Bende oynuyordum bi ara sonra neden bilmiyorum bıraktım facebookdaki pointblank sayfasında düzenledikleri etkinliklerin fotografları vardı bi ara bakmıştımkendimi kötü oynadığım için hep kötülerdim ilk defa kötü oynamaktan gurur duydum diyebilirim
![]()
Bende oynuyordum bi ara sonra neden bilmiyorum bıraktım facebookdaki pointblank sayfasında düzenledikleri etkinliklerin fotografları vardı bi ara bakmıştımkendimi kötü oynadığım için hep kötülerdim ilk defa kötü oynamaktan gurur duydum diyebilirim
![]()
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Bana da kuzen sardı. İlk çıktığında oynamaya başlayanlardan.. Oyunun efsanelerinden Hammas dı nicki.. 2 ay önce dalavere ile aldılar çarını.. Hala geri almaya uğraşıyor...
Kışın yapacak bişey yok , şimdilik iyi sardı.. Birde wh lar olmasa ...
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
İlk çıktığında baya takılıyordum,şimdi daha az giriyorum.Ama güzel oyundur.
Bıçakçıyım ayrıca![]()
kd ezmiş51 benimki ama bu zamana kadar hiç ng çekmedim bende çok iyi değilimdir.Kadınkarakter+kombat favorimdir.Gel aç oda girelim bi.
Geçen yıl 2 ev arkadaşımla sabahlara kadar oynuyorduk.silahlı bölümlerde bıçak fantezimiz vardı çoğu gececiler tanır baya bildiğim nick vardı ama unuttumüniyi bırakınca pekte giremez oldm ama ara ara giriyorm =))
bende oynadım arada oynuyorum ama hack olayı bozuyor bunun yüzünden çok oyun bıraktım ama arada takılıyorum daimi nickimleBy_FresH
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)