Gereksiz bir dizi.Tv izlemem arka planda acıktı dikkatimi cekti bir bagırıslar tokatlar birbirlerine noluyo dedim.Bütün dizi hep bir agrasyon.Rahatsız oldum kanal değiştirdim.
Gereksiz bir dizi.Tv izlemem arka planda acıktı dikkatimi cekti bir bagırıslar tokatlar birbirlerine noluyo dedim.Bütün dizi hep bir agrasyon.Rahatsız oldum kanal değiştirdim.
Mahsun devam ediyor... Halkta Zengin ediyor...
Edeple gelen, lütufla gider.
Dün kanlları değiştirirken atv de gördüm biraz izledim hoşuma gitti bakalım kaçırmaya biliriz bölümleri![]()
mahsun dur ibo dur yılmaz dır vb. oscar kazanan film yapsalar ki imkansız yine de para verip o filme gitmem dizi yaparlarsa da o diziyi izlemem. şu keşanlı ali destanı'nda da yılmaz ın karısı belçim erdoğan oynuyor. tabii o soyadını hep gizler belçim bilgin yazdırır heryere. filmlerde bile böyle. ama şeyh sait in torunuyum yok bıdı bıdı deyip prim yapmaya çalışırken gizleyecek şeyler bulamaz.
Aldığım mesaj; Ülkücü bıyığı bırakmış tipler durduk yere masum aileye musallat alıyor bu mu dur yani mahsunun mesajı?
Teröristler ülke toprağını öğretmen asker polis sivil memur suçlu masum ayırt etmeden kana bulayacak sonra, bunlar ölmeli diyenleri susturmaya çalıştıracak.
yakında köyden gelen kızların ırzına geçer, kötü olur.
Haaa tam şimdi de eski bölümlerde sokak ortasında dövülme durumu var.
hangi dizi izlenirse izlensin arada cıkan reklamları izliyen varmı merak etttım kanallara bukadar reklam para ödeyenler dizi tutunca reklamlardamı seyredılıyor zannedıyorlar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)