User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
74 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Anlayışsız Komşuya Kanuni Yaptırımlar?

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evının sıgortası varsa ara eksperı gelsınler yaptır ver sıgorta sırketıne kuzu kuzu alırlar her turlude yaptırır ondan sonra benzer durum bızım ıs yerı ıcın vardı 4-5 sene once ust katın borusunda kacak oldu ıcın bızım asma tavanı berbat ettı bız yaptırın dedık pek umursamadılar bız bı boyacıyla kendı ısımızı o gun ıcın hallettk ama 15 gun sonra tekrarlayınca sıgortama yaptırdım 100 lıralık seye 700e yapınca hora gecıo ondan sonra ah abı keske yaptırsaydık dıo hıc canını sıkma kısacası sıgortan varsa
    şu işi çözersem sigorta mutlaka yaptırıcam ders olsun yani. ama şuan olan oldu gidip sigorta yaptırsam iş çakallığa girer haram yiyemem.

bu olay çözülsün mutlaka yaptırıcam kafam kuş gibi arıcam sigortayı gelin yaptırın kimden alıosanız alın parasını dicem.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende komsularimdan cok cekiyorum hicbirinden memnun degilim, gel gelelim apartman dairesinde yasiyoruz yapacak birsey yok, sanada allah sabir versin gokhan abi.
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye
    Powered by Sistem Honda

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ev sahibine baskı yapın madem memnun değil oda çıkarsın mahkeme yoluyla bizim kiracımız vardı böyle tip baya kira ödemedi sonrada s.ktir olup gitti.kim bilir komşularına neler yaptı yada siz yaptırın en fazla boru çatlamış yada contası eskimiştir kavga etmeye bile değmez bu tiplerle huzur kaçırır anca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    niye yaptırayım anlamadımki. fayansları kıran o ayrıca adamın evine zorlada giremem. hani usta bulamıyoruz deseler vakit ayırıp ustada bulayım. ama yok nato kafa nato mermer işte.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    niye yaptırayım anlamadımki. fayansları kıran o ayrıca adamın evine zorlada giremem. hani usta bulamıyoruz deseler vakit ayırıp ustada bulayım. ama yok nato kafa nato mermer işte.
    kaç kere milletin işini yaptım ben ucu bana dokunuyor çünkü. her eve girişimde ana avrat söveceğime bir kere yaptırırken sülalesine söverim yeter

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konu banada ders oldu ilk işim ptesi sigorta yaptırmak
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aynısı başıma geldi avukat arkadaşıma gittim anlattım durumu aradı komşumu şikayet dilecekcesi verdiğimi söyledi ihtarname çektik 3 gün içinde evini yaptırdı tam 4 ay sabretmiştim ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynısı başıma geldi avukat arkadaşıma gittim anlattım durumu aradı komşumu şikayet dilecekcesi verdiğimi söyledi ihtarname çektik 3 gün içinde evini yaptırdı tam 4 ay sabretmiştim ama
    az önce belediyeyi aradım bu saat olmasına rağmen zabıta ilgilendi hemen gelip korkutucaz komşunuzu dediler.

ancak en kısa zamanda gelip dilekçe yazarsanız yönetime bildirdiğiniz halde onlarda ilgilenmediyse onlarda ceza yer bidaha binadakilere ders olur herkes ayağını denk alır dedi telefonda.

hemde daha şimdi aradım düşünün yani gece gece bile gelir rahatsız ederiz sorun yok devletin kanunu var yaptırmak zorunda ben hemen yolluyorum ekipleri dedi telefondaki.

helal olsun büyükçekmece belediyesine hiç umudum yoktu arayımmı diye düşünürken.

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı şey bizim başımıza geldi..

Dedem namaz kılarken tekbir getirip '' Bekir senin ***** avradını sülaleni... '' diye yukarı koşuyodu. Mahkeme, polis, kavga vs hiçbişi fayda etmedi. En sonunda 2 gün kocası evde yokken karısı usta getirip yaptırdıda öyle kurtulduk
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi konuşalım sizle diyin çıkartın aptden dışarı ve dövün artık vakti gelmiş
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende başka birşey sorucam bununla alakalı ama cevap veren olursa çok sevineceğim...

Evde tansiyon hastamız var ve ben dahil kimse sigara içmiyor.Ancak alt kattaki öküz komşu sigara içmiyor resmen ayin yapıyor.Yazın kokusundan cam açamıyorduk.Şimdide tuvalet penceresinden geliyor.4-5 kere indim başta efendice sonlara doğru gözünü korkutacak şekilde uyardım.Hatta sonuncusunu gece 01.30 da yaptım inatla biz sigara içmiyoruz tuvalette diyor.Elimden birşey gelmiyor ne yapsam bilemedim şimdi kış.Ama yazın ne olucak gene muamma.Bununla alakalı zabıta birşey yapabilirmi bilen birisi yardımcı olsun gerçekten çok sinir durum başlığı okuyunca benımde aklıma bu sorun geldi.Daha önce benzerini yaşayan varmı???

