User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
74 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Anlayışsız Komşuya Kanuni Yaptırımlar?

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düşününce hak vermiyor değilim adamın evi içer eyvallahta.Yaz sıcağında cam açamıyoruz evde?Gecede klimayla yatılmıyor ***** tutuluyor heryerin ve evde tansiyon hastası bir insan var.Kaç defa öksürerek uyandıgımı bilmiyorum geçtiğimiz yaz.İçmeyene nasıl rahatsızlık veriyor bilmiyorum belki bilirsiniz.Ben bunu önlemenin bir yolunu bulabilsem onuda yaparım problem değil içen içeceğini içsin gram umrumda değil.
    sigara içtiğim halde yattığım odada içmem içtiysemde iyice havalandırmadan uyuyamam ama sizin durum bi garip başka bir evin içinde içilen sigara nasıl bu kadar rahatsız ediyor anlamadım

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sigara içtiğim halde yattığım odada içmem içtiysemde iyice havalandırmadan uyuyamam ama sizin durum bi garip başka bir evin içinde içilen sigara nasıl bu kadar rahatsız ediyor anlamadım
    Sigara içen alt komşu yazın haliyle cam açıkken bize geliyor kokusu valla bizde çözemedik nasıl bu kadar oluyor diye.Anladığım kadarıyla adam tiryaki hani şu resimlerde ağzında 4-5 sigara olanlar var ya o şekilde içiyor olması lazım.Bir kere sabahta bindiğimde asansör leş gibiydi otoparka bir indim baktım bu arabasıyla çıkıyor,sonra geçti üzerinden zaman kaldı o muhabbette.

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesin samsun içiyodur çok fena kokuyor askerde bi kere içeyim dedim ölüyodum sandım, pederin yan komşusu yazın balkonda içiyo bizim mutfakta fena halde kokuyor o derece ama yapacak çok bişeyin yok
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam kelalperi çağır o halletsin

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düşününce hak vermiyor değilim adamın evi içer eyvallahta.Yaz sıcağında cam açamıyoruz evde?Gecede klimayla yatılmıyor ***** tutuluyor heryerin ve evde tansiyon hastası bir insan var.Kaç defa öksürerek uyandıgımı bilmiyorum geçtiğimiz yaz.İçmeyene nasıl rahatsızlık veriyor bilmiyorum belki bilirsiniz.Ben bunu önlemenin bir yolunu bulabilsem onuda yaparım problem değil içen içeceğini içsin gram umrumda değil.
    ya ben o kadar sadece alt katında içilen sigaradan duman geliceğini sanmıyorum adam başka bişey içiyo olmasın bende evimde sigara içiyorum üst katımda rahatsız olmuyolardır eminim camdan gelen duman ne kadar olur ki anca evde 50 kişinin sigara içmesi lazım

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    apartman yöneticisi ile bi konusun sonrasında direk ev sahibine ulasmak gerek.
    yada tavanı kırın o zaman zorunlu yaptırıcaklar
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ben o kadar sadece alt katında içilen sigaradan duman geliceğini sanmıyorum adam başka bişey içiyo olmasın bende evimde sigara içiyorum üst katımda rahatsız olmuyolardır eminim camdan gelen duman ne kadar olur ki anca evde 50 kişinin sigara içmesi lazım
    Eski oturdugum evım 2.kattaydı ve zemınde kıraathane vardı asagıda ıcılen sıgarayı vs. düşünün böyle rahatsız etmıyordu hoş orası 2.kat ama zemınden yukarıda kalıyordu baya bu dırek bı kat altımız bumu etkılıyor bılemedım.

