartı kaldırmıyo heralde =)))
BOZBEY
Kusura bakmayın ben bu konuyu unuttum bi an için aklımdan çıkmışSizin sorununuz ekran kartının oyunu kaldırmamasıyla alakalı değil tamamen driver ile alakalı.
İşletim Sistemi: Windows Vista SP2 32-bit / Windows 7
DirectX: DirectX 10
CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 Duo veya equal AMD
RAM: 3 GB
HDD: 18 GB
Ekran Kartı (AMD): 512 MB - ATI Radeon 4870 veya daha üstü
Ekran Kartı (NVIDIA): 512 MB - NVIDIA GeForce 9800 GT veya daha üstü
Ses Kartı: DirectX uyumlu
ben yükledim oyunu ekran kartımı güncellememi söyledi.
Güncelleme yapınca sorun kalktı sorunsuz açıyor.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
şey dicem bakmışındır muhtemelen ama , sağ tuş yapıp çalıştırıcağın ekran kartını sorması lazım .. ordan güçlü olanı seçip denedin mi hiç ? yada soruyormu .. normalde çift ekran kartlılarda soruyor olması lazım , abimin dell de soruyordu .. benim mac de otomatik seçiyor .. :-S
aynı sorun kardeşmdede çıktı başlangıc öğelerini kaldırınca yapmıştı tekrar ati yi aktif yapınca oynamaya başladı tekrardan
Aynı sorun bende de oldu. Ekran kartı güncellemesinden sonra oyun açıldı
Bu arada oyun pekde iyi değil
valla ne guncellemeymş arkadas ben berecemedim benm ekran kartı paylasımlı bu boarda paylasımsız alıp takabilme ihtimalim varsa alim bi ekran kartı
BOZBEY
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)