Bahçeşehir gölet olabilir
Bahçeşehir gölet olabilir
çamlıca sosyal tesislerde çok güzel çekimler yaptık ceco değerlendirALLAH tamamına erdirsin
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Ceco bu konuda sana en iyi şey yardımcı olur eeeeeeeeee vay anasını ismini unuttum iyimi
Harbiden unuttum .
Arkadaş sitede resim çekiyordu neydi adamın ismi drift org geldi resim çekmişti bir yığın ?????????? harbi yaşlandık![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
santral istanbul kampüsü bizim okulda super resım cekılcek yerler var ozellıkle acık alandacekrtıren bır kac tandgm oldu super tavsıye ederım
mutluluklar
evet güzel bıyer.
eyvallah kanka saolasın degerlendırecem
yaw delidumrul aklına gelınce bıdaha yaz
hımmm farklı bı yaklasımya gökhan ye yar anladın dımı kanka
şimdi google den bı arastırayım bakayım
herkese tavsiyelerınden dolayı teşekurler.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
geçen hafta sonu oldu dügünüm hem sahili hem kapalı alanı mükemmel bir yerdi koç müzesi şiddetle tavsiye ederim.
aynen hava yagıslı olmaz ise hidiv kasrıda olabilir orasıda çok güzel yeşillil alan kösk vs vs
Beltur
![]()
he bu arada göki sen memetın s2000 i nerde cektın len orasıda cok hos hee, kurumus yaprakların arası![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Ben yeni nişan yaptım, gerçekten çekecek yer bulamadım, kız kulesi önünde birkaç pozum oldu, fethi paşa korusunda oldu zaten foto çektirmeyide hiç sevmem zor oldu Allah hem mutluluk ve huzur versin hemde kolaylık versin.
stattada hoş olur aslında bomboşken![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
koç müzesini dikkate al bence cok güzel mekan hemde hava soguk olacak kapalı mekanları düşün derim.
Sultan ahmet,gece geç saatler ,olabilir mi ki?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)