tamamdır ukku kelalper gokhanrs denemesi yapıyoruz.
ne zaman nerde buluşuyok1 barı geçmicem söz veriyom.
tamamdır ukku kelalper gokhanrs denemesi yapıyoruz.
ne zaman nerde buluşuyok1 barı geçmicem söz veriyom.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
yalnız plaka sakat. bi sakatlık olmaz dimi![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Evet hocam, bir akşam mazotu çekerlerken Namık abi kederlenmiş, çekin lan falan demiş.. Tatsızlık çıkmasın diye -86 bine getirmişler.. Üstüne de biraz yol yaptı.. Şimdi +22 binde..
Şafak AEO çok imanlı bi araç. ama nazara gelmiş vtec selenoidi bozulmuş, 5500'den sonra içerde "Sen Gelmez Oldun" çalıyormuş..
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
arkadaşlar linklere odaklansak birazbilgisi olan var mı
![]()
90k da olan kazasız boyasız denen araca bakın diğerlerini eleyin derim.
34 voy 36 nın 20bin tl yi bulan hasarı var ama tramerde çıkmayabilir. yetkili serviste yapılmış. ama kaskodanmı parasıyla mı bilmiyorum. kasko ise çıkar tramerde de ama ben yetkili servis kayıtlarını inceledim.
soldan vurmuşlar araca sol taraftaki airbagler koltuk airbagleri filan açılmış. sol kapı sol arka çamurluk değişti.
airbagler koltuk döşemeleri v.s v.s 20milyarı bulan bir tamirat görünüyor ancak yetkili serviste yapıldı. 26 civarına bırakırsa o araç alınır eğer başka sıkıntısı yoksa. çünkü her türlü sorunu yetkili serviste yapılmış aracın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)