User Tag List

Sayfa 7/11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
200 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Elİf tunİng'İn tİcaret anlayisi....

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski aracım için radyatör bakıyordum, İsmini burda telaffuz etmek istemediğim bir tuning firmasının internet sitesinden siparişi verdim, fiyatı 230 TL olarak görünüyordu, daha ucuza da bulamamıştım hiçbir yerde, hemen siparişi verdim. Ben siparişi verdikten bir ka saat sonra beni o sitenin yetkilisi olduğunu söyleyen bir kişi aradı ve biz yanlışlık yapmışız, siteye 230 Euro yazacağımıza 230 TL yazmışız dedi, bu durumda fiyat farkı vermeniz gerekmektedir dedi, ben de bu yaptığınız hiç etik değil, bunda benim ne suçum var gibisinden konuştum. Peki, o zaman kontrol edip biz size haber vereceğiz dediler. Ertesi gün bir telefon daha geldi, bu bizden kaynaklanan bir hata olduğu için biz size bu malı 230 TL'den vereceğiz, yanlış anlama için de çok özür dileriz dediler. Olması gereken budur aslında, sonra da o siteyi tüm arkadaşlarıma tavsiye ettim, ihtiyacım olduğu taktirde de hep ordan parça alırım.

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    hangi site olduğunu bizde öğrenebilirmiyiz

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bülent76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski aracım için radyatör bakıyordum, İsmini burda telaffuz etmek istemediğim bir tuning firmasının internet sitesinden siparişi verdim, fiyatı 230 TL olarak görünüyordu, daha ucuza da bulamamıştım hiçbir yerde, hemen siparişi verdim. Ben siparişi verdikten bir ka saat sonra beni o sitenin yetkilisi olduğunu söyleyen bir kişi aradı ve biz yanlışlık yapmışız, siteye 230 Euro yazacağımıza 230 TL yazmışız dedi, bu durumda fiyat farkı vermeniz gerekmektedir dedi, ben de bu yaptığınız hiç etik değil, bunda benim ne suçum var gibisinden konuştum. Peki, o zaman kontrol edip biz size haber vereceğiz dediler. Ertesi gün bir telefon daha geldi, bu bizden kaynaklanan bir hata olduğu için biz size bu malı 230 TL'den vereceğiz, yanlış anlama için de çok özür dileriz dediler. Olması gereken budur aslında, sonra da o siteyi tüm arkadaşlarıma tavsiye ettim, ihtiyacım olduğu taktirde de hep ordan parça alırım.
    abi doğrusu odur zaten

1000tl lik ürüne 10tl etiket vurursan kanunen zaten 10 tl ye vermek zorundasın

kanunu geçtim bu kesinlikle müşteri olarak geri doner sizin yaptığınz tavsiyeler gibi

hangi siteyse paylaşabilirmisin en azından bizde bilelim

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yönetim açısından bir sorun olmazsa paylaşayım, hani reklam yapıyor gibi bir duruma girmeyeyim, yönetici arkadaşları da zor durumda bırakmayayım.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok yanlış, bunca yıllık hukukumuz var.. Sana telefon açtığımda x malı ne kadar desem, sen bana 100 TL desen ve 4 saat sonra sana malı almaya geldiğimde 200 TL fiyat çeksen bu normal midir? Doların ve euro söz konusu ise ikisi de 4 saatte 10'ar kuruş artmış olsun..

Böyle düşünüyorsan hukuk ayrı ama işim düşerse ben de iş yapacağımı sanmam.
    kanka yapma Allah aşkına bunu sen söyleme bari

ben azımdan ne cıkarsa odur bilirsin benim ticaretim kimseye benzemezdi

varmı benden hiç şikayetçi olan bu gune kadar duydun mu

ama bunların olay farklı sen hala uyanamadın

bak bu arkadaş malı uygn alıp arkadaşlarına satıyor bence

işine gelmyen bişi olmuş ve şikayet ediyor

elif tuning benim babamın şirketimi banane ama ben bugune kadar Ordan şikayetçi kimse duymadım

