Mekan SKY Towers'ın orada.
Ataşehirde de vale var fakat istemiyorsanız aracınızı vermeyebilirsiniz.Mekanın önünde yol boyu araçlar çekili zaten , isterseniz boş bulduğunuz yere park edersiniz yada valenin otoparka sığmayan araçları götürdüğü ( Hemen mekanın bir yanındaki ara sokağa girip ) yere park edebilirsiniz.
Ayrıca kişi başı 45 lira ( içkisiz ) , her şey ortaya geliyor.Alkol ekstra ücrete tabi.
Not : Gitmeden önce mutlaka arayıp rezerve yapılması gerekiyor , rezervesiz kabul etmiyorlar içerisi çok boş olmadığı ve yapılan tüm rezerveler sonuçlanıncaya kadar.
Cuma , cumartesi , pazar akşamları aşırı kalabalık içerisinin gürültüsü fazla kafa ütülüyor.
Aksaray Hor Hor Şavak usta veya Onbaşılara gidilir gecirilmeden mis gibi kebap yenilir![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Haftasonu kalamıs Adana Kazancılar daydım..Şöle söliyim üst katında koca salon var sigarada içiliyor tv acık ortam gayette lüks.Servis hızlı mezeler ilgi alaka nefis..2 kişi gittik ortaya karışık söledik öle güzel eti develide yiyemedim 1 hafta önce gittiğimde..S..cana kadar yedik içtik tatlısı tuzlusu rakısı 2 kişi 150 geldi..Herkeze şiddetle tavsiye olunur..Önundede valenin saldırısına ugramıyorsunuz yol boyunca istediğiniz yere park edin![]()
ben sigara içilen yere girmem açıkcası, alkol isteyen alsın tabi,
şu ataşehire ön çıkarma yapabilirim
Hafta içi oralarda oturacak ve damlayacak olabilen var mı
Built to fall....
usta bunun metresi kaça?![]()
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)