Alıntı BRETE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesin samsun içiyodur çok fena kokuyor askerde bi kere içeyim dedim ölüyodum sandım, pederin yan komşusu yazın balkonda içiyo bizim mutfakta fena halde kokuyor o derece ama yapacak çok bişeyin yok
    Belkide, pek anlamam ama olabilir tabi dediğin. Bakalım umarım bir çaresini bulabilirim

Bu arada başlığı iç etmedım umarım ama benımde böyle bir sıkıntım vardı direk yazdım başlığı açan arkadaşın anlayışına sığınarak.

emirzukak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynısı benim başıma geldi ev sahibi beni ilgilendirmez kiracının derdi dedi çıktı kendisi zaten bodruma taşındı yüzyüze görüşme şansımızda olmadı buskiden kaçak su kontrol ekibi istedim ekip geldi kaçağın üst komşudan olduğunu raporladı o raporla mahkemeye başvurucağımı söyledi ama zaman sürecinin çok yavaş olduğunu belirtti kiracıyı ikna ettim bütün masrafları ben karşılayarak yaptırdım ve hemen evi sigortalattırdım baştan sigortam olsaydı sonuç çok daha hızlı olucaktı yapabilirseniz kiracıyı ikna edin yaptırın kaçağın pis su borularından olma ihtimalide var ALLAH korusun sarılığa kadar gidebiliyor inşallah en kısa zamanda çözersiniz geçekten çok sinir bozucu bir durum.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın belediye bir el atacak işe bakalım. yarın çözüm olmazsa zaten gerekirse gizli gizli gider ikide bir vanalarını kapatır kafasınıda sökerim.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay be büyükçekmece belediyesine bak hele...

allah yardımcın olsun abi

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eviniz sigortalıysa çok iyi oluyor

sigorta hasarı karşılayıp sebeb olan kiracıdan kat kat alıyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarın belediye bir el atacak işe bakalım. yarın çözüm olmazsa zaten gerekirse gizli gizli gider ikide bir vanalarını kapatır kafasınıda sökerim.
    aynen vana kafasını alınca direk sizegelicek zaten sok içeri göster tavanı yapılmazsa su yok su olmayaıncada dert yok dersin şerefsiz belki anlar.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu akşam son bir kez gidin uyarın hocam, hafta sonu yaptırsınlar, rezilligi cekmek zorunda mıyım de efendice kibarca, yok olmadı , polise başvur rahatsızlık veriyorlar diye..
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polis bu tür vakalara malesef karışmıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belediyede bulunan çevre sağlık birimine dilekçeyle müracaat edin.. karşılıklı iletişimin bulunmadığı durumda kanunen yapılacak ilk işlem budur. çevre sağlığı ekipleri gelip inceleyecekler ve gerekli işlemleri yapacaklardır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    belediyede öyle söyledi. zabıta komseri ekibiyle gelip yarın tutanak tutacak. yine anlamazlarsa o tutanaklar şikayet dilekçesi yazdığımız takdirde suları kesilip abonelikleri iptal olucak önce sanırım. + para cezası + tamirattan sonra dilekçe ile açtırabilecekler sanırsam. ayrıca binadan bile attırabiliyormuşuz.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    binadan attırabilmeniz için bina içinde yaşayanlardan dilekçe yazıp imza almanzı gerekiyor yapabilirseniz binadan çıkmaları garanti

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    apartmandan attırma gibi durumlar söz konusu diye duymuştum ama kesin bir bilgi yok avukat sitelerini biraz arıştırsan mı abi
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    apartmandan attırma gibi durumlar söz konusu diye duymuştum ama kesin bir bilgi yok avukat sitelerini biraz arıştırsan mı abi
    kimseyi evinden attırma gibi hırslarım yok benim. ben şu sorunumu çözeyim. hani işe yokuşa sürünce kanunların devreye girdiğini öğrensin istiyorum sadece.

hani bana kızanlar olucak belki ama şu adam türk olsaydı şimdiye tatlı dille çoktan çözülmüştü bu olay.

ondan sonra doğu batı ayrımı yapıyorsun diyorlar bana. yaparım tabi benim batılı komşularımda hiç böyle sorunlar yaşamadım 1 kere söylerdik insan gibi 1 kerede anlarlardı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)