ben dükkanı kapattıktan sonra maltepeye tek hakim adam onlar ve herkes memnun

AHmet abiye sormak lazım bu durumu bu arkadaş niye böle yaptı sen niye böyle yaptın diye

euro artması ile 80 tl mal 160 tl olmaz kanka bikere arkadaşın anlatımında abartı var

kimse 100 de 100 zamn yapmaz ülkede devalasyon olması lazım ben bu arkadaşları samimi bulmuyorum birde dikkat et arkadaşın yancıları da geldi konuya
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bülent76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım Kul hata yapar

adam hata yapmış olabilir yanlış yazmıştır mecbur degil sana o fiyata vermeye ama adam esaflık yapmış helal olsun

bende agzımdan cok yanlış rakamlar cıkartıp zararına mal verdim ama o zararına verdigim mal bana müşteri memnuniyeti olarak kat be kat geri döndü başka müşterilerden bol kazanç sağladı

zaten demiyormuyuz ticaret bu kazanc da var kayıpta

ama müşteride satıcıda harbi delikanlı olucak öle alangirli yazılar yazmıcak

sen inanıyormusun hergün bir sürü malını sattıgın bir adamın 80 tl için altın yumurtluyan tavugu kesicegine

bana inandırıcı gelmiyor maalesef
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım Kul hata yapar

adam hata yapmış olabilir yanlış yazmıştır mecbur degil sana o fiyata vermeye ama adam esaflık yapmış helal olsun
    Aynı şeyi söylüyoruz zaten. Helal olsun adama. Sonra teşekkür de ettim davranışlarından dolayı.

sselcukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 haftadır kargoda kırılan ürünün yerine yenisini bekliyoz ama her aramamda bi sallama var bakalım hayırlısı ne olacak adamların umrunda degil nede olsa parasını aldlar

mertrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AHmet abiye sormak lazım bu durumu bu arkadaş niye böle yaptı sen niye böyle yaptın diye

euro artması ile 80 tl mal 160 tl olmaz kanka bikere arkadaşın anlatımında abartı var

kimse 100 de 100 zamn yapmaz ülkede devalasyon olması lazım ben bu arkadaşları samimi bulmuyorum birde dikkat et arkadaşın yancıları da geldi konuya
    benim firmayı kötüleme niyetim asla yok zaten dünden beri yorumda yazmıyorum farkında iseniz.. ama benim kızdığım beni zor durumda bırakıp bana aldığım dediğim sey için akşam 2 katı fiyat söylemesi ve beni zor bırakması ve biraz rahat dalga geçer gibi konuşma tarzı ...daha yazmıcaktım ama siz yazdığınız için cevap vermek istedim..
    ben 50 100 de değilim zaten ihtiyacımda yok beni tanımadığınız için bilmiyorsunuz..
    "ama müşteride satıcıda harbi delikanlı olucak öle alangirli yazılar yazmıcak" ben başımdan geçeni yazdım sadece alangir nerede ? anlamadınız noktaları açıklıyım ben sizin yazdıklarınızı samimi bulmuyorum acıkcası..

1) sahibi ile görüşün tam olarak 88 tl anlaşıp aksam nasıl 165 tl diyor? doğru mu yanlış mı?
    2) beni neden samimi bulmuyorsunuz acıklarsanız sevinirim..
    3) arkadaşın yancıları derken kimlerden bahsediyorsunuz? ve yancıdan kastınız nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit................

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

benim firmayı kötüleme niyetim asla yok zaten dünden beri yorumda yazmıyorum farkında iseniz.. ama benim kızdığım beni zor durumda bırakıp bana aldığım dediğim sey için akşam 2 katı fiyat söylemesi ve beni zor bırakması ve biraz rahat dalga geçer gibi konuşma tarzı ... daha yazmıcaktım ama siz yazdığınız için cevap vermek istedim..
    ben 50 100 de değilim zaten ihtiyacımda yok beni tanımadığınız için bilmiyorsunuz..
    "ama müşteride satıcıda harbi delikanlı olucak öle alangirli yazılar yazmıcak" ben başımdan geçeni yazdım sadece alangir nerede ? anlamadınız noktaları açıklıyım ben sizin yazdıklarınızı samimi bulmuyorum acıkcası..

