yolları ciddi bozuk oraların bilginize:)
Printable View
yolları ciddi bozuk oraların bilginize:)
aynen kahve dünyası gnctkrcll olayına girmiş mantıklı olur laptopta pes 2012 de olabilir akşam ola Hayrola...
özgür neresi bozuk? ben 1 ay oldu gitmeyeli öyle cok çılgın bozuk bi yer hatırlamıyorum
o civarın her sokağında yollar bozuk seko , düz gidebildiğimi hatırlamıyorum
valla özgür cok sokakla iş yokki ortaklardan aşşağı inip caddeye geliyorsn valahi cok bozuk bi yer hatırlamadım..
orayı iyi bilen varsa yazsın şurda şu vardır diye ona göre gelen temkinli gelsin aramızda zaten ultra basık aracı olan yok gibi :D
benim arabam basık seko:p
yerden 3000 feet yukarda şirket spec geçeriz olmadı :)
alçak arabalar siz düşünün :D
yok ben kimse gitmesin diye yazmadım zaten:)
ya logar kapakları olsun kanallar olsun ya yüksek yada yol hizasının altında biraz dikkatli gitmek gerekiyor
sokaklar bozuk ortaklardan düz aşağı inince pek sıkıntı yok aralara girmeyin trafiği görüp
eyvallah özgür :D
burak magirusu kap onla gel panpa megiars yaparız dürümcünün orda :D NXT spec
bu arada edirneden huncerry geliyormus bulusmaya :) cok sevindirdi beni saolsun
Yağmur işi bozmasın. :D
ahmetim şuan kafama takılan tek şey yağmur. 8-9 gibi kesilir diye okudum bir kaç yerde forumdada hakan abi yazms :)
yağmur olursada ben gidicem gelebilenlerde beklerim
bu real in ordakı dürümcüyü dıyorsun dımı serkan
ya real nereden ben bi türlü çzemedim aşcıoğluınun residence ları var onun karşısında arabadaki yeri diyorm köşe başındaki dükkanı demiyorm
ilk sayfada bi foto var
otimli konuyu görürse net yazsın bölgeye o daha hakimdir yanlımıyrsam o tarafta oturuyordu
Fark etmez abi bende leylek hondamla gelirim. :eek: :D
akşam yagmur çabur ne tatlı olur be seko dürümcünün tel varsa ara akşam tedarikli gelsin aç kalmayalım oralarda burak sende özeli aç mesaj atıcam
Bu arada tam fulyada lüks galeriler var. Ordan devam edince direkt görceksiniz zaten dürümcüyü.
tamamdır real ın onunde bılıyorum orasını ben cadde uzerı zaten oralar benden sorulur :D
benim özelim genelim açık valla komple :D