User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
117 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Özel yapım nevresim

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ya ben yastık istiyorum aslında okulda felan lazım oluyo montla bi yere kadar

üstünde sadece "uyusamda dinliyorum" yazacak
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende istiyorum bundan , bana haber ver mutlaka
    yaptırayım patentını alıcam bı çözersek olayı inş
    DR. OWL

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yüksek çözünürlüklü istediginiz resimleri bana yollarsanız kumaşa dijital baskısını yaptırıp nevresim haline getirebilirim fiyat alırım bu tarz bir istegi olan varsa.

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece yastık kılıfı üzerine yazı veya yastık kılıfı üzerine aracınızın fotografı tarzında bir işlem isteyen olur mu ? örnek olarak kendi aracımınkini bir yaptırayım ben.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dijital baskı istemiyorum abi kumaşta dokununca farklılık hıssı vermıcek basıt ve sonradan yapışmış goruntusu vermeyen turde ıstıyorum.
    DR. OWL

BlackEmperor
    Misafir
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aha işte dediğim tür baskı budur. demekkı aradığım reaktif baskı benım. Gunluk hayatta sureklı gordugumuz tıp bişey bakıldığında sankı renklı ıp kullanılarak o desenler verılmıs goruntusu verıp ele farklılık hıssettırmeyen tür.

abi teknik konuşma terimleri anlamıorum ben fransız kaldım

benım aradığım reaktıf baskıymış yukarıdakı resımde gordum ve karar verdım bu yukarıdakı resımdekı baskı turu 1. anlattığınamı gırıyor ?
    yok 2. anlattığıma giriyor. Ama suratıma yapışmasın dersen metrajlı bi sipariş vermen lazımki sana özel baskı patı yaptıralım . Sen en iyisini dijital baskı yaptır. Flok baskı yaparız. alcantra tüşesi verir. nubuk gibi lambolardaki konsol kumaşı varya onun gibi bi tuiesşi vardır.
    Alıntı imhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam sen bursada hangi firmadasın
    Boytekste çalışıyorum.Döşemelik kumaş yapıyoruz İstikbal ,Bellona Mondi grup firmalarımız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende istiyorum bundan , bana haber ver mutlaka
    Alıntı BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok 2. anlattığıma giriyor. Ama suratıma yapışmasın dersen metrajlı bi sipariş vermen lazımki sana özel baskı patı yaptıralım . Sen en iyisini dijital baskı yaptır. Flok baskı yaparız. alcantra tüşesi verir. nubuk gibi lambolardaki konsol kumaşı varya onun gibi bi tuiesşi vardır.
    suratıma nasıl yapışıcakkı onu anlamadım varmı oyle bi ihtimal.

peki nakış baskıda falan dikilirken farklı renk ıpler kullanılarakmı teması verılıyor.
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Töbe töbe hacı şakir neyine yetmıyor üstad

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Töbe töbe hacı şakir neyine yetmıyor üstad
    sıkıldım
    DR. OWL

BlackEmperor
    Misafir
    suratıma nasıl yapışıcakkı onu anlamadım varmı oyle bi ihtimal.

peki nakış baskıda falan dikilirken farklı renk ıpler kullanılarakmı teması verılıyor.
    suratına yapışmaktan kastım o istemediğin naylon hissini kastetmiştim. Nakış ayrı bi olay. arma tarzı bişeyi mi dikemk istiyorsun yoksa kumaşa direk nakış mı işlemek istiyorsun. Nakış seni boyut olarak kısıtlar,nevresim ebatlarında nakış işleyecek makine biraz zor bulursun. sen en iyisi dijital baskıyı murekkeple kumaşa direk işlemesini sağlayan ( boyar maddesi herneyse) bi baskıcıyla görüş. Bu dediğimi Bayrakçılar yapar muhtemelen. İstanbul piyasını çok iyi bilmiyorum ama detaylı bilgi istiyorsan link vermemde sakınca yoksa Şahin Reklam Market - Bursa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkıldım
    iyi ki baykuş bulamamışsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suratına yapışmaktan kastım o istemediğin naylon hissini kastetmiştim. Nakış ayrı bi olay. arma tarzı bişeyi mi dikemk istiyorsun yoksa kumaşa direk nakış mı işlemek istiyorsun. Nakış seni boyut olarak kısıtlar,nevresim ebatlarında nakış işleyecek makine biraz zor bulursun. sen en iyisi dijital baskıyı murekkeple kumaşa direk işlemesini sağlayan ( boyar maddesi herneyse) bi baskıcıyla görüş. Bu dediğimi Bayrakçılar yapar muhtemelen. İstanbul piyasını çok iyi bilmiyorum ama detaylı bilgi istiyorsan link vermemde sakınca yoksa Şahin Reklam Market - Bursa
    arma tarzı değil abi istikbalın cartın curtun cocuk nevresımlerı oluyorya ayıcıklı falan renki ip kullanarak ayıcık ne bılım bebek falan işliyolar o tarzda dıyorum. NEvresımın tamamı ebadında bır baskı omıcak tam ortasına ıdeal boyutta bır H amblemı altına honda yazısı okadar.