1) sahibi ile görüşün tam olarak 88 tl anlaşıp aksam nasıl 165 tl diyor? doğru mu yanlış mı?
    2) beni neden samimi bulmuyorsunuz acıklarsanız sevinirim..
    3) arkadaşın yancıları derken kimlerden bahsediyorsunuz? ve yancıdan kastınız nedir?

güncel..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mertrs yi bende destekledim ama inanki elif tuning zamanında banada yamuk yaptı bu yüzden inanırım onlar yapar yazdım. yoksa mertrs kimdir necidir tanımam bile miniks. seni tanırım telefonlaşmışlığımız vardır ama onu tanımam yüzünü gördümmü sesini duydummu onun bilmiyorum.

ki bence sende elif tuningin bir çok forumda hakkında yazılanları şunları bunları zamanında ne haltlar karıştırıdığını bildiğine çok eminim. ama onlardan yana olmana şaşırmadım diyemem. çünkü şaşırdım.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay be yancıda olduk bu yaştan sonra hemde 80 tl için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkede böyledir zaten böyle gelmiş böyle gider..
    yalancı durumunada düştük ne diyelim
    Benim anlatamadığım enayi yerine koyulmak.. yasımdan dolayı herhalde 2-3 lira için konusuyor çocuk diye anlasılmam.. 80 tl ufak bir para yeri gelir kaç katını bir yemekte harcarım benim sıkıntım anlaşılan bir şeyin sonunda bana dalga geçer gibi rahat bir tavırla 2 katı oldu istersen al istersen alma demesidir..

yukardaki yorumların %90 'ı şikayet hepsi mi yalan söylüyor diyorsunuz yani ?

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mertrs yi bende destekledim ama inanki elif tuning zamanında banada yamuk yaptı bu yüzden inanırım onlar yapar yazdım. yoksa mertrs kimdir necidir tanımam bile miniks. seni tanırım telefonlaşmışlığımız vardır ama onu tanımam yüzünü gördümmü sesini duydummu onun bilmiyorum.

ki bence sende elif tuningin bir çok forumda hakkında yazılanları şunları bunları zamanında ne haltlar karıştırıdığını bildiğine çok eminim. ama onlardan yana olmana şaşırmadım diyemem. çünkü şaşırdım.

ben şaşırmadım gökhan ,baksana bu kadar kişinin şikayeti yalan oldu bir anda ...

Subi-Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    325 lira yazan gc8 kanadını elif tuningden online olarak satın aldım ve havalesini yaptım 4 gun sonra kargolayabiliceklerini söyleyen elif tuning ürünü 1 haftada gönderemedi arayıp bizim kanat ne oldu dedim kusra bakmayın fiyatı yanlış olmuş isterseniz 450 lira olur dediler bende paramı geri istedim bende esnafım işyeri çaliştırıyorum böyle bir ticaret anlayışı böyle bir kıvırma şekli yok yorumu size bırakıyorum

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Abicim, "o" arkadaşın yaptığı birşey yok ki, ürün için fiyat alıyor, akşama fiyatın fazla söylendiğini belirtiyor burada sadece. Burada mevzu karşı tarafın neden böyle yaptığı.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim, "o" arkadaşın yaptığı birşey yok ki, ürün için fiyat alıyor, akşama fiyatın fazla söylendiğini belirtiyor burada sadece. Burada mevzu karşı tarafın neden böyle yaptığı.
    benim yazma amacım sadece bu idi.. benim haksız oldugumu veya başka "miniks" gibi düşünen var ise kendimde hata aramam için konuya yazabilir..

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kartalda oturuyorum nerdeyse evime çok yakın ama gidip 1 kere bile parça almadım çünki daha bunlar kokucu koltuk döşemesi satarken bir çok şey duydum yakın çevresinden..uzak durun derim.
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)