Attan inip eşek olur cruze
bence beğendiğiniz renk çok çok güzel bilinçsizce lpg montajı yaptıranlar hep sorun yaşıyor okuduğum ve duyduğum kadarıyla brc'nin araç için kitini takarsanız lpg de sorunda yaşamazsınız bende 2012 model bi araca bineceğinizi düşününce fena olmaz
bekle dizelini al benzin bela sedan daha şık duruyor hb arkası çok kötü uydurma olmuş
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Cok şık ama jantsız yaysız bişeye benzemiyor.10. elde olsa BMW herzaman BMW dir alman arabasıdır hata edersin.
bence cruze almabmw iyidir ...
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
3.18is satip cruze alicagina. Ustune ekleyecegin paranin bir kismini kendi aracina yatir keyif e devam et. Bmw ye binmeye devam et.![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Dostum tavsiye etmiyorum Cruize'yi,Evet donanım olarak full olabilir ama hiç tatminkar edici özellik yok. pişman olmanı istemem bidaha düşün derim![]()
Tolga Say.
Project01 Garage
model yükseltme açısından mantıklı gozuksede cruze hakkında hiç iyi tatmin edici yorum duymadım
bunun yerine aynı kategori değil ama dizel kia pro ceed falan baksan daha iyi diye düşünüyorum![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ben gecen sene nıyetlenmıstım cruze almaya. 125 motoru ıle test surusu yapmıstım.bana hoş gelmemıstı.o zamanlar 1.8T passat kullanıyordum aralarında daglar kadar fark vardı.konfor zayıf, motor ıcerı cok ses alıyor( sportıf hava katsın dıyeymıs :S). cok sert plastık kullanılmıs cabuk ses yapar gıbı geldı bana.
ıcı her ne kadar fotolarda cok şık dursada yakından ınceleyınce kalıtesız oldugu bellı oluyor.
ben olsam tavsıye etmem. her fırma kampanya yapıyor baska fırmalarıda arastırabılırsın.
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
temiz sorunsuz yürüyen bir e36 nız varsa bence bu hazine gibi bir şey, kesinlikle böyle bir şeye girmezdim.
cruze 'a altın semer vursan yine aynı cruze. adi plastikler, yanıltıcı bir heybet, yalancı imparatorluk.![]()
BBK90 CORSA OPC
araç yenilemek için cazip bir kampyaymış
aracınızı bi hayli gençleştirmiş olacaksınız, fakat konfor anlamında pek bir beklentiniz olmamalı...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)