aynı senın dedıgın gıbı bır bayrak düşün işte kırmızı dokumuş kumaşın ustune nasıl beyaz ay yıldız işlemişlerse o şekılde ıstıyorum tek farkı honda ile ilgili olucak. bu baskının adı lazımkı ısım vererek arıyayım.
    DR. OWL

BlackEmperor
    Misafir
    senin istediğin klasik kumaş baskısı, kumaş gergincene serilir, üstüne şablon( baskı patı) oturtulur duvara sıva yapar gibi rakleyle bi git gel yapılır baskı patındaki desen kumaşa geçer. sonra kumaş fikselenir. Bu dediğim kontinu bir işlemdir. durmadan devam eder.Sen özel bişey istiyorsun Bu yöntemle yani dijital baskı makinesinde istediğin deseni direk kumaşa boyarmaddeyi puskurterek ve ardından fikse edecek makineler var. Haa işte o makine kimde var onu bilmiyorum verdiğim linkte Ömer beyden bilgi alabilirsin istanbulda kime satmış makineyi veya ben akşama sana iletişim bilgilerini vererim acelen yoksa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankara tamer reklam 6-7cm kalınlıgına kadar herseyın uzerıne baskı yapıyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin istediğin klasik kumaş baskısı, kumaş gergincene serilir, üstüne şablon( baskı patı) oturtulur duvara sıva yapar gibi rakleyle bi git gel yapılır baskı patındaki desen kumaşa geçer. sonra kumaş fikselenir. Bu dediğim kontinu bir işlemdir. durmadan devam eder.Sen özel bişey istiyorsun Bu yöntemle yani dijital baskı makinesinde istediğin deseni direk kumaşa boyarmaddeyi puskurterek ve ardından fikse edecek makineler var. Haa işte o makine kimde var onu bilmiyorum verdiğim linkte Ömer beyden bilgi alabilirsin istanbulda kime satmış makineyi veya ben akşama sana iletişim bilgilerini vererim acelen yoksa
    acelem hiç yok sadece nevresım baskısının ney olacağına karar verıp yaptırıcaım zaman şu baskıdan yaptırcam dıebıleceğım bi fikir olsun kafamda kurup anlatmaya çalıştığım baskı şeklini yaptırmak ıstıyorum eğer doğru anlatabıldıysem tabi. yanımda olsanızda elle tutarak gostersem keşke işte bu diye. bide maliyeti önemli tabi.
    DR. OWL

BlackEmperor
    Misafir
    sıkıntı yok ben anladım seni fiyat ve yer konusunda arkadaşımla konuşunca bilgi veririm sana...

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende istiyorum bundan tasarimi ben yaparim

master
    Misafir
    Çok güzel bir hediye seçeneği bu nevresim olayı. Fıyat uygun olursa ben de düşünüyorum 2 kişilik nevresim için.

recky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Digitalbaski makinasini bizzat kullabiyorum
    İstanbulda nca tekstil den bilgi alabilirsiniz dgen baski makinasi satisini yapiyorlar istambulda kimde warsa yaptirirsiniz
    İzmirden dusunen olursa yardimci olurum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)