User Tag List

Sayfa 7/19 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
350 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Kalıcı dövme ?

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dövme konusunda birinden fikir alman biraz saçma bence, dövme başkasından fikir alınıpta yaptırılacak bişey değil sonuçta hayatın boyunca seninle olucak seni anlatan ya da senin için bir anlamı olan bişeyi seçmeni tavsiye ederim öyle hadi dövme yaptırasım geldi diyipte yaptırırsan bir üst posttaki arkadaş gibi pişaman olman yüksek bir ihtimal benimde dövmelerim var 6 sene önce yaptırdım ilk dövmemi (secret ink yeni adıyla lucky hands murat abi ve emrah dışında kimseye dövme yaptırmadım ayrıca) ve bir an bile pişman olmadım çünkü ne istediğimi biliyodum ve o kararla gidip yaptırdım

kısaca iyi düşün iyi karar ver yaptırıcaksan bir anlık gazla yapılcak bişey değil

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nan gunkut yaptırma sonra sıkılırsınn ugras babam ugras
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

CinAli_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kalıcı dövme olayı anlık kararla verilebilecek bişey değil tavsiye etmem çünkü çok pişman olan arkadaşım var. misal ben 20 yaşımdan beri yaptıracam hala daha kararsızım. kalbimin üstünde babanemin resmini yaptıracam ama hala daha düşünüyorum? ayrıca dövme kişiye özgün olmalı tarzını yaşam şeklini yansıtan bişeyler olmalı dövmeci tanıdıklarımın söyledikleri ilk dövmenin seçimin ve nerde yapıldığının çok önemli olduğu.
    feel is everything

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atamızın imzasını yaptır abi en vazgeçilmezi odur gene

bide bu arada bu kalıcı dovme falan abdest olayı nasıl oluyo ya hala kafamda sorular var bılen varmı ? Dini yönden abdest alındıgında etkısı olmazsa sakat iş gerçi derinin altına işleniyo su ıle derının yuzeyı yıkıo ama bozmasın ?
    DR. OWL

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen derinin altını da mesh edıyor musun abdest alırken?
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 159 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen derinin altını da mesh edıyor musun abdest alırken?
    orasını bılıyorumda kafamda karmaşık genede işte.
    DR. OWL

merve
    Misafir
    çok ani dediğin için söylüyorum, bunların 2yıllıkları felan varmış önce öyle bişeyle başlasan daha iyi olur bence. ben dövme çok severim ama çok küçük olcak. kendime güvenemediğimden geçici olanlardan yaptırcam. 2yıl kalıcılık bence gayet iyi bi süre. hem ömür boyu süren bi pişmanlıktan iyidir. çok seversen yine yaptırırsın nolcak. ben sadece acısını düşünüyorum.

OmerBLN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dövmenin dinen bi sakıncası olacağını sanmıyorum okuduğum kadarıyla Peygamber efendimizin sevmediği bir davranış.Abdestle alakalı bişeye rastlamadım.

Acısı filan yok emin ol sinek ısırığı bile değil kemik olan yerler hariç oralarda biraz acıyor ama ilk dövmemi yaptırırken 2.nereye yaptırırım dedim kendi kendime çok sempatik bi acısı var =) ve aksesuar olarak çok sevdiğim bişi oldu.Sağ kolumun arkasına elimin üzerindeki kısma anlamışsındır çoğu kişininde tercih ettiği yere Made by GOD yazdırdım.Hem her zaman görmediğimden canım sıkılmadı baymadı hemde dışardan yaz ayları haricinde sorun çıkarmadı.Sadece staj yaptığım firmada arıza yaptılar onda da uzun kollu gömlek giydim kimi firmalar tutucu bu konuda.Yerine dikkat etmen tavsiyemdir.Ben el yazısı şeklinde yaptırdım.2. dövmemide önümüzdeki ay sol kolumun üst tarafının içine yaptırmayı planlıyorum '' F.İ. ver.1 '' Filiz İsmail anne babamın baş harfi ver.1 1.çocuk olduğumu ifade ediyo böyle bir şey düşündüm.Kardeşimde ver.2 yazdırıcak aramızda böyle bir hatıra olucak.

Yaptırdığın kişi önemli eğer düzgün yazamazsa rezil bişi çıkar çok gördüm inan ki emin olduğun bir yere yaptır ve gözünün önünde iğneyi açmasına dikkat et.

Dövmeyi yaptırdıktan sonra bakmakta çok önemli ben betanteni plus kremi cebimden eksik etmedim sürekli kremledim bir süre.1 sene oldu hiç solmadı hala ilk günkü parlaklığında yoksa tekrar üzerinden geçilmesi gerekiyor.

