User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
92 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Racing Kullanımı

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhanerdogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yiğit bey pizza yetiştirme niyetiniz yok. Anladığım kadarıyla keyif amaçlı kullanacaksınız o yüzden 600 ve üzeri racing yada biraz daha ilerleyen yaşlar için bol hacimli enduro en güzeli olacaktır. Honda hero vb motorlarla keyif alacak yaşı geçmişiz.
    Aynen öyle ,eski kasa Speed Triple veya Monster düşüncesindeyim (arasında kaldım).Ama vstorm dl650 tarzı endurolarda evet çok ilgimi çekiyor.

Speed Triple

Monster

orhanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    V-storm nispeten riskten uzak çokda kullanışlı bir motor, ama eğer enduro ya binecekseniz hayat tarzı olarakda ona yatkın olmanız gerek diye düşünüyorum. Uzun yolculuklara hazırlanın, balkanları dolanıp gelmek var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhanerdogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    V-storm nispeten riskten uzak çokda kullanışlı bir motor, ama eğer enduro ya binecekseniz hayat tarzı olarakda ona yatkın olmanız gerek diye düşünüyorum. Uzun yolculuklara hazırlanın, balkanları dolanıp gelmek var.

fiyatlarıda cok uygun vstorm ların.Şaşırdım yani.Zaten enduroya binipte gezmeyen yoktur herlade.Benim arabayla gitmeye üşenecegim uzak yerlere arkadaşlar endurolarıyla gidiyorlardı

killererkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda gebze fabrikadaki eğitim temel bir eğitim , sanırım 3 gün sürüyor
    asıl eğitim ;
    OMM - One More Mile Riders

ha bu bahsettiğim temel eğitim çok önemli ve hayati bir eğitim , yeni başlayanların mutlka alması lazım. Hondada yer bulmak zor,Bmw rider academy, yamaha academy gibi kuruluşlar var, veya çok iyi bilen özel ders veren hocalarda var.. birini yakınen tanırım, 10'ar kişilik gruplara sabahtan akşamaeğitim veriyor..
    GS2 kuruna (güvenli sürüş 2) girdiğimde motor kullanmadığımı bizzat görmüş oldum
    (5 yıldır göya motor kullandığımı sanıyormuşum). virajda ne yapacağımı bırakın , daha doğru düzgün 2 kukanın arasından 8 çizemiyıordum
    hatta iyi fren bile yapamadığımı gördüm
    eğitim motor için cidden bir şart
    .....Human At Sight , Monster At Heart.....

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onu anladım , (Ki zaten büyük motor kullananların pideci motorları gibi bi oraya bi buraya girmeye calıstıgına şahit olmadım hiç ) kıvraklıktan baska ne + sı var ? Bilmiyorum ciddi soruyorum.Kıvraklıkdan baska bir artısı yok gibi geliyor sanki bana.250 lik motorlarda cok rahat hayati tehlike arz edicek hızlara cıkabiliyor.125 likler bile..
    kişiden kişiye değişiyor aslında

benim açımdan iyi oldu ben ayarsız gaz çeviriyordum elimin alışana kadar gitmeyen bir motor iyi oldu benim için

sonra yavaş yavaş zaten kullandığım her motora adapte oldum çok kolay bir şekilde

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor sakat iş ızmırde 3 ayda 5 kısı motordan öldu motorcu gurubundan 5 kişi hepsıde proftu ama bıanlık hata ölume sebebıyet verıyr
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

ozKn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yogi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o motorun üstüne binince öyle olmuyo ama neyse burda herkes yetişkin kimin ne yapıp yapmayacağına biz karar veremeyiz ama herkesin dediği gibi ufak cc li motorlarla başlamak en mantıklısı.
    ufak cc sürdüm 250cc ye geçmeden 600 lüğe geçme düşüncesindeyim ama korkum var

Düşündüğüm motorda ikinci el bi tane gsxr 600 dür..

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende düşünüyordum.
    Tanıdık bir abi vardı.
    1000cc lik motor ile 250km hızla giderken karşıdan karşıya uuyuz uyuz geçen bir astraya çarptı.
    mobese kayıtları elmizde var .
    Kaza alanından 60 metre ilersine düşmüş
    uçarken kask ta uçmuş.
    bütün parmakları kırık şuan 2 elindede parmak yok sağ gözü yok , kask olmadığı için yere düşüp yüzünün sağ tarafından sürte sürte durduğu için gözü çıkmış.
    bütün kemikleri kırılmıştı.

psikolojim bozuldu resmen öyle gördükten sonra bundan sonra motora tövbe.
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

orc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende iki haftadır arastırıyorum.. ama eğitim değil direk racing
    scooter harici tecrübem yok ve scooter'la da oyle uzun suren bir tecrübem de olmadı..
    sanırm ülkemizde en mantıklı 600 lük racing hondanın ? bakım, ikinci el, kullanım rahatlığı vs. bakımından ?
    sıkıntı yok, o da bizim aracımız
    öteki mi? o da bizim
    diğeride bizim

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    scooter harici tecrübem yok ve scooter'la da oyle uzun suren bir tecrübem de olmadı..
    sanırm ülkemizde en mantıklı 600 lük racing hondanın ? bakım, ikinci el, kullanım rahatlığı vs. bakımından ?
    günlük biniceksen

yarım granajlı gsr 600 gibi bi makine de bakabilirsin aşırı seviyorum o tarz motorları

sırt çantanı al heryere git

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Speed Triple'nin vitesi sağdaymış doğrumu?

