User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
53 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: İstanbullular isparkdan cezanız varmı kontrol edin

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence ödemek asıl saçmalık olur çünkü kul hakkı filan olamaz. ispark denilen şey para almayı bilirken ödeseniz bile aracınızın başına bişey geldiğinde kesinlikle karşılamıyor. hem o park ettiğim yerden para alıcaksın hemde aracımı korumayacaksın.

kesinlikle asıl para alınması haram. ödememek değil.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ispark ın gelmesi iyi oldu onlardan önce şehrin her yanını değnekciler basmışdı az kavga etmedik örgütçü kılıklı heriflerdi paranın nereye gittiği belli değildi vermessen aracını çiziyorlar lastiklerini camlarını patlatıyorlardı.. şehir eşkiyalarıydılar vermesen bir türlü versen bir türlü idi..

ispark geldide en azından bu insanlardan temizlendi caddeler sokaklar en azından park yeri olayı bir düzene girdi paramızda nereye gidiyor biliyoruz en azından..
    birde ne istediklerini bilmiyorlardı kafalarına göre fiyat istiyorlardı beşiktaşdaki değnekçi 5 tl isterdi etilerdeki değnekçi 10 tl isterdi..

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence ödemek asıl saçmalık olur çünkü kul hakkı filan olamaz. ispark denilen şey para almayı bilirken ödeseniz bile aracınızın başına bişey geldiğinde kesinlikle karşılamıyor. hem o park ettiğim yerden para alıcaksın hemde aracımı korumayacaksın.

kesinlikle asıl para alınması haram. ödememek değil.
    Ya şimdi olayı islami boyuta çekmek istemem ama, şimdi bu adamların aldıgı para haram olabilir, ama hizmetlerinin bu oldugunu ve bedelininde bu oldugunu bile bile gidip o hizmeti satın alıp,ödemezsek biz hertürlü haramdayız. Ha onlarda öyledir orası ayrı. Yanlışsam düzeltin.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya şimdi olayı islami boyuta çekmek istemem ama, şimdi bu adamların aldıgı para haram olabilir, ama hizmetlerinin bu oldugunu ve bedelininde bu oldugunu bile bile gidip o hizmeti satın alıp,ödemezsek biz hertürlü haramdayız. Ha onlarda öyledir orası ayrı. Yanlışsam düzeltin.
    üstad tamam helalini haramını boşverelim.

eski evimin önü avcılarda ara sokaktı bildiğin. yıllardır evimin önüne bırakırdım. birgün aşağı indiğimde arabamın önüne tabela koyulmuş ispark yazıyor 2.5lira yazıyor.

nabim şimdi her gün bu parayı vermiyim diye 10 sokak öteyemi park ediyim. bence haksız kazanç. o sokak yoğunlaştı insan ve araç sahibi arttı diye direk oraya çökmekte yasal terbiyesizlik bence. bizim sokakta muanesini yaptıramadığı için arabasını 3 aydır park ettiği yerden kaldırmamış adam vardı. o adama dahada yazık. aracı kullansa suç olacak, kullanmasa park ödeyecek durup dururken haberimiz olmadan bi anda para dendi.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

BURAKALTAC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 park ve 29 lira çıktı bendede..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada bende hiç ceza yok aracın eski sahibi zamanında çok parketmiş hiç ödememiş. neyseki ben hiç parketmiyorum ödememde gerekmiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

eski evimin önü avcılarda ara sokaktı bildiğin. yıllardır evimin önüne bırakırdım. birgün aşağı indiğimde arabamın önüne tabela koyulmuş ispark yazıyor 2.5lira yazıyor.

nabim şimdi her gün bu parayı vermiyim diye 10 sokak öteyemi park ediyim. bence haksız kazanç. o sokak yoğunlaştı insan ve araç sahibi arttı diye direk oraya çökmekte yasal terbiyesizlik bence. bizim sokakta muanesini yaptıramadığı için arabasını 3 aydır park ettiği yerden kaldırmamış adam vardı. o adama dahada yazık. aracı kullansa suç olacak, kullanmasa park ödeyecek durup dururken haberimiz olmadan bi anda para dendi.
    Arkadaşım yanlışın var sokağına park edebilirsin belediyeye gidip orda oturduğunu ibraz ettinmi evinin önüne para vermeden park edebiliyorsun..