Benim tecrübelerim bunlar umarım faydalı olmuştur.

bskone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoşuma giden 2 model

bence kalıcı dövme yaptırıcaksan 2 kere düşün derim ileride pişman olmıycagın yerlere yaptırmanda fayda var

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    owww çok iyimiş
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bi acısını dusunuyorum canım fecı kıymetlıdır sempatık bı acısı varsa çekılıde ızdırap gıbıyse kalsın ya
    DR. OWL

bskone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla acı şekli kişinin dayanmasına baglıdır ben ilk dövmemi yaptırırken 16 yasındaydım dövmenin taslak kısmını 6,7 saat'de yaptık pek acı hissetmedim ama ertesi gün geri kalan kısımlar + herseyin üstünden birdaha geçmesi kötüydü ama ne derler acı yoksa zaferde yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bi acısını dusunuyorum canım fecı kıymetlıdır sempatık bı acısı varsa çekılıde ızdırap gıbıyse kalsın ya
    yok yok öyle düşündüğün gibi yanmıyor emin olabilirsin kolundaki deriyi cimcikle şöyle inceden ona benzer acısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı e30_bsk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla acı şekli kişinin dayanmasına baglıdır ben ilk dövmemi yaptırırken 16 yasındaydım dövmenin taslak kısmını 6,7 saat'de yaptık pek acı hissetmedim ama ertesi gün geri kalan kısımlar + herseyin üstünden birdaha geçmesi kötüydü ama ne derler acı yoksa zaferde yok
    Bak bu doğru olabilir ikinciye üzerinden geçmedim ben

FB10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dövme konusu iyice düşünüp yaptırılmalı özelliklede kalıcı dövme mutlaka ve mutlaka sıkılmayacağın birşey olması gerekiyor bence anlamı olsun sizin için nacizane bir fikir daha verebilirim isterseniz yaptıracağınız dövmenin önce gecici olanı yaptırın sonra kalıcıya gecebilirsiniz....

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kaburgaların üzerine yaptırdım bende yağda pek yok acaip derecede acıdı ama dövmenin bi kısmı karın boşluğuna geliyordu orasını pek hissetmedim ama kaburgaların üzerindeyken bütün göğüs kafesim titredi
    Everyday I ** çapuling...

Parsia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaklaşık olarak 3 ay önce 2 tane dövme yaptırdım. yazı yazdırdım resim falan değildi gerçi. acısı, insanın acı eşiğine ve yaptırdığı yere göre değişiyor. dövmelerden biri el bileğime kadar uzanıyordu mesela, büyük bir şey değildi ama baya bildiğin içimi oydu sanki diğer taraftan çok sapık bir acısı var, çok hoşuma gitmişti o acı benim mazoşist falan değilim hakikaten hoş bir acısı var.

dini açıdan da duyduklarımı ve araştırdıklarımı aktarayım. geçen sene nihat hatipoğlu hocayı izliyordum denk gelmişti, biri dövmeyle ilgili bir şey sordu, hoca da anlattı. dövme abdeste engel bir şey değil kesinlikle dedi. çünkü dövme derinizin üstünü kapatmıyor deri altına işliyor dedi. diğer taraftan eğer ki dövme su geçirmiyorsa hava vs. de geçirmez ve o zaman da deriniz sağlıklı kalmaz çürür gibi bir şey demişti. yani su geçirir ve abdeste zararı yoktur ama dinimizce hoş karşılanan bir şey değil çünkü Allah'ın verdiği bedeni bir şekilde bilerek zarara uğratıyorsun ve üstünde değişiklik yapıyorsun demişti. Özetle budur durum. Kendi araştırmalarımda da (kulaktan dolma bilgilerle değil) bunu gördüm ve yaptırdım. Ha ama yanlış olabilir mi, olabilir neden olmasın. Bugün kült kabul edilen fizik kuralları bile değişebiliyor, o neden değişmesin. Günahı vebali sizin boynunuza ben karışmam

Ne yaptıracağınızdan önce göze almanız gereken bazı şeyler var. Herkes için söylüyorum bunu, yaptırmak isteyen arkadaş için değil sadece. Örneğin devlet dairelerinde çalışmanıza izin vermezler çok görünen bir yerinizdeyse. Asker olarak meslek seçmeyi düşünenler için olmaz yasak çünkü. Bunun gibi bir çok şey var. Hadi bunları geçtim, sildirme ihtimali lazerle dahi kesin değil, bazen sonuç alınamayabiliyor. O yüzden ömür boyu üstünüzde taşıyacağınız bir şeymiş gibi görüp ona göre düşünmeniz gerekiyor. Ben mesela bu yüzden yazı yazdırdım. Resimden sıkılabilirdim ama öyle bir yazı yazdırdımki bana ne olduğumu ve ne yapmam gerektiğini sürekli hatırlatıyor.

İyice, etraflıca düşünün öyle karar verin. Pişman olursanız hem maddi hem manevi zarara uğrarsınız.
    Some cars are for boys and the others for real men only.

"M3 drivers have no friends."

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Parsia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asker olarak meslek seçmeyi düşünenler için olmaz yasak çünkü..
    ?
    ben farklı bır orduda mı calısıyorum
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

frkblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 159 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ?
    ben farklı bır orduda mı calısıyorum
    Rutbeli personel de durum nedir bilmiyorum ama ben askerligimi yaparken komando secmelerinde tirnak kadar olsa dahi dowmesi olan hic kimseyi almadilar cok istekli olanlar olmasina ragmen.

Tabi suan ki durum nedir bilmiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)