Sigara içen alt komşu yazın haliyle cam açıkken bize geliyor kokusu valla bizde çözemedik nasıl bu kadar oluyor diye.Anladığım kadarıyla adam tiryaki hani şu resimlerde ağzında 4-5 sigara olanlar var ya o şekilde içiyor olması lazım.Bir kere sabahta bindiğimde asansör leş gibiydi otoparka bir indim baktım bu arabasıyla çıkıyor,sonra geçti üzerinden zaman kaldı o muhabbette.
kesin samsun içiyodur çok fena kokuyor askerde bi kere içeyim dedim ölüyodum sandım, pederin yan komşusu yazın balkonda içiyo bizim mutfakta fena halde kokuyor o derece ama yapacak çok bişeyin yok
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
hocam kelalperi çağır o halletsin![]()
![]()
apartman yöneticisi ile bi konusun sonrasında direk ev sahibine ulasmak gerek.
yada tavanı kırın o zaman zorunlu yaptırıcaklar![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Eski oturdugum evım 2.kattaydı ve zemınde kıraathane vardı asagıda ıcılen sıgarayı vs. düşünün böyle rahatsız etmıyordu hoş orası 2.kat ama zemınden yukarıda kalıyordu baya bu dırek bı kat altımız bumu etkılıyor bılemedım.
Belkide, pek anlamam ama olabilir tabi dediğin. Bakalım umarım bir çaresini bulabilirim
Bu arada başlığı iç etmedım umarım ama benımde böyle bir sıkıntım vardı direk yazdım başlığı açan arkadaşın anlayışına sığınarak.
aynısı benim başıma geldi ev sahibi beni ilgilendirmez kiracının derdi dedi çıktı kendisi zaten bodruma taşındı yüzyüze görüşme şansımızda olmadı buskiden kaçak su kontrol ekibi istedim ekip geldi kaçağın üst komşudan olduğunu raporladı o raporla mahkemeye başvurucağımı söyledi ama zaman sürecinin çok yavaş olduğunu belirtti kiracıyı ikna ettim bütün masrafları ben karşılayarak yaptırdım ve hemen evi sigortalattırdım baştan sigortam olsaydı sonuç çok daha hızlı olucaktı yapabilirseniz kiracıyı ikna edin yaptırın kaçağın pis su borularından olma ihtimalide var ALLAH korusun sarılığa kadar gidebiliyor inşallah en kısa zamanda çözersiniz geçekten çok sinir bozucu bir durum.
yarın belediye bir el atacak işe bakalım. yarın çözüm olmazsa zaten gerekirse gizli gizli gider ikide bir vanalarını kapatır kafasınıda sökerim.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
vay be büyükçekmece belediyesine bak hele...
allah yardımcın olsun abi
eviniz sigortalıysa çok iyi oluyor
sigorta hasarı karşılayıp sebeb olan kiracıdan kat kat alıyor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bu akşam son bir kez gidin uyarın hocam, hafta sonu yaptırsınlar, rezilligi cekmek zorunda mıyım de efendice kibarca, yok olmadı , polise başvur rahatsızlık veriyorlar diye..
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
belediyede bulunan çevre sağlık birimine dilekçeyle müracaat edin.. karşılıklı iletişimin bulunmadığı durumda kanunen yapılacak ilk işlem budur. çevre sağlığı ekipleri gelip inceleyecekler ve gerekli işlemleri yapacaklardır..
belediyede öyle söyledi. zabıta komseri ekibiyle gelip yarın tutanak tutacak. yine anlamazlarsa o tutanaklar şikayet dilekçesi yazdığımız takdirde suları kesilip abonelikleri iptal olucak önce sanırım. + para cezası + tamirattan sonra dilekçe ile açtırabilecekler sanırsam. ayrıca binadan bile attırabiliyormuşuz.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
binadan attırabilmeniz için bina içinde yaşayanlardan dilekçe yazıp imza almanzı gerekiyor yapabilirseniz binadan çıkmaları garanti![]()
apartmandan attırma gibi durumlar söz konusu diye duymuştum ama kesin bir bilgi yok avukat sitelerini biraz arıştırsan mı abi
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
kimseyi evinden attırma gibi hırslarım yok benim. ben şu sorunumu çözeyim. hani işe yokuşa sürünce kanunların devreye girdiğini öğrensin istiyorum sadece.
hani bana kızanlar olucak belki ama şu adam türk olsaydı şimdiye tatlı dille çoktan çözülmüştü bu olay.
ondan sonra doğu batı ayrımı yapıyorsun diyorlar bana. yaparım tabi benim batılı komşularımda hiç böyle sorunlar yaşamadım 1 kere söylerdik insan gibi 1 kerede anlarlardı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)