önceki sayfadada yazdım teyzemde yeşilyurtta oturuyor evinin önü ispark gitti yiğenim belediyeye başvurdu şimdi para vermeden bir araç park edebiliyor böyle bir çözümde üretmiş ispark yetkilileri evinin önünde ispark olanlar mağdur olmasın diye..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o olay iyimiş şimdi artık sitede olduğumuz için sıkıntım yok o konuyla artık ama ilerde gerekirse aklımda. yinede ben isparkın ana cadde ve sahil gibi aşırı kalabalık olan yerlerde olması taraftarıyım. ara sokaklara bile ispark olması mantığıma saçma geliyor.

ErenErdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saçmalık olan şu; ne parklanma tarihini net olarak söylebiliyorlar nede nerede parklandığını.

Borç çıkarsa geniş bir zaman aralığında çıkıyor, zaten bu yüzden kimseden parayı zorla tahsis edemiyorlar, hangi elemanın nerede nezaman yazdığı belli değil. Adamın size garezi olsa haftada bir parklanma yazar

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sen % bir milyon haklısın, bunlarınkinin savunulacak yanı yok, yasallaştırılmış değnekçilik.. Allah bildigi gibi yapsın deyip, forumun müftüsü olmaya adaylıgımı ilan ediyorum
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

onurars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeditepede kesiyorlardı ödemiyordum 82 tl borç çıktı bu sene onlar yok borç hala duruyor ödemiyeceğimde devlet değiller ispatlayamazlarda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bizim burda leventte bilhassa akşamları insanlar tekme yumruk birbirlerine giriyorlar park yeri yüzünden sitelere araçlar sığmıyor her evde 2-3 araba var geceleri millet anacadde de 5 sıralı park ediyor ana cadde incecik sokak oluyor.. millet göbeklerin üstüne çıkartıyor araçları..
    bu kadar ayarsız her gün 700 aracın trafiğe salarlarsa ilerde bu park yeri çok büyük bir sıkıntı haline gelicek o bir gerçek..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim borcum kesinlikle olmamasına rağmen 1 parklık ucret yazmışlar ne diye gerçekten merak ediyorum çünkü

her seferinde turkcell li olduğumu soyluyorum zaten sistemde ucretsiz çıkıyor platinium servisinden dolayı telefon açıp sorucam

ayrıca 1 ay once trafiğe çıkmış bir aracın 2009 da nasıl odenmemiş ücreti olur telefonda birde onu sorucam izah etsinelr bana

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

M.Sözge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2008-2009 6 adet park toplam 36 lira borç ödeyen fatih ürek olsun
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cooper sayısını yakalayacak tek fiat modeli albeadır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten neye göre kestikleride meçhul bi taraflarından yazıyolar ya resmen

Dr.Ecu Chiptuning vtechasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cuma günü yıldız parkında işparkta duran aracım çekildi.bakalım yarın belli olacak cezamı ödeyeceklerini söylediler ama cuma günü kuruçeşmeye kadar ıslandığım kar kaldı yanıma.işparkta diye araba güvende değil onu anladım polis gelmiş çekip gitmiş
    __ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
    DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aaaa bize de 5 tl kitlemişler

slhdmr34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana da 10 lira kilit. Ya ben ispark a ceksemde odedim bugune kadar hep.

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim Beşiktaştaki evin kapısında kesilmiş 2.5 milyar ceza vardı.

Ödemedim, hiçbir zaman da ödemeyeceğim.
    Al bendende okadar. Ödeyen zararlı ödemeyene hiçbirşey yapamazlar bence. İspat edemezler çünkü...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)