2010 trafik çıkışlı arabaya 2009'dan ceza çıktı.
bu konuyu geçmişte ben açmıştım. o zamanlar izmirli arkadaşlara bile ceza çıkmıştı. ömrümde hiç istanbula gitmedim benim aracımda nasıl ispark cezası olur diyorlardıtakmayın kafaya.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
ben bugun telefonla konuştum
kız arkadaşıma yeni aldığımz aracın plakasına eski tarihli cezalar vardı
telefondaki arkadaş bu plakanın onceden kullanılmış olduğunu soyledi o yüzden kgs ve ogs borclarını kontrol etmemide tavsiye etti
ruhsat fotokopisi ile dilekçe verin silelim dediler cezaları![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
buna faiz geliyormu arkadaşlar13tl de bende cıktı sadece 3 tl sini biliyorum diğeri nereden geldi bilmiyorm
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Satış engellemiyor. 2010'da sattıgım araçta 182 TL Ceza cıktıayıp olmasın diye ödedim. Herhangi bir engel taşımıyor. Hatta ödedim. Satışı yaptıgım gun 3 TL'lik ceza yemişim
![]()
benimde 7 tl çıktı =( geçen fenerbahçede koymuştum arabayı bekledim görevli gelmedi bende gittim sonra geldigimde süre aşımı fişi gördüm herhalde ondan gelmiş 7 tl
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
yanlış bilmiyorsam isparkın yazdığı cezayla ekmek fırının yazdığı cezanın kanun karşısındaki hükmü aynı.İspark özel kuruluş çünkü devlet kurumu değil benimde 10 küsür tl vardı alabiliyorlarsa alsınlar yeni nesil değnekçiler
2010 trafik çıkışlı arabaya 2009'dan ceza çıkartan ispark! Was machst du ** Montag ?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)