dizel fcs mantıklı bencede hemde ghia olanından.. severek binecektir...
dizel fcs mantıklı bencede hemde ghia olanından.. severek binecektir...
az önce 140binde 2006 model mondeo tdci ghia baktım.o paraya daha komple bir otomobil yok.her anlamda.
donanım full
140hp 6 ileri
fren ve yoltutuş çok iyi, o paraya alınacak bir otomobilde kesinlikle o kapasite yok.
ön takım ve motor kaya gibi sağlam
27,500TL idi ve pazarlıkta yapılır.
o paraya araba alacak olsam başka hiçbirşeye dönüp bakmam bile
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
intial-d halaoğluna cok gidicek bi araba deil hem yas ufak bide ilk arabası oldugundan biraz daha genc isi olsn istiyor modeo desem abi adammı vurucaz der![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
seko artık honda ailesine sizden biri katılmalı diyerekten vtec 2 almanızı tavsiye ediyorum![]()
murat boş tavsiyede bulunma varmı çevrende vtec2 güzel bi araç![]()
tüplü vtec 2 alın mis gibi bınersınız aile arabası
İlandaki focus çok güzel bence tekno paket dicem ama sunroof yok.LPS sinin peşin fiyatı 2200TL gerçekten![]()
düplü vtec 2 ,corolla e12,dizel fiesta,focus dan biri olabilir serkan hayırlısı olsun.
ankardaki arabaya bi abimz bakcakdı ama sanrım müsait olmadı araç tekno paketms oğuz sanruf olmadan oluyormu tam bilmiyorm adam öyle dedi
beyler varmı cevrenizde araç, araç tavsiyeleriyle gelin![]()
bence kesınlıkle vtec2 alsın sorunsuz bıner uzun zamanlar makyajlı olursa cok guzel olur uzun zaman bındım
beyler varmı cevrenizde vtec2
aramaya devam
beyler hala arıyorz ama suan bütce aynı fakat seçenekler değişebilir.
işin özü temiz araba arıyorz varmı bu bütçeye bizim göremediğimiz şu arabada iyidir dediğiniz bişeyler
opel vectra c
alacak kişi aile kullanımı için düşünüyorsa kesinlikle vectrayı incelesin derim ama kendi kullanacaksa focus yada leon güzel seçim olur ''erkin006'' nın dediği gibi..ha atarlı giderli konforlu diyorsada bertone iyi seçim olur naçizane görüşüm..
düşünürseniz benim oğlan satlık...
http://www.techturkey.com/forum/otom...iz-s40-t4.html
kafa rahat binebilecegi bi araba...
bmw compact
Türkiye 10 yıldır özel olarak Cumhuriyete, Atatürk'e, devrimlere karşı öfkeyle, kinle, nefretle doldurulmuş insanlar tarafından yönetiliyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)