yolları ciddi bozuk oraların bilginize![]()
aynen kahve dünyası gnctkrcll olayına girmiş mantıklı olur laptopta pes 2012 de olabilir akşam ola Hayrola...
Vorsprung Durch Technik
özgür neresi bozuk? ben 1 ay oldu gitmeyeli öyle cok çılgın bozuk bi yer hatırlamıyorum
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
valla özgür cok sokakla iş yokki ortaklardan aşşağı inip caddeye geliyorsn valahi cok bozuk bi yer hatırlamadım..
orayı iyi bilen varsa yazsın şurda şu vardır diye ona göre gelen temkinli gelsin aramızda zaten ultra basık aracı olan yok gibi![]()
benim arabam basık seko
yerden 3000 feet yukarda şirket spec geçeriz olmadı
alçak arabalar siz düşünün![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
yok ben kimse gitmesin diye yazmadım zaten
ya logar kapakları olsun kanallar olsun ya yüksek yada yol hizasının altında biraz dikkatli gitmek gerekiyor
sokaklar bozuk ortaklardan düz aşağı inince pek sıkıntı yok aralara girmeyin trafiği görüp
Vorsprung Durch Technik
eyvallah özgür
burak magirusu kap onla gel panpa megiars yaparız dürümcünün ordaNXT spec
bu arada edirneden huncerry geliyormus bulusmayacok sevindirdi beni saolsun
Yağmur işi bozmasın.![]()
enough ?
ahmetim şuan kafama takılan tek şey yağmur. 8-9 gibi kesilir diye okudum bir kaç yerde forumdada hakan abi yazms
yağmur olursada ben gidicem gelebilenlerde beklerim
ya real nereden ben bi türlü çzemedim aşcıoğluınun residence ları var onun karşısında arabadaki yeri diyorm köşe başındaki dükkanı demiyorm
ilk sayfada bi foto var
otimli konuyu görürse net yazsın bölgeye o daha hakimdir yanlımıyrsam o tarafta oturuyordu
Fark etmez abi bende leylek hondamla gelirim.![]()
![]()
enough ?
akşam yagmur çabur ne tatlı olur be seko dürümcünün tel varsa ara akşam tedarikli gelsin aç kalmayalım oralarda burak sende özeli aç mesaj atıcam
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Bu arada tam fulyada lüks galeriler var. Ordan devam edince direkt görceksiniz zaten dürümcüyü.
enough ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)