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet 600rr kullanımı kolaydır ama bilen insana kolaydır bilmeyen adama o da yeterince zordur trafik gerçekten şakaya gelmez bi arabaya çarpıp düşersiniz size bişey olmaz arkanızdan gelen araba ezer ölürsünüz haybeye o adamında başını yakarsınız.. o yüzden boşyere ben 600lükle hertürlü giderim bağa bişey olmaz demeyin ben bile kullandığım halde bazen korkuyorum motordan denemek isteyen kiralasın en ucuz yolu bu kullanıp kullanamıyıcağınızı öğrenmenin

orc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    günlük biniceksen

yarım granajlı gsr 600 gibi bi makine de bakabilirsin aşırı seviyorum o tarz motorları

sırt çantanı al heryere git
    onlarda güzel onur da bir RR havası yok fazer'lar falan universiteli ogrenci motoruymus gibi geliyor.. sırta çanta, tshirt sort ve converse'le falan.. günde max 35 km yaparım sanırım..
    sıkıntı yok, o da bizim aracımız
    öteki mi? o da bizim
    diğeride bizim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende düşünüyordum.
    Tanıdık bir abi vardı.
    1000cc lik motor ile 250km hızla giderken karşıdan karşıya uuyuz uyuz geçen bir astraya çarptı.
    mobese kayıtları elmizde var .
    Kaza alanından 60 metre ilersine düşmüş
    uçarken kask ta uçmuş.
    bütün parmakları kırık şuan 2 elindede parmak yok sağ gözü yok , kask olmadığı için yere düşüp yüzünün sağ tarafından sürte sürte durduğu için gözü çıkmış.
    bütün kemikleri kırılmıştı.

psikolojim bozuldu resmen öyle gördükten sonra bundan sonra motora tövbe.
    ne zaman motor görsem motoru olan bir arkadasım vs gelse gaza geliyorum alıcam diye , sonra kaza videoları falan izlerken motor kazası videosu izliyorum kolu kopanlarmı dersin ortadan 2 ye ayrılanlarmı dersin hayatta almam yaaaa bitti diyorum Sonra yine gaza geliyorum

PimPCaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    150 lik scooter ile motor sürmeye başladım. Her gün motor ile işime gidip geliyorum. Şuan için de motor üstünde iyice pişene kadar daha üst bir hacime geçmeyi düşünmüyorum. Bence en mantıklısı motor sürmeye böyle başlamak. Trafikte şöyle bir durum var, sürücüler etraflarında giden veya sağından solundan sokak içinden cıkabilecek olan motorları pek hesaba katmıyorlar. Hatta çoğu zaman görmüyorlar.Motorların fren mesafesinin uzunlugunu ve frene bastıgındaki denge kaybınıda hesaba katmıyorlar. Aniden önünüze atlayabiliyorlar. yani lafın kısası trafikte motor sürücüleri için çok fazla risk var. Scooter bile hafifliği ile yüksek manevra kabiliyeti sağlayamazken büyük motorlar ile motor sürmeye başlayıp ne kadar yavaş gitseniz de dengeli ve güvenli bir sürüş yapabileceğinizi sanmayın. Ne kendi canınızı riske atın nede trafiği....
    EVOLUTION GARAGE ®

I My Primera!!!

tonic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne zaman motor görsem motoru olan bir arkadasım vs gelse gaza geliyorum alıcam diye , sonra kaza videoları falan izlerken motor kazası videosu izliyorum kolu kopanlarmı dersin ortadan 2 ye ayrılanlarmı dersin hayatta almam yaaaa bitti diyorum Sonra yine gaza geliyorum
    aynen dostum bnde snn gıbı oluyorum hemen cekesım gelıo 600rr , ama aile motora karsı olunca butun hayallerim suya dusuyor

ozKn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda Motosiklet Eğitim Merkezi

Sanırım İstanbul için var sadece, telefon ile bilgi alın yönlendirme yapabilirler farklı iller için. Sol taraftaki menüdende programın diğer detaylarını öğrenebilirsiniz.
    Ayrıca elinizi çabuk tutun başkan sağolsun yarışları bedava yaptı lisans da sanırım bedavaya çıkıyor. İyi bir ekipmanla (tulum + kask + bot + eldiven) 125cc de piste çıkarsanız yazın sizin için iyi bir tecrube olur egitimlerden sonra.
    sıkça sorulan sorulara baktım sadece istanbul içinmiş ama yarın izmirdeki hondayı arayıp gerekli bilgiyi alıcam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tonic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen dostum bnde snn gıbı oluyorum hemen cekesım gelıo 600rr , ama aile motora karsı olunca butun hayallerim suya dusuyor

Benimde ailem karşı idi , bi 3-5 sene geçsin 30 larına yaklaş/gel kimse bişey demiyor emin ol O zamanda işte yanlış anlamada daha mantıklı daha akıllıca dusunebiliyorsun ve abi sakat diyosun.Gençken onu düşünemiyorsun.Şu anki dururumum 23 lü yaşlarda olsaydı (izin vermeleri vs) ben çoktan almıştım.Şimdide almak istiyorum ama bir yandan da dur olm yerinde diyorum.

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim arkadaşım direk racing ile başladı. 750 lik motoru vardı suzukinin gsxr. kaza vs yapmadı gayette keyifli öğrendi şimdi draglara falan katılıyor. bende 250 lik çin malı chopper ile başladım 2 defa kaza yaptım tezatlığa bak

bu motor işinde kişilerin kabullenemediği bi olay var. herkes her motoru kullanır ama hakkını veremez. mesela babam choppercıdır. aakar yolda giderken ama n zaman vn800 ü sattık vfr800 aaldık adam diken üstünde. chopperdaki verm yok yani. bense n zaman vfr ye bindim o zaman çözdüm işi.

bu işte motor almadan önce eğitim alın. Zaten eğitim esnasında size bi çok farklı mtooru vererek hangisine yatkınsnız öğreniceksiniz.ondan sonra mevzu hangi motoru alıcağınıza gelicek.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)