User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Arkadaslar konu acmak istemezdim ama bu kadarida pes!

EvoX
    Misafir

Arkadaslar konu acmak istemezdim ama bu kadarida pes!

Uzun zamandir arac arayisindaydik bu ilanlara bakarken buna rastladim ve pes artik dedim. Suan saat gec mesaj attim sahibindenden uygun olsa ariycaktim 2 parca boyadan arac nasil pert oluyor . bu kadarda olmaz artik . " VOLKSWAGEN VOLKSWAGEN GOLF 1.4 TSI HİGHLİNE İKİ PARÇADA BOYA VARDIR İKİ PARÇA BOYADAN DOLAYI PERT KAYDI BULUNMAKTADIR

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın pert olması cokta zor değil kaldırıma cıkmısıtır alt takım gıtmıştır ve en onemlısı 2 egırbag çıksa zaten olay bıter cunku bugun iki hava yastığı ve ön göğüs tahmını 8 bın tl cıvarı

EvoX
    Misafir
    Sadece 2 parçada boya olupta pert oluyorsa diyicek birşeyim yok zaten yarın arayıp sorucam . Fiyatı gerçekten uygun .

crused - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben boyasız pert arabalar biliyorum sıkıntı yapma ön tampanu sayma

erdemgorkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöyle bir anımı anlatıyım size türkiyede 60 tane olan 320 si ler vardır bilirsiniz birisi benim bi arkadasımdaydı araç hatasız boyasız ama pert kayıtlı hatta 2 airbagde patlakdı arabayı önceki sahipleri kaskodan para almak için alttan vuruyorlar şanzuman alt takım vs herşey kırılıyor aracın şanzumanında bile kaynak cıktı baktırdığımızda yani demek istediğim boyasız araç bile pert olabiliyor

EvoX
    Misafir
    Çok teşekkür ederim geçenlerdede araç birleştirenlerin sohbetine denk gelmiştim güzel Türkiye'm nasıl bir yer oldu böyle . Bunlara göz yuman biziz . Aracın görünüşü gayet güzel sizce alınabilir mi ?

dragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın pert olması cokta zor değil kaldırıma cıkmısıtır alt takım gıtmıştır ve en onemlısı 2 egırbag çıksa zaten olay bıter cunku bugun iki hava yastığı ve ön göğüs tahmını 8 bın tl cıvarı
    206 GTI la refrüje girdim ön tampon bile tamir edilebilir durumdaydı ki çamurluklara filan hiçbirşey olmadı ama araba bildiğiniz dağıldı..

Arkadaşın yazdığı farklı ama; 2 parça boyadan dolayı pert kaydı vardır. Çok tuhaf

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)