Bu arada başlığı açan arkadaşa geçmiş olsun umarım en kısa sürede çaresi bulunur.Malesef insanımız çok düşüncesiz,birlikte yaşama komşuluk diye birşey kalmadı...

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah korusun ama olurda bi tatsızlık olursa ; ne yap et , bi arbede yaşanırsa onun evin içerisine girmemeyE çalış.Direkt haneye tecavüze gidiyor...97 de yaşadı aynısını babam.Alt kat komşumuz biraz psikoydu , ses takıntısı vardı normal yürüme sesine bile...Babada ılımlı , sakin adamdır , insan ilişkileri iyidir , hep uzlaşma yönündedir.Ama ne yaptıysa en sonra delirtmiş bizimkini , baba nasıl vurduysa eli morarmıştı artık siz hesap edin , başta kapı önünde tartışılmasına ramen pataklama aşaması adamın evinin içerisine taşındığı için haneye tecavüzden dava açıldı.Anca geçen sene sicilden kalkmıştı diye hatırlıyorum.Haklıyken haksız duruma düşmeyin sakın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o konuyu bilmiyorum ama üst kattan pis su geliyor diyince telefonda bile ilgilendiler. hatta beni şimdi aradılar birazdan ordayız dediler. gelip tutanak tutucaz 3 gün süre vericez sonrasında cezai işlem uygulanıcak suları kesilicek v.s dediler.

ben şaşırdım bu kadar hızlı ilgilenmesine bizim belediyenin. büyükçekmece belediyesine daha önec işim düşmemişti ilk defa işim düşüyor ve baya hızlı çıktılar.

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suyun kesilmesi vss net çözüm , hiçbi ihtarname , ısrar yerine geçemez , helal olsun belediyeye.

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanuni her türlü işlem mahkeme ile sonuçlanacağından varya sen çürür gidersin. Avukatına git "ihtarname" çektir. Hakınızda açılacak hertürlü işlem ve avukatlık bedelleri tarafınızdan ödenecektir die. Bak haftasına yapıomu yapmıomu gör
    En mantıklısı , belki korkarlar

bizim evdede tavan akma durumu olmuştu , komşuya söylediğimizde adam özür dilemekten bi hal olmuştu...

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende başka birşey sorucam bununla alakalı ama cevap veren olursa çok sevineceğim...

Evde tansiyon hastamız var ve ben dahil kimse sigara içmiyor.Ancak alt kattaki öküz komşu sigara içmiyor resmen ayin yapıyor.Yazın kokusundan cam açamıyorduk.Şimdide tuvalet penceresinden geliyor.4-5 kere indim başta efendice sonlara doğru gözünü korkutacak şekilde uyardım.Hatta sonuncusunu gece 01.30 da yaptım inatla biz sigara içmiyoruz tuvalette diyor.Elimden birşey gelmiyor ne yapsam bilemedim şimdi kış.Ama yazın ne olucak gene muamma.Bununla alakalı zabıta birşey yapabilirmi bilen birisi yardımcı olsun gerçekten çok sinir durum başlığı okuyunca benımde aklıma bu sorun geldi.Daha önce benzerini yaşayan varmı???

Bu arada başlığı açan arkadaşa geçmiş olsun umarım en kısa sürede çaresi bulunur.Malesef insanımız çok düşüncesiz,birlikte yaşama komşuluk diye birşey kalmadı...
    adam evinde sigara içiyo diye zabıta ne yapabilir ki cafelerde yasak işyerinde yasak avmlerde yasak bırak adam evinde sigarayı rahat rahat içsin sen tuvaletin penceresini kapalı tut gelmesin koku

JANJ@N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başlığı görünce komşu ülkelerle alakalı bi haber sandım ben gidim o zaman
    K.Atatürk

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam evinde sigara içiyo diye zabıta ne yapabilir ki cafelerde yasak işyerinde yasak avmlerde yasak bırak adam evinde sigarayı rahat rahat içsin sen tuvaletin penceresini kapalı tut gelmesin koku
    Düşününce hak vermiyor değilim adamın evi içer eyvallahta.Yaz sıcağında cam açamıyoruz evde?Gecede klimayla yatılmıyor ***** tutuluyor heryerin ve evde tansiyon hastası bir insan var.Kaç defa öksürerek uyandıgımı bilmiyorum geçtiğimiz yaz.İçmeyene nasıl rahatsızlık veriyor bilmiyorum belki bilirsiniz.Ben bunu önlemenin bir yolunu bulabilsem onuda yaparım problem değil içen içeceğini içsin gram umrumda değil.

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni borçlar kanununa göre

“Kiralananı, sözleşmeye uygun olarak özenle kullanmak ve kiralananın bulunduğu taşınmazda oturan kişiler ile komşulara gerekli saygıyı göstermekle yükümlü”

bunlara aykırı davrananlara belli bir süre verilir şu zamana kadar bunu hallet diye. Eğer bu süre içinde de kişi bir çaba göstermezse bu bir tahliye sebebidir. Ev sahibi iseniz sözleşmeyi tek taraflı feshedip evi boşalt diyebilirsiniz olası dava lehinize olur. Ev sahibi değilseniz ev sahibi üzerinden bu kişiyi ikaz edebilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)